Oblíbené hry

Double Twelve

18.11.2012
68%
Hra - Double Twelve
Video se načítá
Double Twelve je logická hr na principu domina, ve které bude Vaším cílem spárovat všechny kostičky. Aby šel z kostek udělat pár a ony tak zmizely, musí součet jejich teček dávat dohromady 24. Dokážete to snadno, nebo to pro Vás bude pořádný oříšek?

Smart Dogs

24.3.2012
80%
Hra - Smart Dogs
Video se načítá
V této velice povedené logické hře se dvěma roztomilými pejsky bude Vašim kůlem dostat míček od jednoho pejska ke druhému. Využívat k tomu budete moct vždy různé pomůcky, které míček vymrští, posunou, odrazí a podobně. Důležité je tyto pomůcky dobře umístit. Na začátku se hra může zdát snadná, ale…

Bubble BusterHra na skóreHra o medaile

11.4.2012
68%
Hra - Bubble Buster
Video se načítá
Je tady výborná hra ze skupiny bubble shooter. Vašim úkolem bude vystřelovat míčky do hracího pole tak, aby se vždy spojily stejné barvy. Když se Vám to podaří, míčky zmizí. Až v hracím poli nezbude žádný míček postoupíte do dalšího levelu. Ale pozor, pokud Vás míčky zahltí až ke spodnímu okraji…

Gluey 2

27.6.2012
79%
Hra - Gluey 2
Video se načítá
V logické hře Glue 2 bude vaším úkolem takticky odebírat z hrací plochy barevné prvky a to tak, aby množství prvků v nádobě nepřekročilo určitou hranici. Po každé když necháte nějaký barevný prvek zmizet, další přibudou. Zejména proto je důležité odstraňovat ty největší prvky.

Poker Texas Hold'em

13.8.2012
86%
Hra - Poker Texas Hold'em
Video se načítá
Zahrajte si ten pravý poker s reálným protihráčem ale bez reálného rizika. V této super kombinaci si nejoblíbenější variantu této karetní hry - Texas Hold'em určitě užijete. Ukažte své hráčské umění nebo se ještě zdokonalte a vychutnejte si blufování, sázení a napětí ze hry.

Reversi

17.8.2012
79%
Hra - Reversi
Video se načítá
Poměřte své intelektuální síly v další super online hře Reversi. Vašim cílem je mít na konci hry co nejvíce kamenů své barvy. Ty získáte tak, že obklíčíte protivníka. V každém kole pokládáte jeden kámen a to tak, že mezi Vašimi kameny musí být alespoň jeden protihráčův. Tím že se cizí kámen ocitne…

Pečování o myšku

12.8.2012
80%
Hra - Pečování o myšku
Video se načítá
Chtěly byste mít myšku, ale doma Vám ji nedovolí? Pak Vás jistě potěší tato hra, kde se o jednu budete starat v sérii zajímavých miniher. Hledejte s myškou sýr, umyjte ji a upravte její terárium.

Barbie na kole

2.10.2012
93%
Hra - Barbie na kole
Video se načítá
Všechny milovnice panenky Barbie jistě potěší tato závodní hra, ve které si Barbie vyjela na kole. Po cestě může předvádět nejrůznější triky a sbírat drahokamy za body. Co je ale nejzajímavější, jsou kousky oblečení. To když se jí podaří při cestě sebrat, bude se moct před příštím kolem převléknout…

Thirsty Parrot

3.12.2012
78%
Hra - Thirsty Parrot
Video se načítá
V logické hře Thirsty Parrot bude vaším úkolem přesouvat na hrací ploše ovoce tak, abyste spojili alespoň 3 stejné druhy ovoce. Každá trojice ovoce, kterou spojíte se promění na ovocný koktejl pro žíznivého papouška. Pokud papouškovi ve sklenici nezůstane žádný nápoj, hra končí.

Magnetic Balls

18.4.2012
75%
Hra - Magnetic Balls
Video se načítá
Zbavujte se míčků v postřehově logické hře Magnetic Balls. Zmizení míčků a připsání cenných bodů dosáhnete tak, že kliknete na míček, kterého se dotýká alespoň jeden další stejné barvy. Pokud bude míček ale zrovna osamocený, přijdete o život, které máte jen tři.

