Oblíbené hry

Angry Gran Run

10.7.2013
78%
Hra - Angry Gran Run
Video se načítá
V postřehové hře Angry Gran Run bude vaším úkolem proběhnout s rozzuřenou babičkou přes město plné překážek. Po cestě můžete vrážet do lidí a také sbírat cenné mince, za které si následně budete moci koupit užitečná vylepšení. Čím dál se vám podaří doběhnout, tím více mincí můžete získat.

Pirate Slacking

23.9.2013
91%
Hra - Pirate Slacking
Video se načítá
Mladá pirátka má na lodi vytírat podlahu, a tak se není co divit, že ji to nebaví. Mnohem radši dělá dobrodružnější věci jako hledání pokladu, vybírání peněz z truhly, zpívání s papouškem nebo skládání dokonalého pirátského outfitu.

Hollywood Slacking

9.11.2013
82%
Hra - Hollywood Slacking
Video se načítá
Máme tu další flákací hru, tentokrát v prostředí červeného koberce v Hollywoodu. Tentokrát si budete muset dávat pozor na všetečnou ochranku, která vás neustále sleduje. Vy se musíte pokusit splnit úkoly jako je příprava koktejlu, focení celebrit nebo psaní zpráv.

Princess Slacking

16.8.2013
88%
Hra - Princess Slacking
Video se načítá
Jestliže tě baví Slacking hry, můžeš si zahrát další. Pro tentokrát se šíleně nudí princezna a snaží se dělat věci, které by princezna dělat neměla, aniž by jim při tom někdo viděl. Kolik se ti podaří získat bodů?

Circus Slacking

7.11.2013
82%
Hra - Circus Slacking
Video se načítá
V cirkusu může být občas nuda, zvláště máte-li dělat nějakou činnost. V této hře máte za úkol plnit různé mini hry, ve kterých například žonglujete, odpalujete klauny nebo klauny malujete. Musíte si však dávat pozor, aby vás nikdo nenachyl.

Highway Traveling

1.3.2013
74%
Hra - Highway Traveling
Video se načítá
V této hře se musíte snažit dojet po dálnici co nejdále. V rychlosti 300 Km/h to nebude tak jednoduché, protože v cestě Vám stojí kolony aut. Do žádného však nesmíte narazit, jinak hra končí. Bohužel hra občas zlobí a může se stát, že v důsledku získáte až neskutečně vysoké skóre.

Sprint Driver

21.5.2013
85%
Hra - Sprint Driver
Video se načítá
Máte rádi rychlou jízdu? Máte rádi motorky? Tak tohle je hra přímo pro vás, staňte se motorkářem, který se prohání po dálnici jako blázen. Cílem hry je nasbírat co nejvíce mincí a hlavně nespadnout! Hra umožňuje otevřít i více motorek, takže směle do toho. Dokážete zkrotit tyto stroje?

Vet Slacking

27.10.2013
84%
Hra - Vet Slacking
Video se načítá
Sára je se svými zvířátky u veterináře, ale ten je příliš zaneprázdněný a ona se nudí. Myslíš, že se ti povede vyvést spoustu lumpáren, aniž by tě veterinář viděl? Budeš vybírat kočce klíšťata, házet si balónem s pejskem, česat si vlasy, psát smsku, poslouchat bití srdce zvířátkům a další věci.

Parrot Rio

22.4.2013
74%
Hra - Parrot Rio
Video se načítá
Jak by měl podle Vás vypadat ten nejkrásnější papoušek? Upravte si jednoho v této moc povedené hře. Můžete mu podle vlastní fantazie vybrat druh křídel, zobáku, pařátků i ocasu a aby mu to co nejvíc slušelo, tak i nějaký ten zajímavý obleček ;)
Hra - Angry Birds Special Cannon
Video se načítá
Zahraj si další hru s Angry birds! Střílej malé červené naštvané ptáčky na zelená prasátka a další nestvůry. Čím méněkrát vystřelíš, tím lépe. Vydej se za novými koly se speciálním kanónem!

