Oblíbené hry

Frizzle Fraz 2

15.4.2012
88%
Hra - Frizzle Fraz 2
Video se načítá
Chcete si zahrát skákačku, která vážně stojí za to? Pak je tady FRIZZLE FRAZ 2! Má krásnou grafiku, pohodlně se ovládá, její náročnost se přiměřeně postupně zvyšuje a hlavně její hrdina je neodolatelná roztomilá chlupatá kulička, kterou si budete muset oblíbit :)

Cake Master

27.4.2012
63%
Hra - Cake Master
Video se načítá
Vyrobte podle své fantazie nebo podle předlohy ty nejlepší a nejkrásnější dorty. Vyberte si polevu, krém na zdobení i zajímavé jedlé dekorace na vršek dortu.

Cute Baby Bathing

16.11.2012
81%
Hra - Cute Baby Bathing
Video se načítá
V této opravdu povedené hře dostanete na starost malé děťátko při večerním koupání. Napusťte mu vodu do vany a pak už jen vybírejte jakou mu do vody dáte pěnu a hračky. Můžete ho také umýt různými houbami. Po koupání se musí usušit, vyfénovat vlásky a obléknout do roztomilého zvířecího pyžamka. Tak…

Stylin' Stuff Manicure

6.6.2012
93%
Hra - Stylin' Stuff Manicure
Video se načítá
Staňte se odbornicí na design rukou a nehtů obzvlášť. Vybírejte z velkého množství laků, ozdob na nehty, prstýnků i náramků a vše dokonale kombinujte. Uvidíte, že výsledek bude stát za to.

Doggy Chef

30.3.2013
69%
Hra - Doggy Chef
Video se načítá
Jak rychlé dokážete být v kuchyni? Tato hra Vám to určitě ukáže. Pro roztomilého pejska, který Vás hrou bude provázet, budete muset připravit chutné rolky. Na každý úkon ale máte jen velice omezený časový limit a za svou rychlost navíc dostáváte body. Jak rychlé a přesné nakonec budete?

Bomb It 2

23.5.2011
76%
Hra - Bomb It 2
Video se načítá
Velmi povedená oddechová hra pro jednoho či dva hráče. V této hře máte za úkol porazit zbývající nepřátele. K nepřátelům se probojujete tak, že pomocí bomb, které můžete pokládat, zničíte bludiště. Cestou můžete sbírat různé bonusy, které vám pomohou k dosažení vítězství.

Bomb It 3

10.4.2012
85%
Hra - Bomb It 3
Video se načítá
Bomb It 3 je povedená hra, která svým námětem připomíná starého dobrého Bombermana. Hra však přináší množství nových prvků, od širokého arzenálu zbraní, až po dopravní prostředky. Navíc má hra i multiplayer, takže si ji můžete zahrát i s kamarádem.

Milk Quest

26.3.2012
93%
Hra - Milk Quest
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem pomoci kotěti dostat se k mléku. V každé scénce se však budete muset vypořádat s různými překážkami, které kotěti v další cestě brání. Hra se ovládá za pomoci myši.

Bomb It 4

30.12.2012
86%
Hra - Bomb It 4
Video se načítá
Čtvré pokračování oblíbené hry Bomb It navazuje na dobrou tradici svých předchůdců, kde jste si mohli užít skvělou grafiku, spoustu vylepšení a zahrát si i proti kamarádovi. Tentokrát máte navíc milou možnost za své výhry sbírat body a za ně kupovat svému hrdinovi nové zajímavé kostýmy ;)

Královna flirtování

27.9.2012
90%
Hra - Královna flirtování
Video se načítá
Umíte flirtovat? Ulovte co nejvíce klučičích srdcí v této super hře. Nebude to vždy ale úplně jednoduché. Někdy budete muset o kluka svést souboj s jinou dívkou.
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

Kelly Summer Jobs

21.4.2012
95%
Hra - Kelly Summer Jobs
Video se načítá
V této skvělé hře si budete moct vyzkoušet hned několik povolání, ve kterých budete sbírat cenné body. Budete pracovat v kadeřnictví, pekařství, cukrárně a salónu pro domácí mazlíčky. Která práce se Vám bude nejvíc líbit a kde se Vám nejlépe povede plnit rychle přání zákazníků?

Cutie Pet Care

17.11.2012
83%
Hra - Cutie Pet Care
Video se načítá
Postarejte se dokonale o očistu roztomilého pejska nebo kočičky. Na začátku hry si budete moct zvolit, o jaké zvířátko se chcete starat. Na výběr budete mít také jestli chcete hrát na čas nebo ne. Pak už na Vás čeká koupání, fénování, úprava drápků, čištění zubů i výběr doplňků.

Cupid Forever 2

3.3.2012
86%
Hra - Cupid Forever 2
Video se načítá
V pokračování oblíbené hry Cupid Forever dostanete opět na starost, aby se do sebe zamiloval mladý pár. Tentokrát bude v zoologické zahradě. Když Cupidovi namícháte na šíp špatné ingredience budou se dít zajímavé věci s nejrůznějšími zvířaty. Tak nenechte pár dlouho čekat...

Cupid Forever

30.5.2011
83%
Hra - Cupid Forever
Video se načítá
Namíchejte správný nápoj lásky a najděte všechny způsoby, jak zasáhnout pár všemi druhy lásky. K dispozici máte několik ingrediencí, důležité je ovšem jejich pořadí. Variant, které můžete nakombinovat je opravdu plno, podaří se vám odhalit všechny možnosti?

Horolezci

3.7.2012
80%
Hra - Horolezci
Video se načítá
Zahrajte si super hru přímo on-line v reálném čase a s reálným protihráčem, kterého si můžete nechat náhodně vylosovat nebo pozvat konkrétního kamaráda. Jako horolezec budete šplhat do kopce. Za každé správně uhodnuté písmeno z tajenky se posunete o jeho hodnotu nahoru (nebo za špatné písmeno naopak…

Dáma

7.8.2012
88%
Hra - Dáma
Video se načítá
Hráli jste už dámu? Má jednodušší pravidla než šachy, ale zvítězit v ní rozhodně snazší není. Vyzvěte kamaráda nebo náhodného protihráče a ukažte, co ve Vás je. Vašim cílem, je přeskočením zničit všechny soupeřovy kameny. Pohybovat se ale můžete jen o jedno pole úhlopříčně. Tedy dokud si nepostavíte…

Piškvorky online

5.8.2012
79%
Hra - Piškvorky online
Video se načítá
Piškvorky už nemusíte hrát jen na klasickém čtverečkovaném papíře, ale můžete vyzvat kohokoliv prostřednictvím této super on-line hry. V reálném čase se utkáte na poli logiky a hlavně pozornosti, kdy vítězí ten, komu se podaří vytvořit řadu pěti svých symbolů.

Slovní fotbal

1.8.2012
88%
Hra - Slovní fotbal
Video se načítá
Utkejte se na hřišti slovní zásoby s reálným protivníkem. Vymyslete ze zadaných písmen více slov a dejte mu gól. V omezeném čase vytvořte co nejvíce slov, která by měla být co nejdelší, nejoriginálnější a hlavně spisovná podstatná jména.

Naughty Babysitter

25.6.2012
83%
Hra - Naughty Babysitter
Video se načítá
V této hře budete pomáhat klukovi, aby mohl políbit slečnu na hlídání, která se stará o něj a jeho malého sourozence když rodiče nejsou doma. Co všechno bude muset použít, aby se dostal k polibku od starší slečny, která má navíc ještě přítele?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.