Oblíbené hry

Drake And The Wizards

17.11.2013
80%
Hra - Drake And The Wizards
Video se načítá
Skvělá skákačka, ve které hraješ za draka. Zlý čaroděj nechal zkamenět všechny tvé kamarády. Naštěstí se objeví hodný čaroděj, který z tebe udělá velkého draka a ty tak máš šanci kamarády zachránit. Budeš moct chrlit oheň a snáze tak překonávat překážky. Cestou nezapomeň sbírat mince!

Pet Shop

27.8.2013
89%
Hra - Pet Shop
Video se načítá
Teena si otevřela obchod se zvířaty, protože má ráda zvířátka, ale s prodejem nemá mnoho zkušeností. Pomůžete jí s obsluhou zákazníků a samotným prodejem zvířat a doplňků k nim? Kromě toho budete mít na starosti i koupi zvířátek pokud se vyprodají.

Kitty Kingdom

16.10.2012
90%
Hra - Kitty Kingdom
Video se načítá
Kitty Kingdom je pěkná skákačka, ve které budete jako velká kočka zachraňovat koťátka. Vašim úkolem bude všechna najít, vzít je na záda a dopravit je až do cíle. Zvládnete správně skákat, plazit se a překonat všechny překážky?

Kitty Slacking

7.9.2013
85%
Hra - Kitty Slacking
Video se načítá
Jestliže máš ráda Slacking hry, je tu pro tebe další, tentokrát s kočičkou. Ta je zavřená v pokoji a docela se tam nudí. Lákají ji věci jako lovení ptáčka, chytání mouchy, lovení myší, pití mléka, rozmotávání klubíčka nebo otrhávání záclon. Také chce napsat smsku, v českém znění "Hej, lidi si pořád…

Dog Hotel 2

12.1.2012
95%
Hra - Dog Hotel 2
Video se načítá
Pro všechny milovnice zvířátek a pejsků zvlášť je tady druhé pokračování oblíbené hry Dog Hotel, kde máte opět za úkol postarat se správně o svěřené pejsky. Musíte včas plnit všechny jejich přání a potřeby a dát si dobrý pozor, aby Vám neutekli. Procvičíte si svůj postřeh a určitě Vás tihle malí a…

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Leopard Style Makeover

4.12.2013
90%
Hra - Leopard Style Makeover
Video se načítá
Leopardí skvrny budou vždy in a neměly by chybět v žádném šatníku. Tato kráska čeká jen na vás, kdy jí uděláte kosmetické úpravy, vyberete vhodný make-up a nakonec leopardí šaty s doplňky. Jak bude vypadat vaše modelka?

Duck Life 4

11.12.2013
72%
Hra - Duck Life 4
Video se načítá
Duck Life 4 je pokračování známé herní série, ve které bude vaším cílem vytrénovat malé káčátko na silného závodníka. Začínat budete téměř od nuly, avšak po pár trénincích a vyhraných závodech získáte dostatek síly a energie, abyste se mohli zúčastnit i samotného šampionátu.
Hra - Robecca's Steamin' Makeover
Video se načítá
Upravte Robeccu z Monster High, aby jí to opravdu slušelo. Nebudete to mít ale vůbec jednoduché. Její obličej je opravdu zanedbaný a tak budete muset použít všech dostupných kosmetických prostředků, vytrhat jí obočí a pak teprve budete moct začít přemýšlet o oblečení, účesu a líčení.

Duck Life 2

12.6.2013
68%
Hra - Duck Life 2
Video se načítá
Vytrénujte ze svého káčátka zlatého atleta, budete soutěžit v disciplínách, jako je běh, létání, šplhání a plavání. Jakmile ho vytrénujete na maximum, tak neváhejte a kvalifikujte se na závody do Japonska. Není to tak jednoduché, jak se zdá. Musíte se pořádně o něj starat, krmte ho, aby měl sílu,…

Uphill Rush

17.3.2013
72%
Hra - Uphill Rush
Video se načítá
Uphill Rush je skvělá závodní hra, ve které máte možnost zasoutěžit si na skateboardu, čtyřkolce nebo na obyčejné motorce. Důležité je zejména naučit se rychle a bezpečně zdolávat překážky, abyste si v následujícím kole mohli změřit své síly s dalším závodníkem.