Carnival Slacking

15.9.2013
87%
Hra - Carnival Slacking
Video se načítá
Slacking her není nikdy dost. Sarah se vydala do karnevalového průvodu a nejradši by se stala královnou karnevalu, ale musí předtím stihnout mnoho věcí. Například nalíčit se, namalovat si pusu, napsat smsku nebo zatancovat. Povede se jí stát se královnou?

Ballet Slacking

2.9.2013
86%
Hra - Ballet Slacking
Video se načítá
Skvělá postřehovka, ve které budete dělat vše, jenom ne se učit balet. Vaše učitelka vás hlavně nesmí při těchto neplechách chytit, a tak musíte být na pozoru. Vaším úkolem tak bude se nepozorně nalíčit, napsat smsku nebo si jen tak pro radost zatančit.

Popstar Slacking

20.9.2013
88%
Hra - Popstar Slacking
Video se načítá
I popová hvězda se někdy nudí, a tak když má trénovat, snaží se mermomocí dělat pořád něco jiného. Aniž by ji viděl manažer, musí stihnout namalovat si pusu, zatancovat, napsat smsku, zahrát na bubny, podepsat svou fotku a olíbat několik fanoušků.

Horse Eventing 3

11.7.2013
82%
Hra - Horse Eventing 3
Video se načítá
V bezchybné hře Horse Eventing 3 se stanete džokejkou, která má vlastního koníka. Kromě péče o něj, se budete účastnit i různých závodů či běhu přes překážkovou dráhu. Ve hře nechybí ani množství vylepšení pro žokejku i pro jejího koníka.

Horse Eventing 2

31.8.2013
92%
Hra - Horse Eventing 2
Video se načítá
Ve druhém díle této skvělé 3D hry si opět vyberete, na jakém koni chcete jezdit s jakou žokejkou. Postupně můžete i další koně dokupovat. Čeká vás spousta disciplín jako parkur, drezúra nebo country. Na vše potřebujete trochu jiné schopnosti. Zvládnete ve všem zvítězit?

Angry Gran Run: GrannywoodNÁŠ TIP

12.8.2013
91%
Hra - Angry Gran Run: Grannywood
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této postřehové skákačky v hlavní roli s naštvanou babičkou. Vaším úkolem bude doběhnout, co nejdále to jen půjde. Město je ale plné chuligánů a překážek, které musíte zdolat. Zvládnete se vyhnout všem překážkám a sundat co nejvíce chuligánů?

Puppy Slacking

6.9.2013
81%
Hra - Puppy Slacking
Video se načítá
V této velmi zajímavé Slacking hře hraješ tentokrát za pejska. Ten je zavřený v pokoji a to ho velmi nudí. Proto se nepozorovaně snaží vyvést lumpárny jako ukrást pečené kuře, chytit ptáčka, rozkousat polštář a pantofle, a dokonce poslat smsku a napsat status.

Kitty Slacking

7.9.2013
85%
Hra - Kitty Slacking
Video se načítá
Jestliže máš ráda Slacking hry, je tu pro tebe další, tentokrát s kočičkou. Ta je zavřená v pokoji a docela se tam nudí. Lákají ji věci jako lovení ptáčka, chytání mouchy, lovení myší, pití mléka, rozmotávání klubíčka nebo otrhávání záclon. Také chce napsat smsku, v českém znění "Hej, lidi si pořád…

Catch the Candy Xmas

17.8.2013
94%
Hra - Catch the Candy Xmas
Video se načítá
V logické hře Catch the Candy Xmas se v parném létě pěkně ochladíte. Ocitnete se v zimní krajině. Vašim úkolem bude pomoci roztomilé chlupaté kuličce dostat se k její oblíbené sladkosti. Dokážete to pomocí vystřelovací ruky.

Catch the Candy

29.3.2012
91%
Hra - Catch the Candy
Video se načítá
Catch the Candy je logická hra se skvělou grafikou, ve které je vaším úkolem dostat se malým chlupatým stvořením k červeno-bílé cukrovince. Používat však můžete jen vystřelovací lano, kterým se stvoření přichytí k povrchu.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.