Oblíbené hry

My sweet dog

7.7.2011
88%
Hra - My sweet dog
Video se načítá
V této hře je vaším úkolem postarat se o štěňátko psíka. Musíte ho krmit, koupat, dávat mu napít a samozřejmě ho musíte někdy nechat i odpočinout. Musíte si ovšem dávat pozor, jakou činnost mu zrovna určíte, protože ne všechno se mu líbí. Podaří se vám tedy psíka správně vychovat?

Zapečené kuře

18.6.2012
75%
Hra - Zapečené kuře
Video se načítá
Zkuste novou hru o vaření, ve které se naučíte připravovat chutný "zapečený hrnec" s kuřecím masem. Příprava jednotlivých částí jídla není tak docela jednoduchá, ale určitě se při tom pobavíte :)
Hra - Udělej si sama kosmetiku
Video se načítá
Uměly byste si poradit se svou pletí i bez moderních kosmetických výrobků jako jsou masky, peelingy nebo krémy? V této hře se naučíte, jak je plnohodnotně nahradit ze zdrojů domácnosti. Zkuste třeba jogurtovou pleťovou masku ;)

Snail Bob 2

9.2.2013
84%
Hra - Snail Bob 2
Video se načítá
V druhém díle logické hry Snail Bob na vás čekají nové kola, ve kterých musíte opět dopravit šneka Boba do cíle. V každém levelu je tak potřeba najít ten správný postup, abyste pro Boba vytvořili bezpečnou cestu a vyhnuli se všem nástrahám, které by ho mohly stát život.

Blue Ribbon Bash

23.9.2012
69%
Hra - Blue Ribbon Bash
Video se načítá
Postarejte se dobře o svěřenou kravičku. Musíte jí upravit kopýtka, správně ji umýt, vykartáčovat a všechno udělat správně tak, aby byla spokojená. Dokážete udělat všechno ze zadaného seznamu v časovém limitu?

Barbie ve škole

24.6.2012
78%
Hra - Barbie ve škole
Video se načítá
Oblečte panenku Barbie tentokrát pro příležitost návštěvy nové školy. Jakou halenku, sukni, sako, punčochy, boty a nejrůznější doplňky Barbie vyberete aby nové spolužáky opravdu ohromila?

Goodgame Empire

30.12.2016
85%
Hra - Goodgame Empire
Video se načítá
Ponořte se do světa dávných hrdinů, bojovníků za čest a slávu, vládců i poddaných. Budujte svou vesnici, ze které se stane město. Cvičte vojáky na obranu i bojové výpady a ověřte si své vůdcovské schopnost i strategii. Když se do hry přihlásíte, můžete komunikovat s ostatními hráči, uzavírat…

Tennis

17.10.2012
72%
Hra - Tennis
Video se načítá
Zahrajte si tento skvěle zpracovaný a realistický tenis a poražte vašeho protihráče v nelítostném souboji. Pravidla a bodování hry je téměř stejné jako ve skutečném tenise, takže vám nic nebrání vychutnat si tento skvělý sportovní zážitek.

Coin Pusher Mania

30.9.2012
70%
Hra - Coin Pusher Mania
Video se načítá
V této odpočinkové hře si zkusíte zahrát na výherním automatu. Nemusíte se bát, že byste přišli o reálné peníze, ale množství mincí, které budete mít k dispozici je omezené. Proto se musíte dobře rozmyslet, jak je použijete. Půjde o to, hodit minci do správného otvoru ve správnou chvíli, aby v…

Island Tribe 3NÁŠ TIP

10.10.2012
97%
Hra - Island Tribe 3
Video se načítá
V dalším pokračování výborné strategické hry Island Tribe se ocitnete opět na krásném tropickém ostrově, který budete muset svou prací zabydlet. Čekají na Vás úkoly jako je stavění dílen, budování cest, vytváření totemů. Všechno si dobře promyslete a naplánujte, abyste celý ostrov ovládli co…

