Oblíbené hry

Proměna tulačky

16.6.2012
93%
Hra - Proměna tulačky
Video se načítá
Udělejte opět krásku ze zanedbané dívky z ulice. Co všechno bude potřeba udělat? Nejdříve musíte vyčistit její obličej, vytrhat obočí, použít masku i nejrůznější krémy. Potom už budete moct vybírat účes, líčení a oblečení.

Fashion Designer

29.7.2012
91%
Hra - Fashion Designer
Video se načítá
V této hře se dostanete do centra módy do New Yorku, kde se stanete návrháři a budete na prestižní mola oblékat krásné modelky. Dodržíte zadaný styl nebo je upravíte podle svých vlastních představ.
Hra - Draculaura Fantastic Makeover
Video se načítá
Pomozte Draculauře z Monster High, aby byla ještě krásnější než je. Tentokrát nepůjde o styl ani oblečení, ale o samotný obličej. Vyčistěte jí póry, dejte masku, upravte obočí, naneste korektor... prostě všechno, co je potřeba, aby vypadala úplně co nejlépe.
Hra - Robecca's Steamin' Makeover
Video se načítá
Upravte Robeccu z Monster High, aby jí to opravdu slušelo. Nebudete to mít ale vůbec jednoduché. Její obličej je opravdu zanedbaný a tak budete muset použít všech dostupných kosmetických prostředků, vytrhat jí obočí a pak teprve budete moct začít přemýšlet o oblečení, účesu a líčení.
Hra - Miss Universe Prep Makeover
Video se načítá
Připravte mladou slečnu na prestižní soutěž Miss Universe! Nebude to vůbec jednoduché. První jí musíte vyčistit obličej, upravit obočí, použít pleťové masky a všechny ostatní kosmetické nezbytnosti. Potom teprve můžete přistoupit k líčení, oblékání a krásným doplňkům. Bude mít Vaše svěřenkyně šanci…
Hra - Domácí jahodová zmrzlina
Video se načítá
Máte v létě chuť na zmrzlinu? Naučte se ji sami vyrábět v domácích podmínkách. Tato hra Vás krok po kroku provede přípravou vynikajícího zmrzlinového dezertu.

Monkey Kart

30.9.2012
89%
Hra - Monkey Kart
Video se načítá
Je tady super závodní hra s pěknou grafikou i dobrou ovladatelností. Vaší hrdinkou může být roztomilá opička v růžovém autě a tak určitě ani ty nejnáročnější slečny nebudou zklamány. Zvolit si můžete z několika prostředí závodů i jejich náročností, tak s chutí na start.

My New Room 2

29.4.2012
92%
Hra - My New Room 2
Video se načítá
Je tady jedna z nejdokonaleji propracovaných dekoračních her, ve které si můžete navrhnout vlastní pokoj. Můžete ovlivnit kde budou dveře a okna, barvu stěn i podlahy, samozřejmě všechen nábytek a doplňky. Aby všechno dokonale sedělo, můžete vším otáčet a najdete tu dokonce funkci na vlastní…

Papas Hot Doggeria

8.12.2012
95%
Hra - Papas Hot Doggeria
Video se načítá
Staňte se majitelem stánku s hot-dogma a obslužte každého zákazníka, který vás navštíví tak, aby byl spokojen. Každý zákazník bude mít jiné přání a vy se ho budete muset snažit, co nejlépe splnit. Čím úspěšnější totiž budete, tím vyšší tuzér dostanete.

Bratz Facial Makeover

18.11.2012
95%
Hra - Bratz Facial Makeover
Video se načítá
Je tady panenka Bratz, která tentokrát není úplně dokonalá a je jen na Vás, abyste z ní udělaly krásku. Vzpomeňte si jak je potřeba postarat se o pleť před samotným líčením a upravte jí obočí, zbavte ji pupínků, použijte pleťové masky a další nezbytnosti. V závěrečné fázi uplatněte svou fantazii a…

Pinup Facial Bauty

30.6.2012
95%
Hra - Pinup Facial Bauty
Video se načítá
Vytvořte slečně opravdu úplně kompletní vzhled. Začnete čištěním obličeje, trháním obočí a použitím všech nezbytných kosmetických přípravků a budete pokračovat makeupem, který ji udělá opravdu krásnou a výraznou. Její styl potom určíte účesem a nakonec výběrem oblečení.

