Oblíbené hry

Kingdom RushNÁŠ TIP

17.5.2013
90%
Hra - Kingdom Rush
Video se načítá
V této skvělé strategii postavíte a potom budete bránit své království. Úkol to bude nesnadný, protože se Vás bude neustále snažit někdo dobýt. Orkové, skřítci a další potvůrky totiž nechtějí nic jiného než Vaše území. Stavte proto obranné věže, manipulujte s vojáky a využívejte nejrůznější…

Hamster Hotel

5.5.2013
79%
Hra - Hamster Hotel
Video se načítá
Ověřte si, jak jste rychlí a pozorní! Máme tu zábavnou obsluhovací hru Hamster Hotel. Ponořte se do křeččího hotelu, který je narvaný až k prasknutí zákazníky, obslužte každého, ukliďte vše, aby se zákazníci cítili co nejlépe. Můžete potom vylepšovat hotel za utržené peníze. Tak směle do toho!

Cheese Barn

17.9.2013
87%
Hra - Cheese Barn
Video se načítá
V této super logické hře budete hrát za myš, která hledá sýr. Odebírejte nebo přehazujte předměty tak, aby myška měla volnou cestu až k sýru. Pozor na klece, nádoby s vínem (rozbíjí se) a kanystr s benzínem (vybuchuje). Čeká vás spousta levelů zábavy.

Youda Farmer

19.1.2013
89%
Hra - Youda Farmer
Video se načítá
Staňte se úspěšným pěstitelem a chovatelem ve velice povedené farmářské strategii, ve které budete muset plánovat i hodně dopředu přemýšlet, aby Vaše hospodářství bylo úspěšné. Hrou Vás budou provázet jednotlivé úkoly ale i velká míra svobodného rozhodování, co podniknout s vydělanými penězy, co…

Farm Mania ČESKY

25.3.2011
90%
Hra - Farm Mania ČESKY
Video se načítá
Zahraj si tuto povedenou farmářskou hru, která je dokonce česky. Zasaď první zeleninu, udělej sklizeň, prodej to co jsi vypěstoval a rozšiř svoji farmu o nové věci. Hra je velmi dobře zpracovaná a česká nápověda ti určitě pomůže.

Moje nové město

25.7.2012
91%
Hra - Moje nové město
Video se načítá
Vytvořte si podle své fantazie úplně nové město se vším co k němu patří. S domy, ulicemi, auty i obyvateli. Vyberete si, jestli budete chtít venkov, moderní město nebo dokonce měsíční osadu pro mimozemšťany ;)

My Horse Farm

1.7.2013
81%
Hra - My Horse Farm
Video se načítá
Tato hra se vám bude určitě líbit. Máte za úkol si postavit farmu a chovat koně. Čím rychleji plníte požadavky koní, tím lépe. Kupujte vylepšení (jsou to služby pro koně jako třeba čištění, doktor). Koně jsou celkem hladoví a vyžadují toho dost, takže tu rozhoduje i rychlost. Podaří se vám postarat…

Jacksmith

2.11.2012
96%
Hra - Jacksmith
Video se načítá
Staňte se výrobcem zbraní a zásobujte armádu a vojáky přesně tím, co potřebují ve strategické hře Jacksmith. Ve vaší dílně musíte každou zbraň vyrobit s co největší přesností, protože jen tak získáte dostatek peněz na další vylepšení.

Animal Shelter

7.7.2011
92%
Hra - Animal Shelter
Video se načítá
Zahrajte si tuto povedenou hru, ve které se stanete majitelem zvířecího útulku. Na začátku hry dostanete několik zvířátek, o které musíte pečovat. Musíte se starat o to, aby byla zvířátka zdravá a v útulku se nenudila. Postupně se do vašeho útulku bude dostávat více a více zvířátek.

Horse Eventing 3

11.7.2013
82%
Hra - Horse Eventing 3
Video se načítá
V bezchybné hře Horse Eventing 3 se stanete džokejkou, která má vlastního koníka. Kromě péče o něj, se budete účastnit i různých závodů či běhu přes překážkovou dráhu. Ve hře nechybí ani množství vylepšení pro žokejku i pro jejího koníka.

