Oblíbené hry

Krize v metru

3.4.2012
90%
Hra - Krize v metru
Video se načítá
V této super adventuře se ocitnete jako nebohá dívka v přecpaném metru. Cestovat musíte ještě daleko, ale jak se všech hlučných, smradlavých a děsivých spolucestujících zbavit? Dokážete přijít na to, co na každé platí, aby ještě rád vystoupil?
Hra - Monkey go happy marathon 3
Video se načítá
Zvládnete projít všechny úkoly, které Vám bude postupně dávat jedna z rodiny smutných opiček? Na začátku si vyberete svého průvodce a pak záleží jen na Vaší nápaditosti a chytrosti, jak rychle dokážete vždy opičku rozemát a dostat se až na konec.

Chrismas tree decoration

9.12.2011
65%
Hra - Chrismas tree decoration
Video se načítá
Zkuste si nazdobit v předstihu vánoční stromeček. Vybírat si budete moct z množství krásných ozdob, které nemusíte dávat jenom na stromeček, ale můžete si zkrášlit i jeho okolí. V této opravdu pěkně graficky vyvedené hře dáte jistě průchod své fantazii a dostanete tu správnou vánoční náladu.

My New Room

15.1.2013
83%
Hra - My New Room
Video se načítá
Využijte opravdu širokou nabídku nábytku i doplňků a zařiďte si podle vlasních představ svůj vysněný pokoj. Kromě nejrůznějších postelí, oken, hraček, zvířátek, svítidel, koberečků, stolků a skříní budete mít možnost měnit věcem i velikost a barvu, takže dokonalou variantu si pro sebe vytroří určitě…

Adam a Eva

30.5.2011
93%
Hra - Adam a Eva
Video se načítá
V této hezky zpracované hře máte za úkol dostat Adama za Evou. Cestou k ní bude ovšem muset překonávat různé překážky a logické hádanky, které budete muset vyřešit. Hra se ovládá pouze klikáním myší, tím také odhalíte různé řešení problémů.

Totally spies miseHra s oceněním

4.4.2012
88%
Hra - Totally spies mise
Video se načítá
Vydejte se na misi společně s agentkou Totally spies. Překonejte všechny překážky a dorazte do cíle. Budete muset použít všechno své umění jako jsou skoky a správně načasované kopy.

Winx Club Fashion

7.4.2012
79%
Hra - Winx Club Fashion
Video se načítá
Užijte si bezvadnou oblíkačku panenek Winx. Nastrojte Bloom a Floru tak, aby jim to podle Vás co nejvíc slušelo. Vyberte jim stylové účesy, barvy vlasů i oblečení a boty. Na konci se pak samy vyjádří k tomu, jak se Vám to povedlo. Která bude krásnější?

Fireboy and Watergirl 5

27.4.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Celkově již 5. Díl této skvělé pecky s ohnivým klukem a vodní holkou. Tentokrát nás dobrodružství zavede do tajemného křišťálového chrámu, ve které čeká plno nástrah. Po cestě můžete využívat různé portály nebo mechanismy ovládané paprskem světla.

Holubova pomsta

16.9.2012
89%
Hra - Holubova pomsta
Video se načítá
Staňte se na chvíli pomstychtivým holubem v této vtipné oddechovce a zasáhněte svou nepříjemnou municí co nejvíce lidí chodících po Vámi. Musíte dobře mířit a vystřelit vždy v pravou chvíli. Úkol Vám bude ale znepříjemňovat protivný kluk s prakem, který po Vás bude střílet kameny.

Pirátka Dora

22.10.2012
71%
Hra - Pirátka Dora
Video se načítá
Vydejte se s Dorou na další dobrodružství. Tentokrát bude Vaše malá kamarádka hledat pirátský poklad. Vy jí musíte pomocí myšky provést po lodi, sebrat co nejvíce drahokamů a mincí a nakonec i hvězdičku s klíčem od dveří do dalšího kola.

