Oblíbené hry

The Princess's Tiara

7.7.2011
55%
Hra - The Princess's Tiara
Video se načítá
V této logické hře máte za úkol pomoci princezně Tiaře s posbíráním ztracených drahokamů. Abyste je získali, musíte ovšem vyřešit logickou hádanku. Hádanka funguje na principu spojování krystalků stejných barev, platíte ovšem pouze v daném kruhu. I když se může zdát hra jednoduchá, určitě to tak…

Fruit Faces

26.1.2013
88%
Hra - Fruit Faces
Video se načítá
Užijte si krásnou bubble shooter hru s povedenou grafikou, kde budete odstřelovat nejrůznější ovoce s vtipnými obličeji. Cílem je ystřelením jednoho pomeranče, jablka, hrušky nebo jiného ovoce vytvořit minimálně úplně stejnou trojici, která tak zmizí. Důležité je pečlivě mířit a dávat pozor, aby…

Dress my Baby

15.8.2011
77%
Hra - Dress my Baby
Video se načítá
Ve hře Dress my Baby je vaším úkolem oblékat miminko. Není to však pouze na vás, musíte děťátko obléct podle toho co se mu líbí, jinak bude plakat. Abyste postoupili do dalšího levelu, musí být vaše miminko šťastné.

Super sestra

2.10.2012
85%
Hra - Super sestra
Video se načítá
Starší sestra dostala na starost svého malého bratříčka. Pomůžete jí se o něj správně postarat, aby neplakal a byl spokojený? Musíte včas plnit jeho potřeby jako je koupání, jídlo, podávání léků a samozřejmě těch správných hraček. Stihnete mezi péčí o miminko vyřídit i tolik důležité hovory s…

Pyžamový večírek

2.6.2012
95%
Hra - Pyžamový večírek
Video se načítá
Co všechno si dokážete představit, že byste dělaly na správném holčičím pyžamovém večírku? V této hře nechybí snad nic. Zkuste si barvení vlasů, pleťové masky i co nejšetrnější odstraňování nepříjemných chloupků...

Kiss My Dream Boy

14.11.2012
89%
Hra - Kiss My Dream Boy
Video se načítá
Pomozte mladé slečně připravit se na její první polibek vysněnému klukovi. Právě s ním jede školním autobusem a snaží se nenápadně co nejvíce vylepšit svou vizáž. Dokáže s Vaší pomocí najít naušnice, namalovat si řasy i použít rtěnku tak, aby ji nikdo neviděl?
Hra - Přátelská nemocnice pro děti
Video se načítá
Staňte se dětskou paní doktorkou a ošetřete malou holčičku. Dejte jí náplast na ránu, podívejte se jí do krku, změřte jí tlak i teplotu, píchněte injekci, změřte o kolik vyrostla i kolik kilo přibrala.

Monkey go happy

7.3.2012
88%
Hra - Monkey go happy
Video se načítá
Jedna z nejoblíbenějších sérií her, ve které máte vždy za úkol rozveselit v několika minihrách roztomilou opičku. Hry jsou založeny na logice, přesnosti nebo postřehu a čím méně kliknutí myškou použijete, tím budete úspěšnější. Tak nenechejte opičku dlouho plakat!

Randys Jail Break

15.10.2012
68%
Hra - Randys Jail Break
Video se načítá
Dostat se s vězení vlastními silami je opravdu téměř nadlidský výkon. Ve hře Randys Jail Break se přesto o to pokusíte. Cesta za svobodu však vyžaduje bystrost a dobrý úsudek, takže musíte najít tu správnou kombinaci úkonů, které vaši postavu z vězení bezpečně dostanou.

Jeníček a Mařenka 2

29.9.2012
85%
Hra - Jeníček a Mařenka 2
Video se načítá
Přinášíme vám druhý díl strašidelné adventury Jeníček a Mařenka, ve které tentokrát budete muset pomoci dětem najít cestu ze strašidelného lesa. Hrát budete za Mařenku, která je vyzbrojena prakem a odhodlaná dostat sebe i svého bratra do bezpečí.

