Oblíbené hry

Cactus McCoy

17.2.2013
85%
Hra - Cactus McCoy
Video se načítá
Zábavná hra, ve které budete ovládat kaktus, který je kovboj na divokém západě. Hlavním cílem kaktusu je dostat se k cennému pokladu. Ovšem v cestě mu stojí mnoho silných banditů, které musí zneškodnit.

Pizza Passion

6.8.2012
76%
Hra - Pizza Passion
Video se načítá
Pomozte sympatickému kuchaři vyrobit tu nejlepší pizzu. Když se mu to povede a dá na ni opravdu hodně ingrediencí, dostane od své vyvolené vysněný polibek. Pomůžete mu tak, že na vyhozenou pizzu budete klikat, ona poletí co nejvýš komínem pece a jednotlivé přísady bude sbírat.

Rolf´s Pizza

18.7.2012
90%
Hra - Rolf´s Pizza
Video se načítá
Vyzkoušejte si jaké to je, být kuchařem v pizzerii, který je zavalen objednávkami. Dokážete dost rychle vyrábět toto klasické italské jídlo, abyste vydělaly dost peněz na postup do dalšího levelu s více objednávkami i ingrediencemi?

Sisi pizza

12.8.2011
87%
Hra - Sisi pizza
Video se načítá
Toužili jste po tom, mít vlastní pizzérii? V této hře si svůj sen můžete splnit. Vaším úkolem je obsluhovat zákazníky, kteří si pro pizzu přijedou. Hra vás ze začátku provedete tutoriálem, který vás naučí, jak se o pizzérii starat abyste to zvládli i sami.

Climbing for Love

14.2.2013
79%
Hra - Climbing for Love
Video se načítá
V této netradiční valentýnské hře se vžijtete do role zamilovaného kluka, který šplhá za svou vyvolenou po nejrůznějších budovách. Abyste postoupili do dalšího kola musíte nasbírat dostek bodů za hvězdičky, srdíčka a další bonusové objekty. Překážet Vám ale budou ptačí hnízda, která Vás nejen…

Domov čarodějek

23.5.2012
87%
Hra - Domov čarodějek
Video se načítá
Zařiďte bydlení pro malé čarodějky. Jsou docela moderní a ve svém příbytku budou spát, učit se i kouzlit. Nachystejte jim proto všechno, co by mohly potřebovat.

Book of Spells

2.10.2012
82%
Hra - Book of Spells
Video se načítá
V této logické hře se vžijete do role chlapíka, který si za pomoci velké kouzelnické knihy chce vyčarovat pohár piva. Než se vám to však podaří, je potřeba najít tu správnou kombinaci tří magických symbolů. Mějte se však na pozoru, protože nesprávné zadané symboly dokáží způsobit skutečnou pohromu.

Malá čarodějka

20.5.2012
83%
Hra - Malá čarodějka
Video se načítá
Staňte se malou čarodějkou v této jednoduché, ale velice zábavné kouzelnické hře. Zkuste namíchat ten správný lektvar, který z žáby udělá zase krásného prince. Po každé kombinaci kouzelných přísad vznikne z "prince" něco úplně jiného. Najdete správnou kombinaci.

Vytvoř parfém

24.5.2012
75%
Hra - Vytvoř parfém
Video se načítá
V této hře, která Vás bude určitě bavit, si vyzkoušíte vyrobit vlastní parfém. Podle toho, jaké přísady do něj přidáte, bude mít účinky na okolí. Dokážete najít kombinaci, která ke slečně co ho použije, muže přiláká, místo aby jej spíš odpudila?

Nakupování oděvů

7.10.2012
89%
Hra - Nakupování oděvů
Video se načítá
Vyberte si jednu z dívek, která se v současné módě moc nevyzná a vezměte ji na ty pravé nákupy a ke kadeřníkovi a udělejte jí ten pravý super styl. Abyste jí mohly koupit ty nejlepší šaty, boty, kabelku i účes budete potřebovat taky patřičné peníze. Ty si vyděláte postřehových minihrách.

Palisade Guardian 2

16.7.2012
61%
Hra - Palisade Guardian 2
Video se načítá
Druhý díl střílečky Palaside Guardian vás zaujme především svou propracovanou grafikou a skvělou hratelností. Vaším úkolem je ničení nepřátelských jednotek, které se snaží zlikvidovat důležitou budovu. Vy jim v tom musíte zabránit.

Youda Farmer 3

30.5.2012
90%
Hra - Youda Farmer 3
Video se načítá
Je tady další z výborných farmářských her, které si určitě užijete. Tentokrát se ocitnete v zimním období, kde budete hospodařit se dřevem a i nezbytnými zásobami.

Kings Guard

3.5.2012
72%
Hra - Kings Guard
Video se načítá
V této strategické hře bude vašim cílem ubránit pevnost. Vaší obranou budou tři hrdinové, z nichž každý brání jinou část vaší pevnosti. Aby však obrana byla účinná musíte na hrací ploše skládat různé symboly vedle sebe tak, aby byly nejméně tři vedle sebe. Nechybí ani množství vylepšení a dalších…

Mad Arrow

29.4.2012
85%
Hra - Mad Arrow
Video se načítá
Vhodně rozmístěte své jednotky a nedovolte nepřátelům ukrást vaše zlato. Jednotky si můžete postupně nakupovat za peníze, které získáte za zneškodnení protivníků. Důležité je, abyste jednotky nakupovali s rozumem, protože musíte zajistit obranu všech cest k pokladu.

Továrna na oblečeníNÁŠ TIP

29.9.2012
96%
Hra - Továrna na oblečení
Video se načítá
Dokážete vyrobit a zabalit všechno oblečení, které k Vám bude rychle přijíždět na výrobní lince? Aby se Vám to podařilo, můžete za peníze povolávat své specializované spolupracovníky. Na začátku si vždy vyslechnete kázání protivného šéfa a na konci každého dne si budete moct přečíst (nebo přeložit)…

Babiččina pekárna

26.9.2012
93%
Hra - Babiččina pekárna
Video se načítá
Tato vařící hra, kde budete plnit přání jednotlivých zákazníků v babiččině pekárně, má poněkud pomalejší rozjezd. Když ale zvládnete prvních pár jednoduchých kol, kde se hlavně učíte nové recepty, jistě si ji oblíbíte a neubudete už chtít přestat ;)

Papas Hot Doggeria

8.12.2012
95%
Hra - Papas Hot Doggeria
Video se načítá
Staňte se majitelem stánku s hot-dogma a obslužte každého zákazníka, který vás navštíví tak, aby byl spokojen. Každý zákazník bude mít jiné přání a vy se ho budete muset snažit, co nejlépe splnit. Čím úspěšnější totiž budete, tím vyšší tuzér dostanete.

Papa's Taco Mia!Hra s oceněním

30.5.2011
95%
Hra - Papa's Taco Mia!
Video se načítá
Staňte se majitelem Taco restaurace a starejte se o své zákazníky. Na starost máte celou restaurace, tedy obsluhu i kuchyň. V daném čase musíte stíhat připravit svým zákazníkům vybraná jídla, tak aby byli spokojeni a zaplatili vám co nejvíce.

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Splash Around

19.9.2012
90%
Hra - Splash Around
Video se načítá
Odrážejte se na skokanském můstku nad vanou jako malá roztomilá želva a vytvořte skokem co největší šplouchnutí :) Tato hra s krásnou grafikou, kde půjde hlavně o techniku výskoku a přípravu skoku do vody, se Vám bude určitě líbit.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.