Oblíbené hry

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Frozen Anna Makeover

17.3.2014
81%
Hra - Frozen Anna Makeover
Video se načítá
Pomozte Anne vybrat krásné oblečení, make-up a doplňky, aby vypadala jako princezna.

Fashion Model Makeover

12.3.2013
93%
Hra - Fashion Model Makeover
Video se načítá
Fashion Model Makeover je opravdu povedená a dobře propracovaná hra, ve které budete měnit image hlavní hrdince, co se chce ze zanedbané šmudly stát pravou modelkou. Nechybí nic z oblíbených zkrášlovacích procedur - čištění pleti, make up, ani oblékání. Tak se do toho rychle pusťte :)
Hra - Avatar the Last Airbender Scene Maker
Video se načítá
Hra ze skvělého seriálu Avatar, the Last Airbender. Obléct si můžeš všechny hlavní hrdiny podle svého.

Avatar Arena

20.6.2013
70%
Hra - Avatar Arena
Video se načítá
Avatar Arena je bojovka, která je dost osekaná oproti jiným jako třeba Mortal Kombat nebo Tekken, ale i tak se nudit nebudete. Vyberte si ze čtyř národností, za kterou budete hrát, udělejte mu oblečení a hurá do toho. Hra je podobná hře Mortal Kombat nebo Tekken, ale bohužel nemá tolik kombinací,…

Bomb It 7NÁŠ TIP

21.3.2014
89%
Hra - Bomb It 7
Video se načítá
Zahrajte si další skvělý díl hry Bomb It. V novém díle si budete moci vyzkoušet nové bonusové vybavení, které vám při hře padá. Dále budete moci vaši postavičku i obléci do pěkného oblečku.

Lisa Simpson Saw Game

29.8.2013
88%
Hra - Lisa Simpson Saw Game
Video se načítá
Zahraj si další hru ze série Saw Game. Tentokrát přišla smůla na Lisu Simpson, které zlý Pigsaw (znát ho můžeš z filmové série Saw) unesl celou rodinu a ona je chce zachránit. Připrav se na spoustu předmětů a možností, jak postoupit ve své misi dál.

Attack to magix

23.4.2012
71%
Hra - Attack to magix
Video se načítá
Je tady super hra s vílami Winx v hlavních rolích. Tentokrát je nebudete oblékat, ale budou bojovat s příšerou. Vyberte si vílu a nechte ji vystřelit jednu z jejích kouzelných schopností. Aby se Vám podařilo monstrum zlikvidovat, musíte včas kliknout na sílu úderu, aby byla co největší.

Bomb It 5

25.5.2013
93%
Hra - Bomb It 5
Video se načítá
Máme tu páté pokračování super hry Bomb It. Styl hry je pořád stejný položit co nejvíce bomb a tím zneškodnit všechny protivníky v poli. Po každém vyhrané hře si můžete koupit různé oblečky na svoji postavičku. Můžete si vybírat i obtížnost hry, kdyby vám přišla moc lehká.

Dancing Pony

15.6.2013
75%
Hra - Dancing Pony
Video se načítá
V této hře máte pódium s poníkem v baletním oblečku. Můžete měnit pozadí pódia, přepínat písničky, můžete přidat i další 4 poníky navíc. Klikejte na ikonky a sledujte piruety a tanečky, když zmáčknete 4 po sobě tak se vám zobrazí šipka, na kterou když kliknete tak vám tancují.
Hra - Gold Miner Special Edition
Video se načítá
Staňte se zlatokopem a dostaňte ze země co nejvíce zlata. Abyste postoupili do dalšího kola, musí se Vám podařit vytěžit zlato určité minimální hodnoty. V obchodě si potom za zlato budete moct koupit nejrůznější vylepšení, které Vám pomůžou v další výnosnější těžbě.

Operetta Tattoo Shop

8.6.2013
86%
Hra - Operetta Tattoo Shop
Video se načítá
Operetta z Monster High se rozhodla, že si otevře vlastní tetovací salon a prvními jejími zákaznicemi není nikdo jiný, než spolužačky ze strašidelné střední školy. Vyberte se kterou začne a pomozte Operettě s tetováním. Hra vás provede celým postupem tetování, takže se můžete těšit na super zábavu.

Pony Run

13.9.2012
87%
Hra - Pony Run
Video se načítá
Vydejte se na závodní dráhu s jedním ze tří krásných barevných poníků. Čekají na Vás překážky a samozřejmě časomíra. Tahem myší dopředu svého koníka popoženete a kliknutím skočíte (dvojjlikem výš).

Bubble Dress Up

27.5.2012
89%
Hra - Bubble Dress Up
Video se načítá
Bubble Dress Up je super hra která nadchne milovnice módy i ty, kdo mají raději postřehové a logické hry. Abyste totiž mohly svou modelku obléct a vybrat si z nejlepšího oblečení, budete si muset vyhrát body na zaplacení ve hře připomínající hry bubble shooter.

Holly Muffin Maker

8.4.2012
89%
Hra - Holly Muffin Maker
Video se načítá
Vyrobte ty nejchutnější muffiny v této hře, která prověří i Váš postřeh a rychlost. Dostanete totiž na starost hned tři holčičky, které budou Vaše muffiny zdobit. Můžete si vybrat druh polevy, posypku i ovoce. Ale muffiny pojedou na běžícím pásu a čím dál rychleji a vy musíte ke zdobení odhadnout…

Rainbow Dash Mix-Up

9.6.2013
74%
Hra - Rainbow Dash Mix-Up
Video se načítá
Nejen pro milovnice krásných poníků je tady opravdu povedená hra na způsob puzzle. Rozdíl je v tom, že už všechny dílky v obrázku jsou, jen se přeházely. Vy musítě měnit pozice vždy dvou dílků tak, aby vznikl zpět celý obrázek. Jak rychle to jednotlivých kolech dokážete?

Shopaholic ChristmasNÁŠ TIP

24.12.2012
97%
Hra - Shopaholic Christmas
Video se načítá
Jsou tu Vánoce a proto i my pro vás máme malý dárek v podobě jedné z nejpropracovanějších a nejoblíbenějších her plných módy, krásy a nakupování. Vyrazte do ulic a navštivte ty nejlepší butiky, klenotnictví, kadeřnictví apod. Najděte tu nejkrásnější kabelku nebo boty. Vše je jen na Vás :). V této…

Equestria Girls Rarity

7.6.2013
78%
Hra - Equestria Girls Rarity
Video se načítá
Užijte si tuto povedenou oblíkačku s "poníkovou" slečnou v hlavní roli. Jako vždy jí můžete vybrat účes, oblečení, boty i doplňky,...

Cover Orange 4

23.7.2012
70%
Hra - Cover Orange 4
Video se načítá
Zahrajte si další díl logické hry Cover Orange a zdolejte všech 50 levelů. Vaším úkolem je ochránit pomeranče před ničivým deštěm, který se přižene hned po tom, co položíte poslední herní prvek.

Dort na oslavu

1.9.2012
75%
Hra - Dort na oslavu
Video se načítá
Jistě jste si představovaly, jak by měl vypadat takový dort na nějakou pořádnou oslavu. V této výborné dekorační hře si ho budete moct vyrobit přesně podle sebe. Vyberte si tvar, barvu polevy i všechny ozdoby od šlehačka až po ovoce. Všechny věci které použijete můžete různě otáčet i zvětšovat a…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.