Bone Sniffer

19.11.2011
84%
Hra - Bone Sniffer
Video se načítá
Ve hře Bone Sniffer budete muset tentokrát zapojit své logické myšlení, jedině tak můžete získat pro tohoto pejska kost, kterou mu ukradli. Procházejte jednotlivými částmi hry, ve kterých musíte vždy splnit určitý úkol a najít řešení situace.
Hra - Monkey go happy marathon
Video se načítá
Monkey go happy marathon je speciální vydání hry, ve které rozveselujete opičky tak, že plníte jejich zapeklité úkoly. Tentokrát si budete moct z rodinky vybrat, komu budete dělat radost. Čím míň kliknutí použijete, tím budete lepší. Dokážete projít všemi úkoly?

Papas pizzeria

10.7.2011
93%
Hra - Papas pizzeria
Video se načítá
V této hře se stanete majitelem pizzerie. Vaším úkolem je nejen obsluhovat hosty, ale také jim připravovat pizzy podle toho, jaké zákazníci chtějí. Abyste zvládli obsloužit všechny hosty, musíte si ovšem pospíšit a dělat pizzy opravdu rychle.

Papa's Taco Mia!Hra s oceněním

30.5.2011
95%
Hra - Papa's Taco Mia!
Video se načítá
Staňte se majitelem Taco restaurace a starejte se o své zákazníky. Na starost máte celou restaurace, tedy obsluhu i kuchyň. V daném čase musíte stíhat připravit svým zákazníkům vybraná jídla, tak aby byli spokojeni a zaplatili vám co nejvíce.

Čokoládová Pizza

2.8.2012
90%
Hra - Čokoládová Pizza
Video se načítá
Máte rády sladkosti i pizzu? V této super hře o vaření jsou tyto dvě pochoutky spojené v jedno a naučíte se upéct chutnou čokoládovou pizzu. Podle podrobného návodu to jistě zvládnete. Všechno ale budete muset dělat sami (i vyndávat věci ze skřínek), a tak Vás virtuální vaření bude určitě i bavit.
Hra - Sářina lekce vaření - Kalifornské rolky
Video se načítá
Kalifornské rolky (nebo také sushi) se naučíte vyrábět pod vedením náročné učitelky Sáry. Sami si budete muset vždy nachystat všechny ingredience i nádobí abyste potom zvládli podle pokynů postupně celý výrobní proces tohoto neobvyklého pokrmu. I když to tentokrát bude trošku náročnější, o to líp se…

Kuře s pepřem

8.9.2012
79%
Hra - Kuře s pepřem
Video se načítá
V této výborné hře na Vás čeká další chutný recept. Tentokrát se naučíte další způsob úpravy kuřete. Hra Vás krok po kroku provede vším potřebným smažením, krájením, mícháním a uvidíte, že Vás vření bude bavit :)

Nuda v kanceláři

31.8.2012
90%
Hra - Nuda v kanceláři
Video se načítá
Hlavní hrdinka této postřehové hry plné zábavných miniher pracuje v kanceláři a práce ji vůbec nebaví. Raději by si psala s kamarády, lakovala si nehty, líčila se... Pomozte jí všechno zvládnou v krátkých chvílích, kdy se její nadřízená nebude dívat.

Bart Simpson Jumping

11.6.2012
66%
Hra - Bart Simpson Jumping
Video se načítá
Hlavní postavou této hry, která prověří Váš odhad a jisté oko je Bart Simpson, který se s vynalézavostí sobě vlastní rozhodl skákat rozvodněným potokem jen po vyčnívajících kamenech. Vy musíte určit úhel a sílu jeho skoku, aby se přesně trefil vždy na další kámen. Jeho cesta je dlouhá a spadnout…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.