Oblíbené hry

Moje nové město

25.7.2012
91%
Hra - Moje nové město
Video se načítá
Vytvořte si podle své fantazie úplně nové město se vším co k němu patří. S domy, ulicemi, auty i obyvateli. Vyberete si, jestli budete chtít venkov, moderní město nebo dokonce měsíční osadu pro mimozemšťany ;)

Frizzle Fraz 3

4.5.2013
76%
Hra - Frizzle Fraz 3
Video se načítá
Pomůžete kuličce ve třetím pokračování této úžasné hry dostat se až do cíle? K tomu budete potřebovat vždy určitý počet klíčů. Navíc můžete po cestě sbírat i mince nebo malé kuličky pro získání většího množství bodů.

Winx Club omalovánka

15.8.2011
88%
Hra - Winx Club omalovánka
Video se načítá
Omalovánky s tématikou víl z Winx Clubu. Vyber si jednu z mnoha panenek a vybarvi ji různými barvami. Zadání ve hře není, takže záleží jen na tvé vlastní fantazii. Vybarvi ji kliknutím na vybranou barvu a určitý odstín.

Uphill Rush 4 GirlNÁŠ TIP

20.7.2012
90%
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video se načítá
Pro všechny holky, co si rády zazávodí a dokážou své schopnosti na dráze, ale nemají rády auta a silné stroje je tady bezvadná hra Uprill Rush v holčičím provedení. Zdolávat budete vodní dráhu. Ze začátku jen na nafukovacím kruhu a později si můžete vydělat na lepší "dopravní prostředky" i na hezčí…

Fashion Designer

29.7.2012
91%
Hra - Fashion Designer
Video se načítá
V této hře se dostanete do centra módy do New Yorku, kde se stanete návrháři a budete na prestižní mola oblékat krásné modelky. Dodržíte zadaný styl nebo je upravíte podle svých vlastních představ.

Miniwinx Dollhouse

14.5.2013
87%
Hra - Miniwinx Dollhouse
Video se načítá
Pro všechny milovnice krásných víl z klubu Winx je tady bezvadná dekorační hra, ve které můžete úplně podle svých představ přestavět jejich nový dům. Pro každou je v něm nachystaná ložnice a je jen na vás, kde bude která víla bydlet a jak budou pokoje vypadat. Tak uplatňete své estetické cítění a…

Frog Dares

17.11.2011
85%
Hra - Frog Dares
Video se načítá
Ve hře Frog Dares budete ovládat malou žábu, se kterou musíte procházet jednotlivé levely. Cestou musíte překonávat různé překážky, skákat přes ostrůvky a chytat hmyz, který vám stojí v cestě. Zároveň se musíte snažit, abyste posbírali co nejvíce mincí, které cestou objevíte.

Winx Club Bubbles

11.3.2012
85%
Hra - Winx Club Bubbles
Video se načítá
Osvoboďte co nejrychleji všechny krásné víly Winx z jejich zajetí v letících bublinách. Ale musíte být opravdu rychlé, aby Vám nezmizely a dát si velký pozor, abyste náhodou nevysvobodily i některou ze zlých víl. To by pro Vás hra skončila.

Totally Spies šachy

12.8.2012
87%
Hra - Totally Spies šachy
Video se načítá
Agentky Totally Spies se vrhly do další bitvy s padouchy. Aby je mohly zajmout musí skočit na jejich pole na hrací ploše. Musí se jim to ale podařit dříve, než skočí oni k nim. Každá z agentek může skákat jinak a v každém tahu vždy vyberete jednu z nich a její pohyb. Podaří se Vám zajmout všechny…

Teddy Textile

8.5.2013
80%
Hra - Teddy Textile
Video se načítá
Teddy Textile je dovedností hra, ve které si můžete vytvořit svoji plyšovou hračku. Máte na Výběr Medvídka, koně, pejska, kočičku a další. Je to opravdu jednoduché stačí vybrat látku, nastříhat ji, pak ji zpracujete na stroji, potom mu můžete dodělat obličej a pojmenovat ho.

