Oblíbené hry

Monkey Go Happy 6

18.5.2013
89%
Hra - Monkey Go Happy 6
Video se načítá
Rozveselte roztomilé smutné opičky z rodiny Monkey Go Happy už v šestém pokračování těchto super zábavných miniher. V každém kole musíte přijít za pomoci co nejméně kliknutí na to, jak vyřešit krátkou adventuru a tak udělat opičku šťastnou.

World Strongest Monkey

9.11.2012
84%
Hra - World Strongest Monkey
Video se načítá
Kdo je nejsilnější opice na světě? Bude to Váš gorilí závodník? Poměřte své síly s ostatními a zkuste vyhrát v několika náročných disciplínách jako jako je vzpírání, zvedačky, házení do dálky, rovnováha nebo boxování. Aby Váš závodník vyhrál, budete potřebovat dobrý postřeh, přesnost a rychlost na…

Opice a banány

7.10.2012
75%
Hra - Opice a banány
Video se načítá
Vyzkoušejte svůj postřeh v této pěkné hře s roztomilými opičkami. Vašim úkolem bude ukrást velké gorile její banány. Samozřejmě Vás při tom nesmí nachytat. Správný okamžik nastane vždycky, když jedna z opiček odpoutá její pozornost. Kolik banánů se Vám podaří v omezeném čase získat?

Horse Love

8.4.2013
73%
Hra - Horse Love
Video se načítá
Pomozte zamilovanému páru koníků, aby se mohli políbit. Protože mají chovatele, který jejich lásce nepřeje, nebude to zase tak jednoduché. Když je totiž při líbání přistine, rozčílí se a pokropí je vodou. Pokud se to stane třikrát, hra pro Vás končí. Máte dobrý postřeh a zvládnete i náročnější…
Hra - Udělej si sama kosmetiku
Video se načítá
Uměly byste si poradit se svou pletí i bez moderních kosmetických výrobků jako jsou masky, peelingy nebo krémy? V této hře se naučíte, jak je plnohodnotně nahradit ze zdrojů domácnosti. Zkuste třeba jogurtovou pleťovou masku ;)

Microboats

30.5.2011
65%
Hra - Microboats
Video se načítá
Závodní 3D hra, ve které usednete za kormidlo mikroloďky. Můžete si vybrat z několika různých typů závodů.
Hra - Jennifer Rose: Cat Grooming
Video se načítá
Jennifer Rose se rozhodla, že se bude starat o kočičky. Aby byli její čtyřnozí svěřenci spokojení musí je včas krmit, hrát a mazlit se s nimi a samozřejmě je dávat na kočičí písek. Každý den vydělá nějaké peníze, za které si může koupit vylepšení, která jí budou pomáhat. Bude to potřebovat, protože…

Monster and Mindy

7.1.2013
95%
Hra - Monster and Mindy
Video se načítá
Je tady super oddechovka, ve které se budete jako malá holčička Mindy snažit co nejdál doletět. Na začátku musíte určit co nejvýhodnější úhel a sílu vyplivnutí, kterým Vás odstartuje Vaše kamádka zelená příšera a pak už si můžete pomoci jen klikáním na pravé tlačítko myši. Za motýlky, které se Vám…

Nesquik Quest

11.6.2013
80%
Hra - Nesquik Quest
Video se načítá
Sympatický zajíček Neskquik si v této hře chce vyjet na skateboardu. Má ale problém s cestou - je plná nebezpečných nástrah, díky kterým může spadnout. Dokážete mu všechny překážky odstranit z cesty dřív než k nim dojede a spadne?

Nuda v knihovně

25.8.2012
90%
Hra - Nuda v knihovně
Video se načítá
Hlavní hrdinka této hry se má učit v knihovně. Samozřejmě by ale místo toho dělala raději spoustu jiných věcí. Zvládnete s ní udělat v sérii miniher všechny zábavné věci, aniž by Vás nachytala knihovnice?