Jeníček a Mařenka

21.9.2012
86%
Hra - Jeníček a Mařenka
Video se načítá
Hra Jeníček a Mařenka vás přenese do pohádkového světa, v němž tyto dvě děti žijí. Na rozdíl od původní předlohy děti nemusí utíkat před zlou bosorkou, ale před macechou, která je chce vyhnat do lesa. Přestože les je nebezpečné místo, rozhodne se Mařenka udělat vše proto, aby našla opět cestu domů.…

Barbie obrázky

22.1.2013
77%
Hra - Barbie obrázky
Video se načítá
V této opravdu moc pěkné hře budete za doprovodu krásné hudby skládat obrázky, ve kterých hrají hlavní roli oblíbené panenky Barbie. Můžete je zastihnout v krásných šatech před plesem, při zábavě na pláži a při mnoha dalších činnostech. Není tu časový limit a aby se Vám obrázek podařilo složit,…

Snídaně do postele

11.10.2012
76%
Hra - Snídaně do postele
Video se načítá
Představte si, že byste mohli dostat celou krásnou snídani až do postele. Jaké jídlo byste si vybraly? Jaké pití a ozdoby? V této pěkné dekorační hře si to budete moct vyzkoušet a třeba se dočkáte i ve skutečnosti ;)

Super cukrárna

3.12.2012
75%
Hra - Super cukrárna
Video se načítá
Představte si, že byste měly vlastní cukrárnu a mohly si vybrat úplně podle sebe celou vytrínku na zákusky. Jaké máte nejraději a jaké se k sobě budu i nejvíce esteticky hodit? Změnit můžete i barvu celého mrazáku a ozdoby na něm :)

Disband

30.5.2011
54%
Hra - Disband
Video se načítá
Neobvyklá stolní hra, která funguje podobně jako kulečník. I v této hře je totiž vaším cílem dostat všechny kameny z hracího pole do černých děr. K dosažení tohoto cíle máte ovšem pouze několik pokusů, dobře si tedy naplánujte jak je využijete.

Tilt

30.5.2011
79%
Hra - Tilt
Video se načítá
Hra Tilt patří mezi 3D oddechovky, ve kterých musíte mít trochu postřeh a trochu logického myšlení. Vaším úkolem je dostat kuličku, která je umístěna na pohyblivé dřevěné desce do portálu, který ji přenese do dalšího levelu. Pohyb kuličky udáváte nakloněním desky.
Hra - Sářina lekce vaření - perníkový domeček
Video se načítá
Věděly byste jak udělat takovou pravou perníkovou chaloupku? V této super vařící hře se to pod vedením skušené učitelky Sáry určitě naučíte. V jednotlivých krocích, kdy si samy budete i chystat ingredience, si od úplných začátků připravíte dokonce těsto na perník a jistě z výsledného výrobku budete…

Banány se šlehačkou

10.6.2012
86%
Hra - Banány se šlehačkou
Video se načítá
Máte rády banány se zmrzlinou a se šlehačkou? V této pěkné hře si je budete moct samy připravit. Postupovat budete od úplného začátku, kdy oloupete banán, až po konečné zdobení hotového dezertu. Hlavně ozdob je k dispozici opravdu hodně a můžete projevit svou fantazii :)

Motor Madness

26.4.2012
68%
Hra - Motor Madness
Video se načítá
Motor Madness je pěkná hra pro holky i kluky inspirovaná seriálem Scooby Doo. Nasedněte s partou tohoto psího detektiva do auta a vydejte se městem pronásledovat dalšího padoucha. Dokážete ho sledovat a chytit? Hra se velice dobře ovládá a jistě potěší nejen automobilové nadšence.

Hoth Shot

2.1.2013
70%
Hra - Hoth Shot
Video se načítá
V této hře se stanete fotografem přírodopisného časopisu a budete muset "ulovit" co nejvíce snímků exotických zvířat na nové planetě. Máte na to ale velice omezený časový limit a navíc se Vám do práce budou plést hlavní hrdinové Futuramy, takže to vůbec nebude tak snadné.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.