Oblíbené hry

Ghosts Stole My Puppy

6.10.2012
92%
Hra - Ghosts Stole My Puppy
Video se načítá
Vydejte se zachránit své štěňátko ze spárů zlých duchů, kteří ho unesli. Budete se pohybovat domem, kde můžete sbírat nejrůznější předměty a za ně získávat body. Ohrožovat Vás budou samotní duchové, kteří Vás samozřejmě nechtějí nechat projít. Zbavíte se jich tak, že je vysajete svým vysavačem dřív,…

Kavárna pro víly

25.1.2013
91%
Hra - Kavárna pro víly
Video se načítá
Všem slečnám se jistě bude líbit tato krásná obsluhovací hra, ve které si otevřete opravdu speciální kavárnu. Vašimi hosty totiž budou samotné víly. Vy je budete muset vždy usadit k volnému stolku, vyslechnout jejich přání a připravit jim podle toho nápoj nebo jídlo. Když všechno stihnete včas,…

Papas pizzeria

10.7.2011
93%
Hra - Papas pizzeria
Video se načítá
V této hře se stanete majitelem pizzerie. Vaším úkolem je nejen obsluhovat hosty, ale také jim připravovat pizzy podle toho, jaké zákazníci chtějí. Abyste zvládli obsloužit všechny hosty, musíte si ovšem pospíšit a dělat pizzy opravdu rychle.

Beauty Salon Mix Up

7.6.2012
88%
Hra - Beauty Salon Mix Up
Video se načítá
V této hře dostanete na starost slečnu, která má problémy s pletí a vy jí je pomůžete vyřešit. Začněte od čištění a propracujte se až k pleťovým maskám a trhání obočí.

Romeo

20.4.2013
95%
Hra - Romeo
Video se načítá
Jeden z nejznámějších a nejlepších příběhů o síle lásky, který vzešel z pera dramatika Williama Shakespeara, je jistě Romeo a Julie. Teď si ho můžete užít i v herní podobě. V kůži zamilovaného Romea vyrazíte na cestu plnou nástrah a nebezpečí, abyste se nakonec dostali za svou vyvolenou Jůlií.

Decorate My Computer

22.11.2012
65%
Hra - Decorate My Computer
Video se načítá
Počítače už nejsou nic zvláštního a kromě užitečných pomocníků a zdroje zábavy se stávají pomalu i módními dopňky a čím dál více záleží na tom, jak vypadají. Vy si teď můžete sestavit dokonale esteticky vyladěný počítač se všemi jeho nezbytnostmi.

ShellShock Live 2

20.2.2013
84%
Hra - ShellShock Live 2
Video se načítá
Zahrajte si perfektní tankovou strategii se svými kamarády! Hra nabízí pouze možnost online hraní, ale o to je to zábavnější. Díky tomu si tak můžete ukládat výsledky, získávat zkušenosti a vylepšovat si Váš tank. Registrace je velmi jednoduchá a zabere sotva pár vteřin. Stačí zadat jméno, heslo a…

Barbie parkování

23.6.2012
85%
Hra - Barbie parkování
Video se načítá
Pomozte Barbie v jejím růžovém autě dostat se ke svému parkovacímu místu. Aby se jít o povedlo, musíte jí nachystat cestu, na které jsou nejrůznější prohlubně a volné předměty. Vy tyto útvary poskládejte tak, aby mohla v pořádku přejet.

Dibbles 2

11.11.2012
78%
Hra - Dibbles 2
Video se načítá
V druhém pokračování logické hry Dibbles na vás čekají nové levely a nové prostředí hry. Cíl hry - dopravit bezpečně do cíle mravenčího krále však zůstal stejný. K vytvoření chodbiček a bezpečných cest pro krále musíte obětovat několik mravenců, k čemuž vám poslouží různé speciální vlastnosti.

Impulse J5: nightHra na skóreHra o medaile

25.4.2013
76%
Hra - Impulse J5: night
Video se načítá
Výborná oddechovka, která zaručeně pobaví. Cílem hry je postavit co nejvyšší stavbu, aniž by vám spadla, k tomu máte omezený materiál. Čím vyšší stavba, tím vyšší skóre. Dokážete nahrát to nejvyšší skóre?