Pečování o koně

15.8.2011
94%
Hra - Pečování o koně
Video se načítá
Máte rádi hry s koňmi? To si jistě oblíbíte naši onlinovku, ve které musíte o pár koníků pečovat. Hra má několik levelů, ve kterých musíte koně krmit nebo se o ně starat. Hra je velmi povedená a jistě vás bude bavit.

Bratz Babyz 25

12.8.2011
90%
Hra - Bratz Babyz 25
Video se načítá
Máte rádi panenky Bratz? V tom případě si jistě oblíbíte tuto hru. Vaším cílem je s pomocí vybrané panenky zachránit vaše přátele. Cestou můžete sbírat různé bonusy a využívat jezdící schody. Dávejte si ovšem pozor na zlého Duana, se kterým se nesmíte střetnout.

Barbie na kole

2.10.2012
93%
Hra - Barbie na kole
Video se načítá
Všechny milovnice panenky Barbie jistě potěší tato závodní hra, ve které si Barbie vyjela na kole. Po cestě může předvádět nejrůznější triky a sbírat drahokamy za body. Co je ale nejzajímavější, jsou kousky oblečení. To když se jí podaří při cestě sebrat, bude se moct před příštím kolem převléknout…

Barbie nápoj lásky

6.10.2012
94%
Hra - Barbie nápoj lásky
Video se načítá
V této hře Barbie chce, aby ji měl Ken ještě raději a tak se rozhodla namíchat mu nápoj lásky. Pomozte jí vybrat ty správné ingredience, aby byl účinek nápoje opravdu zaručený. Když zvolíte špatně, může se Kenovi udělat zle nebo ještě něco horšího.

Hannah Montana Love Mix

29.3.2012
95%
Hra - Hannah Montana Love Mix
Video se načítá
Hannah Montana je tentokrát v roli barmanky. Pomozte jí namíchat z množství ingrediencí ten nejlepší nápoj a sledujte, co se stane když ho vypije. Určitě se skvěle pobavíte. A to nejen u míchání nejrůznějších drinků, ale hlavně u sledování zajímavých následků jejich vypití ;)

Angel Cat Dress Up

26.2.2013
75%
Hra - Angel Cat Dress Up
Video se načítá
Jak by podle Vás měla vypadat taková neobyčejná kočička, která je pro svůj druh andělem? V této netradiční oblíkačce vytvoříte kočičího andílka přesně podle svých představ od barvy kožíšku, přes nejrůznější doplňky, až po nepostradatelnou svatozář a křídla.

Super chůvaNÁŠ TIP

13.8.2012
96%
Hra - Super chůva
Video se načítá
Staňte se v této hře chůvou v jeslích pro nejmenší děti. Všem svěřeným dětem budete muset včas plnit jejich potřeby a přání. Když se Vám to podaří, dostanete se do dalšího kola, kde Vám přibude dětí i věcí, které po Vás budou chtít.

Jerry Dress-Up

10.6.2013
73%
Hra - Jerry Dress-Up
Video se načítá
Znáte oblíbený seriál Tom a Jerry? Právě roztomilého myšáka Jerryho, který svého kočičího soupeře vždycky nějak napálí, budete moct podle své fantazie obléknout v této opravdu povedené oblíkačce se super grafikou. Jaké pro něj zvolíte kalhoty, tričko, boty a zajímavé doplňky?

Úklid pokoje

26.6.2012
90%
Hra - Úklid pokoje
Video se načítá
Malá hrdinka této hry má uklízet svůj pokoj. Ale jako všem dětem se jí samozřejmě nechce, a tak si zkouší hrát své oblíbené hry, když se maminka nedívá. Stihnete si je s ní všechny zahrát tak, aby Vás její maminka nepřistihla?

Winx Club Mermaid Layla

29.4.2012
93%
Hra - Winx Club Mermaid Layla
Video se načítá
V této hře se seznámíte s vílou Winx z mořských hlubin. Layla je totiž mořská panna, kterou tentokrát nebudete oblékat, ale podniknete nebezpečnou cestu za krásnými perlami a dalšími cennostmi na v moři. Musíte si dát ale pozor na zákeřné ryby, které Vám můžou ubrat životy a vyřadit Vás ze hry.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.