Oblíbené hry

Oblékni štěňátko

4.5.2013
95%
Hra - Oblékni štěňátko
Video se načítá
Jak by mělo podle vás vypadat to nejkrásnější roztomilé štěňátko? V této bezvadné hře si budete moct jednoho takového pejska vytvořit přesně podle svých představ. Vyberte mu tvar oušek, ocásku, čumáčku,... barvu, zvláštní znaky do kožíšku i nějaké ty doplňky a hlavně si to pořádně užijte :)

Kitten Maker

20.10.2012
94%
Hra - Kitten Maker
Video se načítá
Nejen pro milovnice koček je tady super dekorační hra, ve které si vytvoříte úplně podle svých představ a fantazie malou kočičku. Jakou jí dáte barvu, vzor, ouška, ocas i pozadí? Bude z kočičky nakonec šelma jako tygřík, lvíček, gepard,... nebo dáte přednost milému domácímu koťátku?

Kitten Creator

11.5.2012
79%
Hra - Kitten Creator
Video se načítá
Vytvořte si krásnou kočičku úplně podle vlastní fantazie. Jakou by měla mít barvu? Bude celá v jednom odstínu, nebo naopak mourovatá? Zvolte jí barvu očí i oušek a vytvořte ten správný kočičí výraz pomocí zbarvení a tvaru čumáčku. Nakonec jí budete moct dát nejrůznější doplňky.

Tučňáci z Madagaskaru

31.5.2012
77%
Hra - Tučňáci z Madagaskaru
Video se načítá
V této hře na motivy oblíbeného animovaného filmu Madagaskar dostanete na starost jednoho z neohrožených tučňáků, který bude muset projít trasu plnou nebezpečných nástrah. Dokážete to?

World Domination Battle

25.6.2013
86%
Hra - World Domination Battle
Video se načítá
Super bojovka, u které se určitě pobavíte. Vyberte si postavu a ovládněte svět! Máte na výběr z mnoha diktátorů a tyranů, ministrů i prezidentů jako třeba George Bushe, Mahmúda Ahmadínežáda, dále Saddama Husseina, Fidela Castra, izraelského ministra obrany Ariela Sharona a spoustu dalších, za které…

Bratz Little PonyNÁŠ TIP

30.5.2011
88%
Hra - Bratz Little Pony
Video se načítá
Připravte svého poníka na módní přehlídku. Vyberte si vašeho oblíbence, toho potom upravte a vyšperkujte tak, aby si první místo opravdu zasloužil. Možností na výběr máte spoustu - od změny hřívy až po oční stíny. Podaří se vám vyhrát první místo?
Hra - Spider Man 3 Rescue Mary Jane
Video se načítá
Staň se na chvíli slavným komiksovým hrdinou a zachraň svou lásku Mary Jane. Aby se ti to ale povedlo, musíš podstoupit náročnou cestu velkoměstem. Při své cestě budeš samozřejmě po budovách správně skákat. Nebude to ale tak snadné, čeká tě spousta nástrah a nepřátel.

Santa Kicker

25.12.2011
70%
Hra - Santa Kicker
Video se načítá
Pomozte Santovi v téhle bezvadné oddechové hře dostat se do všech komínů. Bude mít ale poněkud neobvyklou techniku - vždycky ho vykopne jeden jeho sob. Na Vás je, aby měl kop správný úhel a intenzitu a Santa skončil přesně v komíně.

Sports Heads Tennis

13.3.2012
84%
Hra - Sports Heads Tennis
Video se načítá
Tato skvělá sportovní hra vás přenese na tenisový zápas, kde nebudete jen pouhý divák, ale přímo profesionální hráč tenisu. Proti vám bude stát celá řada soupeřů, a je jen na vás a vašich schopnostech, jak si s nimi poradíte.

Famous Date

13.6.2013
89%
Hra - Famous Date
Video se načítá
Famous Date není hra v pravém slova smyslu, ale spíš velice zajímavý test, který Vám po sérii otázek určí, kdo z celebrit by byl právě pro Vás tím nejlepším partnerem pro rande snů. Tak neváhejte jděte do toho!

