Oblíbené hry

Surroubble

3.10.2012
70%
Hra - Surroubble
Video se načítá
Jak jednou s touto super postřehovou hrou typu bubble shooter začnete, už nebudete chtít přestat. Vašim úkolem bude odstranit z herního pole všechny kuličky a přitom nasbírat co nejvíce bodů. Kuličky odstraníte tak, že vystřelením jedné uděláte skupinu tří a více kuliček stejné barvy. Pokud se Vám…

Gingerbread Circus 3

8.10.2012
82%
Hra - Gingerbread Circus 3
Video se načítá
Je tady oblíbený Perníček a jeho cirkus. Stanete se vrhačem nožů a budete plnit nejrůznější úkoly. Vždy máte omezený počet pokusů (nožů) a při zasahování cílů nesmíte ublížit svému figurantovi.

Heroic AntsHra s oceněním

22.5.2012
76%
Hra - Heroic Ants
Video se načítá
Zahrajte si skvělou oddechovku Heroic Ants, ve které bude vaším úkolem pomoci malému mravenci doletět co nejdál. Za pomoci katapultu sestrojeného z listu musíte mravence vystřelit do vzduchu, přičemž nastavit můžete výšku i směr vystřelení. Nezapomeňte využívat různé herní prvky, které vám mohou…

Bubble Dress Up

27.5.2012
89%
Hra - Bubble Dress Up
Video se načítá
Bubble Dress Up je super hra která nadchne milovnice módy i ty, kdo mají raději postřehové a logické hry. Abyste totiž mohly svou modelku obléct a vybrat si z nejlepšího oblečení, budete si muset vyhrát body na zaplacení ve hře připomínající hry bubble shooter.

Girl Power

25.6.2012
90%
Hra - Girl Power
Video se načítá
V této oblíkačce budete mít možnost vybrat účes, oblečení, boty i doplňky, ne jedné ani dvěma slečnám, ale hned pěti sexy rebelkám. Jak budou podle Vás vypadat a jak jim to spolu bude na konci slušet?

Super Shopping

13.5.2012
93%
Hra - Super Shopping
Video se načítá
Vyrazte na správné holčičí nákupy v bezvadné hře Super Shopping. Do začátku dostanete peníze a bude jen na Vás, do kterého obchodu se podíváte a co si koupíte. Nezapomínejte jíst, aby Vám nedošla energie a vypadat stále co nejlépe ;)

Penguin Battle

10.4.2012
81%
Hra - Penguin Battle
Video se načítá
Zahrajte si bezvadnou hru s tučňáky, kteří se navzájem odstřelují bazukou. Můžete hrát proti kamarádovi, nebo proti počítači. V každém případě musíte správně zamířit, zvolit správnou sílu a zasáhnout nepřátelské tučňáky na protější kře dříve, než se to podaří jim.
Hra - Zuzančin kouzelný svět
Video se načítá
Zuzanka je kouzelné dítě. Přesto že má teprve rok, už ubjevuje svět. Doprovodíte jí na pláž, do zábavního parku a pomůžte jí prozkoukat vlastní domov? Určitě to bude velká zábava hlavně pro menší hráče :)

Pyžamový večírek

2.6.2012
95%
Hra - Pyžamový večírek
Video se načítá
Co všechno si dokážete představit, že byste dělaly na správném holčičím pyžamovém večírku? V této hře nechybí snad nic. Zkuste si barvení vlasů, pleťové masky i co nejšetrnější odstraňování nepříjemných chloupků...
Hra - Pečování o mláďátka
Video se načítá
V této hře budete pečovat o zvířecí miminka. Potom, co k Vám přijdou, je uložíte do kolébky a hned jak se jim nad hlavou objeví bublina s jejich přáním co nejrychleji je nakrmíte nebo přebalíte. Když se budete starat správně, budou zvířátka spokojená odcházet a Vy dostanete dobře zaplaceno.

