Oblíbené hry

Jumper 3Hra na skóreHra o medaile

3.6.2014
72%
Hra - Jumper 3
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru Jumper 3, která je na skóre! Vaším úkolem bude udržet panáčka na plošinách a nespadnout. Můžete získat i extra body za to, když budete skákat přes hlavu uprostřed. Dávejte si pozor na černé mraky!

Epic CoasterHra na skóreHra o medaile

9.7.2014
78%
Hra - Epic Coaster
Video se načítá
Zajezděte si na horské dráze! Vaším úkolem je překonat co největší vzdálenost než se zřítíte. Plňte různé úkoly a získejte nejvíce bodů!!

Slither.io

2.5.2016
76%
Hra - Slither.io
Video se načítá
V této hře se snažíte vykrmit hada do co největší délky a velikosti. Rostete tak, že sbíráte barevné kuličky. Pozor si musíte dávat na ostatní hady, do kterých nesmíte narazit.

Bella's Wedding Cake

4.11.2012
86%
Hra - Bella's Wedding Cake
Video se načítá
Upečte si super krásný svatební dort. První si vyberte tvar, který Váše třípatrové kuchařské dílo bude mít a pak se pusťte do přípravy těsta. Nebojte se, že byste to nezvládly, hra Vás velice podrobně navede. Po upečení všech tří pater nastane ta nejzábavnější část - zdobení. Každému z pater zvlášť…

Citrónový dort

6.9.2012
80%
Hra - Citrónový dort
Video se načítá
Je tady další super recept, který se můžete zábavnou formou v této hře naučit. Vyrobte chutný citronový dort. Určitě to nebude vůbec tak těžké, jak to na první pohled vypadá ;)
Hra - Subway Surfers Face Tattoo
Video se načítá
Vytvořte Surfer krásný make-upu v podobě různých zvířat. Po nákresu se můžete pustit do malování, aby vypadal realisticky. Nakonec mu samozřejmě můžete vybrat doplňky a oblečení.

Frenzy Hotel

30.11.2014
72%
Hra - Frenzy Hotel
Video se načítá
Sara si otevřela svůj první hotel a chce svým zákazníkům poskytnout vše, co potřebují. Například ubytování, jídlo, nápoj nebo příjemný relax v bazénu. Vaším úkolem je Sare pomoci se všemi návštěvníky. Podaří se vám vést hotel a učinit návštěvníky šťastnými?

Šmoulí restaurace

22.5.2012
75%
Hra - Šmoulí restaurace
Video se načítá
Vítejte u oblíbených malých modrých hrdinů, kteří si tentokrát otevřeli vlastní restauraci. Dokážete je všechny správně a včas obsloužit? Pokud se Vám podaří vydělat dostatek peněz, postoupíte do dalšího levelu :)

Pet Crazy Dentist

5.10.2014
81%
Hra - Pet Crazy Dentist
Video se načítá
Staňte a veterinářem a postarejte se o zuby tohoto milého pejska. Zuby mu musíte vyčistit a odstranit kazy, aby byl opět zdravý a necítil bolest.

Crazy Dentist

11.8.2013
87%
Hra - Crazy Dentist
Video se načítá
Zkuste si jaké to je být zubařem celebrit. Ošetřovat budete hvězdy jako je Selena Gomez, Barbie nebo Draculaura. Každému musíte zuby vyčistit, odstranit povlak a kaz. Pokud je nějaký zub černý, musíte ho vytrhnout a nahradit novým a zdravým zoubkem. Následně můžete přidat nějakou ozdobu nebo zuby…

Pizza City

25.8.2013
79%
Hra - Pizza City
Video se načítá
V této hře budete rozvážet pizzu autem pro jednu restauraci, kde pracujete. Přijměte objednávky a hurá na to! Buďte vždy včas a hlavně dávejte pozor, ať nikoho nepřejedete nebo do někoho nenarazíte. Jakmile rozvezete všechny pizzy, tak se vraťte do restaurace a přijměte další objednávky, za utržené…

Pepper PanicHra na skóreHra o medaile

2.11.2014
75%
Hra - Pepper Panic
Video se načítá
Další skvělá bejweled hra, tentokrát s papričkami. Vždy musíte spojit minimálně 3, z čehož vznikne jedna lepší. Čím lepší papričky spojíte, tím více dostanete bodů. Za speciální kombinace můžete dostat i papričkové šílenství.

Ball HuntHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
70%
Hra - Ball Hunt
Video se načítá
Zahrajte si další skvělou hru, ve které budete potřebovat slušnou dávku postřehu. Vaším úkolem totiž bude najít kuličku, která se schová do kalíšku a následně zamíchá. Dávejte si pozor, protože máte omezený počet pokusů.

HeartsHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
78%
Hra - Hearts
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovou hru a získejte další medaili do sbírky! V této hře budete mít za úkol sestřelovat srdíčka a nenechat je spadnout na zem. Se srdíčky navíc padají i bonusy, které nemusí být však vždy nápomocné.

Christmas Day Mickeys

8.1.2014
71%
Hra - Christmas Day Mickeys
Video se načítá
Hledání zákusků je hlavní náplní ve hře Christmas Day Mickeys. Hlavními motivy jsou však Mickey Mouse se svými kamarády. Jakmile najdete všechny zákusky, můžete postoupit do dalšího kola.

Pony Run

13.9.2012
87%
Hra - Pony Run
Video se načítá
Vydejte se na závodní dráhu s jedním ze tří krásných barevných poníků. Čekají na Vás překážky a samozřejmě časomíra. Tahem myší dopředu svého koníka popoženete a kliknutím skočíte (dvojjlikem výš).

My Little Pony Cake Pops

10.12.2014
65%
Hra - My Little Pony Cake Pops
Video se načítá
Pomozte jedné hrdince z My Little Pony s pečením chutných koláčů ve tvaru jejích kamarádek. Podaří se vám je upéct a krásné ozdobit?

My Dolphin Show

9.11.2019
98%
Hra - My Dolphin Show
Video se načítá
V prvním díle super dovednostní hry My Dolpin Show se ocitnete přímo uprostřed vodního vystoupení krásného delfína. Vašim úkolem je ovládat šipkami tohoto vodního savce tak, aby dělal co nejzajímavější akrobatické kousky a co nejvíce zaujal své nadšené publikum.

Chcete mě?

9.5.2013
77%
Hra - Chcete mě?
Video se načítá
Pro všechny co mají doma čtyřnohé kamarády. Starejte se o pejska a najděte mu majitele. Musíte ho napřed pořádně namydlit, vykoupat, osušit a pak ostříhat drápky. Pro maximální efekt musíte trefit fialový pruh vpravo tak, aby se zastavil až nahoře. Pejskovi potom v průběhu hry kupovat různé doplňky,…

Kitty needs owner

5.11.2013
90%
Hra - Kitty needs owner
Video se načítá
Osamocená kočička potřebuje vaši pomoc! Musíte ji prvně vykoupat, osušit, navonět a přidat nějaký ten doplněk. Pak máte mnohem větší šanci, že se kočičky někdo ujme.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.