William and Sly

26.5.2013
81%
Hra - William and Sly
Video se načítá
William And Sly je super skákačka, která vás bude bavit. Hrajete za malou lišku, která pomáhá svému lidskému kamarádovi. Dostanete za úkol zapnout teleporty, které se záhadně vypli. Prozkoumávejte svět, sbírejte vše, na co narazíte a hlavně plňte úkoly pro svého kamaráda.

Angry Gran Run

10.7.2013
78%
Hra - Angry Gran Run
Video se načítá
V postřehové hře Angry Gran Run bude vaším úkolem proběhnout s rozzuřenou babičkou přes město plné překážek. Po cestě můžete vrážet do lidí a také sbírat cenné mince, za které si následně budete moci koupit užitečná vylepšení. Čím dál se vám podaří doběhnout, tím více mincí můžete získat.

Ghosts Stole My Puppy

6.10.2012
92%
Hra - Ghosts Stole My Puppy
Video se načítá
Vydejte se zachránit své štěňátko ze spárů zlých duchů, kteří ho unesli. Budete se pohybovat domem, kde můžete sbírat nejrůznější předměty a za ně získávat body. Ohrožovat Vás budou samotní duchové, kteří Vás samozřejmě nechtějí nechat projít. Zbavíte se jich tak, že je vysajete svým vysavačem dřív,…

Run Run Hamster

11.3.2012
78%
Hra - Run Run Hamster
Video se načítá
Vydejte se jako zamilovaný křeček na strastiplnou cestu za svou vyvolenou. Cestou budete sbírat semínka a skákat na různé živočichy, za které dostanete body. Pozor ale abyste se nezřítili do propasti, kterých je cestou opravdu hodně. Hra není zase tak jednoduchá, protože křeček se nezastavuje a vy…

Destructo Dog 2

16.11.2012
71%
Hra - Destructo Dog 2
Video se načítá
Vaše město napadli zlé kočky a vy jako odvážný pes jste se rozhodli postavit se jim tváří v tvář. I když jste sám proti desítkám vražedných koček, k dispozici budete mít zbraň a jet-pack, díky čemuž se vám může podařit zvítězit.

Love Tester Deluxe

5.1.2013
86%
Hra - Love Tester Deluxe
Video se načítá
Chodíte s někým nebo jste zamilovaní a ještě jste to svému vyvolenému neřekli ale chcete si zkusit, jak moc se k sobě hodíte? Pak určitě vyzkoušejte tuto zábavnou hru, ve které se dozvíte na kolik procent jste si souzeni. Stačí vyplnit vaše jména, data narození nebo znamení zvěrokruhu a počkat si na…

Nuda v kanceláři 6

23.5.2013
91%
Hra - Nuda v kanceláři 6
Video se načítá
V této super postřehové hře na vás zase čeká znuděná slečna, která se chce místo práce v každé volné chvilce věnovat svým záležitostem. Pomozte jí vystihnout ty správné okamžiky, aby mohla v klidu napsat sms, vyčistit si boty, upravit vzhled nebo dokonce něco uplést.

Virtuální stěňátko

19.8.2012
93%
Hra - Virtuální stěňátko
Video se načítá
Toužíte po vlastním pejskovi, ale nemůžete ho mít? Nebo se Vám prostě jen líbí roztomilá štěňátka? Pak právě pro Vás je tady super hra, ve které budete pečovat o jednoho opravdu moc milého pejska. Budete ho hladit, krmit ho, mýt i ošetřovat. Nejen kvůli skvělé grafice si hru určitě užijete.

Snowboard Madness

18.3.2012
84%
Hra - Snowboard Madness
Video se načítá
V této velmi vydařené 3D hře si můžete pořádně zajezdit na snowboardu. Jezdit však nebudete jen tak pro radost, ale přímo se zúčastníte profesionálních závodů. Na nic už nečekejte, vyberte si zemi, kterou chcete reprezentovat, skočte na desku a pusťte se do toho.

Supaplex Remake

27.3.2013
85%
Hra - Supaplex Remake
Video se načítá
Klasická dosová hra, která se podobá Boulder Dash. Vaším úkolem bude se s červenou kuličkou dostat přes bludiště plné překážek až k písmenu E. Po cestě však musíte sbírat barevné vodiče a hlavně si dávat pozor na šedé koule, které vybuchují při dopadu na Vaši kuličku.Pokud chcete sníst tištěné pole…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.