Oblíbené hry

Hobo 7

7.1.2013
81%
Hra - Hobo 7
Video se načítá
Akční dobrodružství neomaleného brutálního bezdomovce Hoba není v žádném případě pro slabé povahy. Tentokrát se dostal až k samotné bráně nebe a protože ani tady ho nevidí rádi, rozhodl se to se všemi vyřídit svým klasickým způsobem. Pomůžete mu všechny obyvatele nebe zlikvidovat?
Hra - Hanger 2: Endless Levelpack
Video se načítá
Pokud jste na našich stránkách již hráli hru Hanger, toto rozšíření vás dozajista potěší. V podstatě bude váš úkol stejný, jako v předchozích dílech - za pomoci vystřelovacího lana překonat množství překážek. Avšak tentokrát nepůjde o to projít všechny levely, ale dostat se s panáčkem co nadále a…

Show Jumping

30.5.2011
78%
Hra - Show Jumping
Video se načítá
Máte rádi hry s koňmi? Tahle hra patří mezi jedny z nich. Usedněte do sedla tohoto koníka a projeďte s ním celou trasu. Ta ale obsahuje i různé překážky, které budete muset přeskočit. Nezapomínejte však, že kůň může skákat pouze při běhu.

Papa´s Wingeria

23.3.2013
90%
Hra - Papa´s Wingeria
Video se načítá
Veďte svou vlastní novou Papa´s restauraci, tentokrát zaměřenou na výborné smažené kuřecí kousky. Zákazníci budou mít spoustu nejrůznějších přání a požadavků od množství kuřátek, až po druh omáčky a zeleny. Dejte si proto s přípravou záležet, aby bylo vše podle jejich představ a navíc to i krásně…

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?

Monster High Restaurant

16.3.2013
94%
Hra - Monster High Restaurant
Video se načítá
Všechny milovnice seriálu Monster High budou jistě nadšeny touto super obsluhovací hrou, kde se dotanete přímo do centra dění na této strašidelné střední škole. Stanete se totiž Draculourou, která si přivydělává jako servírka v oblíbené restauraci svých spolužáků. Stihnete je všechny dost rychle…

Fruit Ninja Online

28.6.2012
80%
Hra - Fruit Ninja Online
Video se načítá
Ověřte si svou rychlost a postřeh v bezvadné hře, kde budete mít za úkol rozkrajovat létající ovoce. Kolik hrušek, jablek, kiwi, banánů a dalšího ovoce dokážete rozkrájet než uděláte 5 chyb. Kromě krájení ovoce se musíte vyhnout stejně poletujícím zvířátkům, které naopak zasáhnout nesmíte.

Papa's Taco Mia!Hra s oceněním

30.5.2011
95%
Hra - Papa's Taco Mia!
Video se načítá
Staňte se majitelem Taco restaurace a starejte se o své zákazníky. Na starost máte celou restaurace, tedy obsluhu i kuchyň. V daném čase musíte stíhat připravit svým zákazníkům vybraná jídla, tak aby byli spokojeni a zaplatili vám co nejvíce.

Dibbles 3

14.11.2012
79%
Hra - Dibbles 3
Video se načítá
Dibbles 3 je logická hra, jejímž cílem je v každém levelu dopravit do cíle mravenčího krále. V tom vám pomohou ostatní mravenci, které můžete použít na stavbu mostů, zábran a podobně, díky čemuž snadno zdoláte každou překážku.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.