Slovní fotbal

1.8.2012
88%
Hra - Slovní fotbal
Video se načítá
Utkejte se na hřišti slovní zásoby s reálným protivníkem. Vymyslete ze zadaných písmen více slov a dejte mu gól. V omezeném čase vytvořte co nejvíce slov, která by měla být co nejdelší, nejoriginálnější a hlavně spisovná podstatná jména.
Hra - Japanese Spa Facial Beauty
Video se načítá
Staňte se odbornicí na krásu v další z velice oblíbených her, kde si vezmete na starost mladou slečnu a její pleť a to od úplných základů, až po konečné líčení. Tentokrát bude Vaše svěřenkyně z Japonska a jako vždy začnete s čištěním, aplikací výživných masek, úpravou zanedbaného obočí. Make up s…
Hra - Rochelle Goyle´s Chic Makeover
Video se načítá
Je tady Rochelle z Monster High aby se svěřila do Vaší péče a nechala si od Vás ošetřit pleť. Víte jak správně postupovat při čištění, úpravě obočí, dodávání živin i líčení? Pokud ne, jistě se to v této hře naučíte.

Monkey go happy 2

10.3.2012
89%
Hra - Monkey go happy 2
Video se načítá
Pokračování skvělé hry Monkey go happy je tady! Rozveselte zase milé opičky tím, že splníte jejich úkoly. Dělejte správné věci ve správnou dobu a zkuste použít co nejméně kliknutí. Zvládnete projít všech 15 levelů?

Horolezci

3.7.2012
80%
Hra - Horolezci
Video se načítá
Zahrajte si super hru přímo on-line v reálném čase a s reálným protihráčem, kterého si můžete nechat náhodně vylosovat nebo pozvat konkrétního kamaráda. Jako horolezec budete šplhat do kopce. Za každé správně uhodnuté písmeno z tajenky se posunete o jeho hodnotu nahoru (nebo za špatné písmeno naopak…

Goodgame Mafia

8.1.2012
90%
Hra - Goodgame Mafia
Video se načítá
Goodgame Mafia je interaktivní hra, která Vás zavede do nejtemnějšího podsvětí plného zločinu, násilí a těch nejdrsnějších existencí. Vaším úkolem bude nejen přežít, ale také si zde vybudovat co nejlepší pozici. K tomu, abyste si připadali jako ve skutečnosti Vám pomůže opravdu skvěle propracovaný…

Goodgame Disco

13.12.2011
95%
Hra - Goodgame Disco
Video se načítá
Ve hře Goodgame Disco povede svůj vlastní malý klub. Budete vybírat a mixovat hudbu, můžete být barmanem, nebo si jít chvíli sami bavit. Aby byl Váš klub tím nejlepším ze všech vybavte ho super zařízením a technikou, udržujte své návštěvníky šťastné. Abyste se mohli zapojit do rozhovorů s ostatními…

Baguette

9.10.2012
79%
Hra - Baguette
Video se načítá
Tentokrát si zkuste připravit pravé domácí bagety. Že jste to ještě nedělaly? To jistě nevadí. V podrobném návodu hry se krok za krokem naučíte v domácích podmínkách upéct vynikající pečivo, a zjistíte, že to není vůbec složité. Třeba se Vám to zalíbí a zkusíte to i ve skutečnosti ;)

Dort na oslavu

1.9.2012
75%
Hra - Dort na oslavu
Video se načítá
Jistě jste si představovaly, jak by měl vypadat takový dort na nějakou pořádnou oslavu. V této výborné dekorační hře si ho budete moct vyrobit přesně podle sebe. Vyberte si tvar, barvu polevy i všechny ozdoby od šlehačka až po ovoce. Všechny věci které použijete můžete různě otáčet i zvětšovat a…

Úklid pokoje

26.6.2012
90%
Hra - Úklid pokoje
Video se načítá
Malá hrdinka této hry má uklízet svůj pokoj. Ale jako všem dětem se jí samozřejmě nechce, a tak si zkouší hrát své oblíbené hry, když se maminka nedívá. Stihnete si je s ní všechny zahrát tak, aby Vás její maminka nepřistihla?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.