Dora´s Magical Garden

30.3.2012
70%
Hra - Dora´s Magical Garden
Video se načítá
Vítejte v kouzelné zahradě malé Dory. Zasaďte do květináčků nejrůznější rostlinky, zalijte je a sledujte, jak Vám pěkně porostou. Aby to šlo ještě rychleji, můžete použít kouzelný prášek. Protože se ve hře mluví velice pěkně anglicky, třeba se i něco nového naučíte ;)
Hra - Dora the explorer dress up
Video se načítá
I pro ty úplně nejmenší nadšené slečny do oblékání je tady skvělá hra, která se jim určitě bude líbit. Obléct podle sebe budete moct malou Doru. Oblečete ji jako na karneval, půjde bruslit nebo na úplně obyčejnou procházku? Všechno je jen na Vás.

Dora vaří

28.8.2012
68%
Hra - Dora vaří
Video se načítá
Dora se učí vařit. Prvním krokem musí být správný výběr ingrediencí. Vyberte si z její kuchařky jídlo, které by se Vám líbilo a pomozte jí najít v její kuchyni všechno, co bude pro přípravu potřeba. Protože Dora mluví jen anglicky a to velice pěkně, jistě se i něco naučíte.

Living Room

5.11.2012
77%
Hra - Living Room
Video se načítá
Prozkoumejte spolu se sympatickou malou holčičkou její dům i okolí. Začněte v pokoji, zkuste koupelnu a pokračujte ven, kde se můžete stavit na dětské hřiště nebo na návštěvu ke kamarádovi. Prozkoumávejte všechno myškou. Když narazíte na něco, co jde vyzkoušet a kurzor se změní z červené šipky na…

Red Ball 3

3.11.2011
89%
Hra - Red Ball 3
Video se načítá
Hra Red Ball patří mezi skákačky, ve kterých je většinou vaším úkolem během cesty k cíly posbírat co nejvíce bodů a dostat se přes všechny překážky. Ani zde tomu není jinak, nebude to ovšem moc snadné, občas musíte vyřešit různé hádanky, pomocí jejichž řešení se dostanete dál.

Fireboy and Watergirl 4

23.3.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 4
Video se načítá
Skvělá hra vlastním názvem Fireboy and Watergirl in The Forest Temple 3, ve které jde hlavně o spolupráci dvou hráčů nebo obou rukou jednoho hráče. Oba panáčci mají specifické vlastnosti, díky kterým se jeden může pohybovat v ohni a druhý ve vodě. Díky spolupráci můžete pozvat i kamaráda a logické…

Sling Wars

26.12.2012
80%
Hra - Sling Wars
Video se načítá
V této výborné oddechovce si budete moct vybrat svého hrdinu i prostředí, ve kterém chcete hrát. Pak už na Vás čeká nelehký úkol kameny a jinými věcmi házet dost přesně, abyste zasáhli svého protivníka. Ke kamenu, klacku nebo i hnízdu plnému vajec dojdete šipkami a když věc zčervená, můžete ji myší…

Pop Pixie Chatta

24.4.2013
78%
Hra - Pop Pixie Chatta
Video se načítá
Pusťte se do úpravy vzheldu krásné malinké víly Winx. Vyberte pro ni podle svého vkusu ten nejlepší účes i barvu vlasů a zvolte některé ze super oblečení. Dáte jí raději sukni s tričkem nebo některé z šatů? Tak už na nic nečekejte a pusťe se do toho :)

Babysitting Maze

15.8.2011
84%
Hra - Babysitting Maze
Video se načítá
Ve hře Babysitting Maze musíte pomáhat s krmením miminka. Abyste ale mohli miminko nakrmit, je potřeba posbírat všechny lahve s dudlíkem. Dávejte si ale pozor na pejska, který vás zpomaluje a ubírá vám body.
Hra - Hannah Montana Real Haircuts
Video se načítá
Je tady jedna z nejreálnějších kadeřnických her, které si tak opravdu užijete. Navíc nedostanete do rukou jen tak ledajakou modelku ale rovnou celebritu Hannah Montanu. Její nezkrotnou hřívu musíte nejdřív učesat a potom můžete dát průchod své fantazii za pomoci nůžek, barev, žehličky na vlasy nebo…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.