Oblíbené hry

Building Demolisher

18.3.2012
81%
Hra - Building Demolisher
Video se načítá
V této zajímavé logické hře se stanete vedoucím demoliční čety. Naplánujte dráhu demoliční koule tak, aby co nejefektivněji zničila stojící budovu. S pokračujícími levely bude stoupat i odolnost budov a tak náročnost demolice.

Gold Fish

11.4.2012
85%
Hra - Gold Fish
Video se načítá
Ubraňte všechny své zlaté rybky před nenechavou rukou, která Vám je chce usmažit. Zabránit ruce ve vyndání rybičky z akvária nemůžete. Musíte proto rybičky co nejdříve sundat z pánve a vrátit je do akvária. Hra se postupně zrychluje. Kolik rybiček dokážete zachránit?
Hra - Purrsephone and Meowlody Dressup
Video se načítá
Jsou tady další dvě žákyně Monster High, které potřebují Vaši pomoci se svým novým style. Obě dvě budete moct obléknout podle vlastního vkusu, změnit jim účesy a vybrat doplňky tak, aby byly opravdové "kočky" ;)

Monster High Toralei

28.4.2012
72%
Hra - Monster High Toralei
Video se načítá
Toralei z Monster High chce novou vizáž, jak by měla podle Vás vypadat? Jaké jí vyberete šaty a účes? Rozhodně by měla být pořádná kočka ;)

Magical Princess

7.9.2012
77%
Hra - Magical Princess
Video se načítá
Princezna z magické říše se má učit z kouzelnické knihy. Místo učení ale se svým mladým učitele myslí spíše na líbání. Pomůžete jim včas otáčet stránky knihy, zahánět malé zvědy v podobě netopýra, myši i kouzelné lebky za jejich zády a přitom stihnout romantické okamžiky?

Trouble In Hair Saloon

23.7.2013
87%
Hra - Trouble In Hair Saloon
Video se načítá
Máte rádi Mistra Beana? Ano? Tak to se opravdu nasmějete. V této hře pan Bean pracuje v holičství, jenže jeho nadřízený mu nedovolí nic jiného než uklízet a to se mu nelíbí, takže se pěkně pomstíte. Jakmile holič začne dělat něco jiného než stříhání, tak se pusťte do díla. Dávejte si pozor, protože…

The Candy is Mine

29.9.2012
74%
Hra - The Candy is Mine
Video se načítá
Je tady výborná postřehová hra na motivy klasické pohádky o Jeníčkovi a Mařence. Tato známá dvojice jde lesem a aby nezabloudili, háže za nimi Mařenka bombóny. Ty ale velice chutnají vlkovi. Tomu budete tentokrát držet palce Vy. Budete se proto snažit jako vlk sežrat co nejvíce sladkostí, aniž by…

Winx Club Bubbles

11.3.2012
85%
Hra - Winx Club Bubbles
Video se načítá
Osvoboďte co nejrychleji všechny krásné víly Winx z jejich zajetí v letících bublinách. Ale musíte být opravdu rychlé, aby Vám nezmizely a dát si velký pozor, abyste náhodou nevysvobodily i některou ze zlých víl. To by pro Vás hra skončila.

Goodgame Disco

13.12.2011
95%
Hra - Goodgame Disco
Video se načítá
Ve hře Goodgame Disco povede svůj vlastní malý klub. Budete vybírat a mixovat hudbu, můžete být barmanem, nebo si jít chvíli sami bavit. Aby byl Váš klub tím nejlepším ze všech vybavte ho super zařízením a technikou, udržujte své návštěvníky šťastné. Abyste se mohli zapojit do rozhovorů s ostatními…

Cutie Hair Salon

1.12.2012
89%
Hra - Cutie Hair Salon
Video se načítá
Cutie Hair Salon je výborná hra pro všechny nadšené kadeřnice, které si chtějí užít vytváření zajímavých účesů. Na začátku si vyberete z nabíkdy jeden účes, který budete chtít své modelce vyrobit. Pak už na vás čeká jen mytí, foukání, stříhání, česání, barvení... Zajímavostí hry je, že na začátku…
Hra - Gold Miner Special Edition
Video se načítá
Staňte se zlatokopem a dostaňte ze země co nejvíce zlata. Abyste postoupili do dalšího kola, musí se Vám podařit vytěžit zlato určité minimální hodnoty. V obchodě si potom za zlato budete moct koupit nejrůznější vylepšení, které Vám pomůžou v další výnosnější těžbě.