Pop Pixie Amore

7.5.2013
78%
Hra - Pop Pixie Amore
Video se načítá
V této opravdu moc povedené oblíkačce na vás čeká roztomilá malá víla Winx, aby se od Vás nechala učesat a obléknout. Vyberte pro ni podle své fantazie ten nejlepší účes, boty, punčošky, doplňky, některé z velkého výběru šatů a určitě i krásná vílí křidélka.

Chibi Winx Flora

5.5.2013
77%
Hra - Chibi Winx Flora
Video se načítá
Jedna z oblíbených víl Winx je opět tady, aby si od Vás nechala poradit, jak si má upravit vlasy, jak se obléknout, obout.... Vyberte proto pro ni podle vlastního vkusu a chuti ty nejkrásnější šaty nebo sukýnku s topíkem, dopňky i neodmyslitelná vílí křídla, aby jí to co nejvíce slušelo :)

Babiččina pekárna

26.9.2012
93%
Hra - Babiččina pekárna
Video se načítá
Tato vařící hra, kde budete plnit přání jednotlivých zákazníků v babiččině pekárně, má poněkud pomalejší rozjezd. Když ale zvládnete prvních pár jednoduchých kol, kde se hlavně učíte nové recepty, jistě si ji oblíbíte a neubudete už chtít přestat ;)

Angry Birds RIO

28.4.2012
89%
Hra - Angry Birds RIO
Video se načítá
Angry Birds, neboli naštvané ptáky můžete znát z populárních videoher a her na mobilních počítačích. Tentokrát se tito sympaťáci vydali až do Ria a chtějí vysvobodit všechny uvězněné ptáky z jejich klecí. Vy musíte ptáka vždycky dobře zamířit a vystřelit tak, aby se mu podařilo zničit všechny klece.

Angry Birds

5.4.2012
87%
Hra - Angry Birds
Video se načítá
Užijte si super logickou hru s naštvanými ptáky v hlavních rolích. Ty budete vystřelovat katapultem na improvizovaná obydlí malých prasátek. Podaří se Vám v každém levelu jen za 4 pokusy dostat naštvané ptáky až k prasátkům?

Beauty resort

23.5.2011
68%
Hra - Beauty resort
Video se načítá
V této hře se z vás stane majitelka wellnes centra. Vaším úkolem je starat se o zákazníky a co nejrychleji jim poskytovat služby. Pokud se vám bude dařit, můžete ve vyšších levelech získat lepší vybavení a také více zákazníků.

Bunnykill

4.7.2012
63%
Hra - Bunnykill
Video se načítá
Bunnykill je krvavá bojovka, ve které budete mít za úkol s malým zajíčkem zničit, co nejvíce nepřátel. Ti budou stále silnější a silnější, avšak s množstvím speciálních útoků, které máte k dispozici se vám je určitě podaří zlikvidovat. Útoky můžete navíc různě kombinovat, a tak vytvářet skutečně…

Word Find

14.4.2012
62%
Hra - Word Find
Video se načítá
Najdete všechna anglická slova mezi všemi písmeny? Procvičte si svůj postřeh i anglická slovíčka v této logické hře, která bude bavit jistě nejen milovníkům osmisměrek.

Royal Wedding

4.5.2013
79%
Hra - Royal Wedding
Video se načítá
Máte rády poníky? A myslíte si, že máte dobré oči a umíte hledat? Pak určitě vyzkoušejte tuto super hru, ve které bude Vašim úkolem najít v krásných obrázcích všechna utajená čísla. Abyste schovaná čísla lépe našli, můžete poušívat lupu. Kolik levelů a různých obrázků zvládnete?
Hra - Monkey Go Happy: Mini Monkeys
Video se načítá
Monkey Go Happy: Mini Monkeys je adventura, ve které musíte pomoci nešťastné opičce najít všech 15 ztracených malých opiček. Předměty na hrací ploše můžete sbírat a později je použít k překonání překážek, které vám stojí v cestě.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.