Batman Versus Mr Freeze

13.3.2012
55%
Hra - Batman Versus Mr Freeze
Video se načítá
Batman se opět postaví svému odvěkému nepříteli. Mr Freeze chce svým ledovým strojem obsadit celé město. Vy musíte uhýbat před jeho dávkami ledových kostek, které by Vám ubrali životy a přitom se ho snažit zasáhnout. Střílíte šipkou nahoru a kostky ničíte mezerníkem. Abyste se k padouchovi dostali…
Hra - Polibky na Severním pólu
Video se načítá
Vítejte na Severním pólu v dílně Santy, kde se do sebe zamilovali dva jeho elfové. Jako každý pár se chtějí políbit, ale protože příprava na Vánoce je v plném proudu měli by pracovat a Santa je při líbání a zahálení nesmí přistihnout. Pomozte jim vystihnout správné okamžiky, kdy bude pořádně…
Hra - Bugs Bunnys Hopping Carrot Hunt
Video se načítá
V této povedené skákačce dostanete na starost oblíbeného králíka Bugse Bunnyho, se kterým bude Vaším úkolem sebrat co nejvíce mrkviček. Bugs se ale nezastavuje a Vy s ním musíte vždycky včas skočit přes příkop. Když spadnete, začínáte zase od začátku a máte jen tři životy.
Hra - Mr. Bean hledání obrázků
Video se načítá
Určitě znáte oblíbeného Mr. Beana. V této hře, kde je krásně animovaný při svých oblíbených činnost budete mít za úkol najít v obrázcích ztracené předměty. Ze začátku to nebude vůbec těžké, ale stále Vám půjde o co nejlepší čas a nejvíce bodů. Když se totiž spletete a kliknete na něco jiného, body s…

Ďábelský psí salon

6.7.2012
75%
Hra - Ďábelský psí salon
Video se načítá
Staňte se čerticí a zkuste pokazit dílo andílkovi a upravit pejska podle svých vlastních představ. Musíte to ale stihnout v krátkých chvílích, kdy se anděl nebude dívat a nenechat se nachytat. Jak bude pejsek vypadat?

Snail Bob 3NÁŠ TIP

8.12.2012
85%
Hra - Snail Bob 3
Video se načítá
Je tady moc pěkná logická hra s roztomilým šnečím hrdinou Bobem v hlavní roli, kterému bude třeba připravit bezpečnou cestu k východu označenému cedulkou EXIT. Čeká na něj ale spousta nebezpečí a překážek, které bude muset s Vaší pomocí překonat. Dokážete v každém levelu správně pužít všechny herní…

Waterfun

13.3.2013
74%
Hra - Waterfun
Video se načítá
V této zábavné hře budete muset se snažit na vodních lyžích dojet co nejdále. V cestě Vám však bude plavat mnoho překážek, které je potřeba přeskočit.

Cours Panda Cours

10.5.2012
71%
Hra - Cours Panda Cours
Video se načítá
V této skákačce se stanete malou roztomilou pandou, která vytrvale běží k cíli a sbírá penízky. Dokážete sebrat co nejvíce cenných peněz a vyhnout se všem nástrahám? Hra vypadá snadně, ale zvláště v pozdějších levelech se zkomplikuje tím, že panda se nezastavuje a nemůžete měnit její rychlost.

Suma

30.11.2012
89%
Hra - Suma
Video se načítá
Zahrajte si další super hru typu ZUMA. Opět bude Vašim úkolem zlikvidovat všechny kuličky v hracím poli a nedopustit, aby se dostaly až k otvoru který hlídáte. Kuličky zmizí tak, že vystřelíte barevnou kuličku a spojíte tím minimálně 3 kuličky stejné barvy. Všechny, kdo rádi soutěží, jistě nadchne i…

My Dolphin Show

9.11.2019
98%
Hra - My Dolphin Show
Video se načítá
V prvním díle super dovednostní hry My Dolpin Show se ocitnete přímo uprostřed vodního vystoupení krásného delfína. Vašim úkolem je ovládat šipkami tohoto vodního savce tak, aby dělal co nejzajímavější akrobatické kousky a co nejvíce zaujal své nadšené publikum.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.