Dekorace pokojíčku

12.8.2011
80%
Hra - Dekorace pokojíčku
Video se načítá
Chtěli byste si udělat svůj pokojíček podle sebe, ale ještě nemůžete? Pak si to můžete vyzkoušet alespoň v této hře. Vybrat můžete jak vybavení, nábytek tak i podlahu či barvy stěn. Váš výsledný pokojíček si pak můžete pro inspiraci vytisknout.

Obama burgers

27.11.2011
80%
Hra - Obama burgers
Video se načítá
Dokážete pomoci americkému prezidentu Obamovi s přípravou burgerů? Hra vás provedete celým procesem krájení a přípravy tohoto pokrmu, ovšem snažit se budete muset sami. Budou vaše burgery tak hezké jako na předloze?

My new hostel

2.4.2012
60%
Hra - My new hostel
Video se načítá
V této dekorační hře je Vaším úkolem pomoct mladé slečně, aby se jí líbilo v novém pokoji. Přestěhovala se totiž na koleje na vysokou školu, poprvé pryč z domova, a tak musí být její nové bydlení opravdu co nejútulnější.

Líbánky v lázních

12.6.2012
63%
Hra - Líbánky v lázních
Video se načítá
Mladý pár se rozhodl strávit své líbánky v lázních, kde o sebe nechává pečovat při masážích. Vybavte podle sebe toto lázeňské studio, kde nesmí chybět masážní stoly ani příjemné drobnosti jako svíčky a obrazy.

Lagoona Blue Hairstyles

26.5.2013
90%
Hra - Lagoona Blue Hairstyles
Video se načítá
Lagoona Blue z Monster High je opět tady, aby si tentokrát od vás nechala pomoci z péčí o své vlasy. Nejdříve je bude potřebovat pořádně umýt, vysušit a rozčesat. Pak už se můžete pustit do výběru toho nejlepšího účesu i barvy. Nakonec pro ni vyberete podle svého vkusu líčení a oblečení.

Snowline

24.12.2011
88%
Hra - Snowline
Video se načítá
Snowline je vánoční hra, při které se určitě pobavíte i si odpočinete. Vaším úkolem bude totiž nakreslit do vzduchu Santovi dráhu tak, aby po cestě posbíral všechny dárečky a zároveň nespadl do propasti pod ním.

Free Rider

13.10.2012
96%
Hra - Free Rider
Video se načítá
Tato závodní hra bude tentokrát jistě bavit i holky. Nepůjde totiž jen o závodění a jízdu, ale hlavně o navrhování samotného závodního terénu. Na začátku si vyberete dopravní prostředek a prostředí a pak pomocí malování dokreslíte terén, po kterém pojedete. Používat můžete i klasické hvězdičky…

Sunny Lunch Box

7.9.2012
64%
Hra - Sunny Lunch Box
Video se načítá
Představte si, že se v krásném letním dni chcete vypravit na výlet. Jak by měla vypadat Vaše krabička na oběd? Jaký si uděláte obložený chleba, jaké ovoce máte rádi? Nakonec zvolte barvy i samotné obědové krabičce.

Claire Meal Design

28.5.2012
65%
Hra - Claire Meal Design
Video se načítá
Poste přichystat Claire její slavnostní stůl pro večeři ve dvou. Nachystejte talíře, příbory i ozdobné doplňky a samozřejmě jídlo. Jak bude vše na stole nejlépe vypadat?

Bunny Ice-Cream Maker

27.10.2012
79%
Hra - Bunny Ice-Cream Maker
Video se načítá
Kdo by neměl rád dobrou zmrzlinu. V této super hře, u které se Vám určitě budou sbíhat sliny, si vyberete hned tři kopečky a ty si ozdobíte podle vlastní chuti. Jakou příchuť každému kopečku dáte? Na výběr budete mít taky z mnoha různých polev a posypek. Nahoru pak můžete použít dobroty jako sladké…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.