Oblíbené hry

Holubova pomsta

16.9.2012
89%
Hra - Holubova pomsta
Video se načítá
Staňte se na chvíli pomstychtivým holubem v této vtipné oddechovce a zasáhněte svou nepříjemnou municí co nejvíce lidí chodících po Vámi. Musíte dobře mířit a vystřelit vždy v pravou chvíli. Úkol Vám bude ale znepříjemňovat protivný kluk s prakem, který po Vás bude střílet kameny.

Neil the Nail

30.3.2012
95%
Hra - Neil the Nail
Video se načítá
Hra Neil the Nail určitě potěší každého, a to nejen svou pěknou grafikou, ale i velmi dobrou hratelností. V této hře se stanete malým hřebíčkem, který je ohrožován množstvím nepezpečných kladiv a jiných nástrojů. Překonejte všechny nástrahy a pomozte vašim přátelům - ostatním hřebíčkem.

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Ghosts Stole My Puppy

6.10.2012
92%
Hra - Ghosts Stole My Puppy
Video se načítá
Vydejte se zachránit své štěňátko ze spárů zlých duchů, kteří ho unesli. Budete se pohybovat domem, kde můžete sbírat nejrůznější předměty a za ně získávat body. Ohrožovat Vás budou samotní duchové, kteří Vás samozřejmě nechtějí nechat projít. Zbavíte se jich tak, že je vysajete svým vysavačem dřív,…

Jungle Jump

16.5.2012
73%
Hra - Jungle Jump
Video se načítá
Pomozte zvířátkům v džungli dostat se přes rozvodněnou řeku. Budete posunovat kládou tak, aby mohla všechna v bezpečí přeskákat na druhý břeh. Kolik se Vám jich podaří zachránit?

Létající veverka

31.3.2012
76%
Hra - Létající veverka
Video se načítá
Vystřelte veverku na stromovém praku tak, aby doletěla co nejdál. Blíží se totiž nebezpečí v podobě predátorů, kteří ji chtějí sežrat. Za každý metr, který urazí bude odměněna penězi a za ty si potom může koupit nejrůznější vylepšení jako je padák, trysky nebo lepší vystřelovací zařízení.

Uphill Rush 4 GirlNÁŠ TIP

20.7.2012
90%
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video se načítá
Pro všechny holky, co si rády zazávodí a dokážou své schopnosti na dráze, ale nemají rády auta a silné stroje je tady bezvadná hra Uprill Rush v holčičím provedení. Zdolávat budete vodní dráhu. Ze začátku jen na nafukovacím kruhu a později si můžete vydělat na lepší "dopravní prostředky" i na hezčí…

Heroic AntsHra s oceněním

22.5.2012
76%
Hra - Heroic Ants
Video se načítá
Zahrajte si skvělou oddechovku Heroic Ants, ve které bude vaším úkolem pomoci malému mravenci doletět co nejdál. Za pomoci katapultu sestrojeného z listu musíte mravence vystřelit do vzduchu, přičemž nastavit můžete výšku i směr vystřelení. Nezapomeňte využívat různé herní prvky, které vám mohou…

Selena Make-up

15.8.2011
69%
Hra - Selena Make-up
Video se načítá
Další makeupová hra s celebritou Selenou Gomez. Tentokrát můžeš změnit Seleně vzhled jako pravá vizážistka. Udělej ji hezký účes, nanes make-up a oční stíny, vyber rtěnku vhodné barvy a spoustu dalšího. Aby toho nebylo málo, můžeš ji dokonce změnit i barvu očí.

Líčení do školy

8.7.2012
91%
Hra - Líčení do školy
Video se načítá
Slečna v této hře jde po prázdninách opět do školy a potřebuje Vaši pomoc, aby zase vypadala krásně. Co všechno musí pro svůj vzhled udělat? Před líčením, česáním a oblékáním bude určitě potřeba postarat se o vyčištění a rozjasnění její zanedbané pleti...

Monkey go happy 5

8.8.2012
85%
Hra - Monkey go happy 5
Video se načítá
Pro všechny, kdo si oblíbili rodinku smutných opiček, které v sérii miniher rozveselujete, je tady dobrá zpráva! Jsou tu již po páté, abyste si s nimi užili zábavu i trochu toho přemýšlení. Na co nejméně kliknutí totiž musíte zjistit a udělat to, co po Vás smutná opička bude chtít.

Barbie´s Cover Girl

11.9.2012
79%
Hra - Barbie´s Cover Girl
Video se načítá
Barbie se stala tváří módního časopisu. Vyberte jí ten nejlepší účes, oblečení i doplňky, aby se na první straně opravdu vyjímala.
Hra - Cinderella´s Princess Makeover
Video se načítá
Připravte Popelku na její ples. Od těžké práce je její obličej hodně zanedbaný, a tak bude potřebovat hodně Vaší kosmetické péče, aby Popelka vypadala jako správná princezna.
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...
Hra - Monkey go happy marathon 3
Video se načítá
Zvládnete projít všechny úkoly, které Vám bude postupně dávat jedna z rodiny smutných opiček? Na začátku si vyberete svého průvodce a pak záleží jen na Vaší nápaditosti a chytrosti, jak rychle dokážete vždy opičku rozemát a dostat se až na konec.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.