Sector 21

30.11.2012
66%
Hra - Sector 21
Video se načítá
Sector 21 je skákačka ve stylu retro, ve které budete muset pomoci panáčkovi dostat se ke dveřím na konci levelu. V cestě vám budou stát nebezpečné ostny, kterým se však můžete vyhnout změnou gravitace a přeskokem na plochu otočenou vzhůru nohama.

Cupcake Quiz

1.12.2012
84%
Hra - Cupcake Quiz
Video se načítá
Jaké dortíky máte nejraděj? Odpovězte na otázky v tomto zábavném testu a dozvíte se, jaký druh dortu se k Vám nejvíce hodí. Zkuste volit opravdu podle toho co máte rády a nechte se překvapit jestli se hra opravdu trefí do Vašich chutí ;)

Lovec sladkostí

13.7.2012
70%
Hra - Lovec sladkostí
Video se načítá
Staňte se hledačem sladkostí. Někdo Vám je poschovával po celém velkém domě a Vy je teď musíte všechny najít. Kde může být zmrzlina, bombóny, lízátka a ostatní dobroty?

Můj super přítel

15.7.2012
77%
Hra - Můj super přítel
Video se načítá
Proti krásné slečně se jednoho dne všechno spyklo. Ulomil se jí podpatek a teď ji navíc ohrožuje chlapík v parku. Ale nic není ztraceno. Vzpomněla si, že může zavolat z kouzelného telefonu a přispěchá její super přítel. Jenomže záleží na čísle, které vytočí. Pomůžete jí? Zvolte kombinaci čísel a…

Malá čarodějka

20.5.2012
83%
Hra - Malá čarodějka
Video se načítá
Staňte se malou čarodějkou v této jednoduché, ale velice zábavné kouzelnické hře. Zkuste namíchat ten správný lektvar, který z žáby udělá zase krásného prince. Po každé kombinaci kouzelných přísad vznikne z "prince" něco úplně jiného. Najdete správnou kombinaci.

Vytvoř parfém

24.5.2012
75%
Hra - Vytvoř parfém
Video se načítá
V této hře, která Vás bude určitě bavit, si vyzkoušíte vyrobit vlastní parfém. Podle toho, jaké přísady do něj přidáte, bude mít účinky na okolí. Dokážete najít kombinaci, která ke slečně co ho použije, muže přiláká, místo aby jej spíš odpudila?

Pixel Bomb

13.11.2012
70%
Hra - Pixel Bomb
Video se načítá
V této postřehové hře budete mít jediný úkol - odstranit co nejrychleji všechny hvězdičky z herního pole. Dosáhnete toho tak, že se jich dotknete kurzorem myši. Jak rychle dokážete projít všechny levely? Hra může mít problém s ukládáním výsledku a je pravděpodobné, že se vůbec neuloží.

Suma

30.11.2012
89%
Hra - Suma
Video se načítá
Zahrajte si další super hru typu ZUMA. Opět bude Vašim úkolem zlikvidovat všechny kuličky v hracím poli a nedopustit, aby se dostaly až k otvoru který hlídáte. Kuličky zmizí tak, že vystřelíte barevnou kuličku a spojíte tím minimálně 3 kuličky stejné barvy. Všechny, kdo rádi soutěží, jistě nadchne i…

Happy Builder

21.11.2011
83%
Hra - Happy Builder
Video se načítá
Cílem této hry je v každém levelu postavit věci na své místo, podle předlohy. K dispozici máte jeřáb, kterými můžete jednotlivé části skládat tak, jak je potřeba. Čím dříve se vám to podaří, tím více bodů získáte.

Cutie Pet Care

17.11.2012
83%
Hra - Cutie Pet Care
Video se načítá
Postarejte se dokonale o očistu roztomilého pejska nebo kočičky. Na začátku hry si budete moct zvolit, o jaké zvířátko se chcete starat. Na výběr budete mít také jestli chcete hrát na čas nebo ne. Pak už na Vás čeká koupání, fénování, úprava drápků, čištění zubů i výběr doplňků.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.