Pets Real Haircuts

13.4.2013
93%
Hra - Pets Real Haircuts
Video se načítá
V této další povedené hře reálného kadeřnictví si vezmete do parády velice netradiční modely. Budete si totiž moct vybrat, jesti upravíte vlasy pejskovi nebo kočičce. Pak už vše záleží jen na Vaší představivosti a zručnosti. Vlasy zvířátkům můžete vyfoukat, učesat, ostříhat, narovnat nebo nopak…

Fling a ThingHra s oceněním

19.5.2012
89%
Hra - Fling a Thing
Video se načítá
Vystřelte do vzduchu malé létající stvoření a posbírejte všechny bubliny v oddechovce Fling a Thing. K dispozici je i množství bonusů, které vám pomohou bubliny přilákat nebo vám přidají další body na vystřelování. Pokuste se dostat co nejvýše a nasbírat co nejvíce bodů. Hra může mít problém s…

Truckage

17.11.2012
64%
Hra - Truckage
Video se načítá
Truckage je závodní hra, ve které bude vaší prací převážet náklad na korbě vašeho auta. V každém kole budete muset projít opatrně po náročné dráze a při tom se snažit, abyste po cestě nevysypali vzácný náklad. Dokážete uspět ve všech levelech?

Romeo

20.4.2013
95%
Hra - Romeo
Video se načítá
Jeden z nejznámějších a nejlepších příběhů o síle lásky, který vzešel z pera dramatika Williama Shakespeara, je jistě Romeo a Julie. Teď si ho můžete užít i v herní podobě. V kůži zamilovaného Romea vyrazíte na cestu plnou nástrah a nebezpečí, abyste se nakonec dostali za svou vyvolenou Jůlií.

Angry Birds Ice Cream

19.11.2012
80%
Hra - Angry Birds Ice Cream
Video se načítá
Oblíbení "naštvaní ptáci" přicházejí v další své verzi. Tentokrát budete vystřelovat tyto opeřence a jejich pomocí trefovat zmrzliny na nebi. Za každou zasaženo zmrzlinu dostanete body a pro postup do následujícího levelu potřebujete vždy určitý minimální počet bodů. Plánujte své hody i s ohledem na…

Super sestra

2.10.2012
85%
Hra - Super sestra
Video se načítá
Starší sestra dostala na starost svého malého bratříčka. Pomůžete jí se o něj správně postarat, aby neplakal a byl spokojený? Musíte včas plnit jeho potřeby jako je koupání, jídlo, podávání léků a samozřejmě těch správných hraček. Stihnete mezi péčí o miminko vyřídit i tolik důležité hovory s…

Cute Baby Nursery

15.8.2011
88%
Hra - Cute Baby Nursery
Video se načítá
Další povedená hra, ve které se musíš starat o malé miminko. Tvým úkolem pečovat o miminko tak, aby bylo pořád šťastné. Musíš ho tedy včas krmit, přebalovat nebo ho dát spát.

My Sweet Baby 2

15.8.2011
76%
Hra - My Sweet Baby 2
Video se načítá
Myslíš si, že se dokážeš postarat o miminko? Vyzkoušej si to v této hře! Cílem hry je splnit úkoly, které máš zadané pro každou misi. Musíš miminku dopřát vše co potřebuje, abys nasbírala všechny body a uspěla.

Dancing Pony

15.6.2013
75%
Hra - Dancing Pony
Video se načítá
V této hře máte pódium s poníkem v baletním oblečku. Můžete měnit pozadí pódia, přepínat písničky, můžete přidat i další 4 poníky navíc. Klikejte na ikonky a sledujte piruety a tanečky, když zmáčknete 4 po sobě tak se vám zobrazí šipka, na kterou když kliknete tak vám tancují.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.