Uphill Rush 5

8.1.2013
90%
Hra - Uphill Rush 5
Video se načítá
Již 5 díl této oblíbené závodní pecky, ve které si můžete vybrat mnoho vozidel, se kterými se budete prohánět po vodním parku. Po cestě musíte sbírat bankovky a poklady, které Vám přinášejí body a provádět i různé triky ve vzduchu.

Papa Louie 2

20.8.2013
80%
Hra - Papa Louie 2
Video se načítá
Ve druhém díle skákačky Papa Louie 2 se jako legendární kuchař vydáte na nebezpečnou cestu, abyste zachránili všechny zákazníky, které unesl váš úhlavní nepřítel. Po cestě se musíte vyhýbat mnohým překážkám a zároveň bojovat s geneticky zmutovanou zeleninou.

Kings Guard

3.5.2012
72%
Hra - Kings Guard
Video se načítá
V této strategické hře bude vašim cílem ubránit pevnost. Vaší obranou budou tři hrdinové, z nichž každý brání jinou část vaší pevnosti. Aby však obrana byla účinná musíte na hrací ploše skládat různé symboly vedle sebe tak, aby byly nejméně tři vedle sebe. Nechybí ani množství vylepšení a dalších…

Rocketeer

18.10.2013
76%
Hra - Rocketeer
Video se načítá
Hra Rocketeer Vás seznámí s malým tučňákem. Na Vás je abyste mu pomohli dostat se do vesmíru, lépe řečeno na Měsíc. Navigujte jej přes oblaka a sbírejte mince. Za zkušenosti a mince si poté můžete tučňáka vylepšit a ten vždy v každém kole doletí s Vaší pomocí výše.

Tower Bloxx Deluxe 3D

30.5.2011
71%
Hra - Tower Bloxx Deluxe 3D
Video se načítá
Ve hře Tower Bloxx máte jediný cíl. Váš úkol je prostý, musíte na sebe skládat patra domu tak, aby se tam mohlo ubytovat co nejvíce lidí. Nebude to ale snadná, patra na sebe musíte skládat opatrně, aby se váš mrakodrap nepřevážil.

Me and My Donkey

25.4.2012
91%
Hra - Me and My Donkey
Video se načítá
Vyberte si jednoho ze tří roztomilých oslíků a starejte se o něj tak, aby byl co nejspokojenější. Když se Vám podaří udržet oslíka krmením, kartáčováním a dalšími věcmi šťastného celý den, postoupíte k dalšímu dni. Ten bude vždy o něco těžší a oslík toho bude vyžadovat více a více.

Horse Jumping 3D

28.8.2013
65%
Hra - Horse Jumping 3D
Video se načítá
Dokážeš ovládat koně? V této hře budeš muset. Čeká tě mnoho kol parkurů nebo běhání po určitých bodech. Pokaždé musíš kontrolovat, jestli běžíš správnou rychlostí. Můžeš jít, klusat, cválat, nebo tryskat. Když poběžíš špatnou rychlostí, nedostaneš žádné body.

Jumper

30.5.2011
87%
Hra - Jumper
Video se načítá
Jednoduchá ale přitom velmi zábavná hra Jumper vás zavede do pralesa, kde se svou opičkou musíte vyskákat co nejvýše. Opička dokáže vyskočit výš jen pokud se odrazí od balónku. Není to ovšem tak snadné, musíte se nahoře udržet co nejdéle, protože jakmile spadnete zpět na zem, hra končí.

Horse Eventing 2

31.8.2013
92%
Hra - Horse Eventing 2
Video se načítá
Ve druhém díle této skvělé 3D hry si opět vyberete, na jakém koni chcete jezdit s jakou žokejkou. Postupně můžete i další koně dokupovat. Čeká vás spousta disciplín jako parkur, drezúra nebo country. Na vše potřebujete trochu jiné schopnosti. Zvládnete ve všem zvítězit?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.