Shopaholic Paris

12.8.2011
95%
Hra - Shopaholic Paris
Video se načítá
V této hře se vám můžou splnit všechny vaše sny. Dostanete se na ulice Paříže a každý den dostanete k dispozici kreditku s určitým počtem peněz. Tyto peníze pak můžete utratit v obchodech za co budete chtít. Ať už toužíte po novém účesu nebo po luxusních botách - nic není problém. V této hře bohužel…

Kill Bill

4.4.2012
70%
Hra - Kill Bill
Video se načítá
Máte rádi film Kill Bill? Pak právě pro Vás je tada bojová hra inspirovaná jednou z nejslavnějších scén tohoto filmu. Jako neohrožená hrdinka s mečem se postavíte hned 88 pološíleným bojovníkům. Dokážete je porazit všechny?

Frogtastic 2

7.7.2011
84%
Hra - Frogtastic 2
Video se načítá
Povedená oddechovka, ve které musíte vytvořit lektvar. Ne však ledajaká lektvar - přísady musíte zvolit tak, aby účinky lektvaru proměnili žábu v prince. Pomozte princezně s přeměnou a najděte správný recept.

Super D

30.5.2011
71%
Hra - Super D
Video se načítá
Cílem této hry je vysvobodit všechny své přátele, kteří jsou uvězněni na věži. Ty se svou kostičkou se musíš dostat skrz všechny dveře až za nimi a zachránit je. Cesta nebude snadné, k otevření dveří potřebuješ získat vždy správný klíč.

Goodgame CafeNÁŠ TIP

24.1.2012
95%
Hra - Goodgame Cafe
Video se načítá
Tato hra od Goodgame, do které se můžete přihlásit a stát se tak součástí širší komunity hráčů, čerpat různé bonusy a komunikovat na chatu, není jen tak ledajaká obsluhovací hra. I když plníte přání svých zákazníků, abyste si vydělali peníze, vedete svou kavárnu jako ve skutečnosti. Musíte včas…

Cherry Pie Trifle

24.10.2011
70%
Hra - Cherry Pie Trifle
Video se načítá
Dokážete připravit višňový koláč? Otestujte své kuchařské úmění v této hře. Připravte si všechny potřebné ingredience, smíchejte je správně dohromady a doplňte je višněmi a připravte skvělou pochoutku.
Hra - Hello Kitty závody na bruslích
Video se načítá
Zúčastněte se super závodů na kolečkových bruslích, kde si jako svého reprezentanta budete moct vybrat některou z roztomilých kočiček seriálu Hello Kitty. Pohybujete se střídavým mačkáním kláves Z a X. Připravit se, ke startu, pozor, TEĎ!

Hollywood Hall of Fame 3

18.4.2012
79%
Hra - Hollywood Hall of Fame 3
Video se načítá
Máte možnost nalíčit a upravit tři z oblíbených hollywoodských hvězd. Zvolte jim účes, pohrajte si s barvou vlasů i pleti, použijte řasenku, rtěnku i stíny a nakonec všechny podle libosti oblečte.

Crazy Chef

28.4.2012
85%
Hra - Crazy Chef
Video se načítá
Staňte se kuchařem ztraceným ve vlastní kuchyni. Stala se mu totiž magická nehoda a on se zmenšil na velikost mravence. Přes svůj handicap musí ale najít všechny ingredience do připravovaného jídla. V cestě mu budou stát švábi a mravenci, kteří jsou teď pro něj opravdovými příšerami.

Naruto Blast Battle

30.4.2012
73%
Hra - Naruto Blast Battle
Video se načítá
V této hře inspirované oblíbeným seriálem Naruto se postavíte do hracího pole proti počítači nebo přímo proti svému kamarádovi. Výbušninou si budete probojovávat cestu, sbírat cenné artefakty a snažit se k nepříteli dostat dříve, než vyprší časový limit.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.