Oblíbené hry

Hra - Clawdeen Wolf Real Haircuts
Video se načítá
Vyzkoušejte si na Clawdeen, jaké je náročné stříhat vlasy. Tato hra je výjimečná tím, že je velmi náročná na ovládání, a proto je obtížnější získat střih, který potřebujeme. Pokuste se udělat, co nejhezčí účes, aby vypadal reálně a Clawdeen se líbil.

Choco Romance Today

7.12.2013
86%
Hra - Choco Romance Today
Video se načítá
Čokoláda je známé afrodisiakum proto je častým dárkem. Vytvořte si i vy své vlastní čokoládky, které můžete někomu věnovat. Postup přípravy je velmi jednoduchý, musíte si rozpustit čokoládu, nalít ji do formiček společně s ovocem nebo oříšky a nechat ji vychladnout. Po pár minutách, můžete čokoládu…

French Baguette

8.12.2013
97%
Hra - French Baguette
Video se načítá
Upečte si za pár minut chutnou francouzskou bagetu. Nejdříve si v obchodě vyberete suroviny, následně je zpracujete a vyválíte těsto. Pak bagetu stačí nakrojit a dát do pece. Podaří se vám to v časovém limitu?

Make Me a Model

25.11.2012
93%
Hra - Make Me a Model
Video se načítá
Každá mladá slečna dnes již jistě ví, jak se správně postarat o pleť. Své umění budete moct uplatnit v této hře, kde budete přetvářet zanedbanou dívku v krásnou modelku. Po vyčištění a ozdravení pleti na Vás čekají kreativní úkoly jako vybrat dívce nejlepší oblečení, účes a líčení.

Fab Bride Make Up

29.10.2013
73%
Hra - Fab Bride Make Up
Video se načítá
Marry bude mít za pár hodin svatbu. Navrhni jí pěkný účes, make-up a doplňky, vhodné na tuhle událost.

Pretty Bride

5.12.2013
83%
Hra - Pretty Bride
Video se načítá
Tato krásná nevěsta se bude za pár dní vdávat. Pomozte jí vybrat pěkné šaty, doplňky a nakonec i make-up. Jak bude vypadat vaše nevěsta?
Hra - Wedding Girl Nail Decoration
Video se načítá
Jste dobré v dekoraci? Tak v tom případě, si vyzkoušejte zahrát hru Wedding Girl Nail Decoration, kde je vaším úkolem nalakovat nehty, využít dekorace a v neposlední řadě můžete přidat i tetování. Kromě toho si můžete vybrat z barvy pleti a doplňků. Udělejte i vy nevěstě pěkné nehty.
Hra - Fashion Studio - Wedding Dress Design
Video se načítá
Navrhněte si své vlastní svatební šaty, které můžete všemožně kombinovat a to nejen barevně. Kromě toho si šaty ušijete a doplníte o doplňky, jako jsou boty, účes, či náušnice.
Hra - Lord of the Rings and Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Obleč si elfa či elfku, trpaslíka či trpaslici, hobita či hobitku, čaroděje či čarodějku anebo obyčejné lidi. Na výběr máš z mnoha druhů fantasy oblečení, stejně tak jako doplňků. To vše v rozmanitých barvách a vzorech.

Bomb It 5

25.5.2013
93%
Hra - Bomb It 5
Video se načítá
Máme tu páté pokračování super hry Bomb It. Styl hry je pořád stejný položit co nejvíce bomb a tím zneškodnit všechny protivníky v poli. Po každém vyhrané hře si můžete koupit různé oblečky na svoji postavičku. Můžete si vybírat i obtížnost hry, kdyby vám přišla moc lehká.

Colorful Cupcake

18.3.2013
69%
Hra - Colorful Cupcake
Video se načítá
V této dekorační hře budete vyrábět krásné zákusky - hrníčkové buchtičky. Vyberte druh těsta, polevu, design papírového košíčku, posybku a samozřejmě ozdobu na úplný vršek buchtičky. Zvolit budete moct také barvu a tvar tácku, na kterém budou ležet a nějaké to dobré pití :)

Piškvorky online

5.8.2012
79%
Hra - Piškvorky online
Video se načítá
Piškvorky už nemusíte hrát jen na klasickém čtverečkovaném papíře, ale můžete vyzvat kohokoliv prostřednictvím této super on-line hry. V reálném čase se utkáte na poli logiky a hlavně pozornosti, kdy vítězí ten, komu se podaří vytvořit řadu pěti svých symbolů.

Poker Texas Hold'em

13.8.2012
86%
Hra - Poker Texas Hold'em
Video se načítá
Zahrajte si ten pravý poker s reálným protihráčem ale bez reálného rizika. V této super kombinaci si nejoblíbenější variantu této karetní hry - Texas Hold'em určitě užijete. Ukažte své hráčské umění nebo se ještě zdokonalte a vychutnejte si blufování, sázení a napětí ze hry.

Dáma

7.8.2012
88%
Hra - Dáma
Video se načítá
Hráli jste už dámu? Má jednodušší pravidla než šachy, ale zvítězit v ní rozhodně snazší není. Vyzvěte kamaráda nebo náhodného protihráče a ukažte, co ve Vás je. Vašim cílem, je přeskočením zničit všechny soupeřovy kameny. Pohybovat se ale můžete jen o jedno pole úhlopříčně. Tedy dokud si nepostavíte…

Movie Star

3.12.2013
97%
Hra - Movie Star
Video se načítá
Oblečte modelku na módní přehlídku a různe druhy oslav. Po výběru, se zúčastněte dané promenády a necháte se vyfotografovat. Následně s vámi novináři udělají interviewu, které bude v novinách. Dokažte jim, že jste ta nejlepší modelka.

Dokonalý náhrdelník

28.9.2012
95%
Hra - Dokonalý náhrdelník
Video se načítá
Vyrobte si svůj vlastní krásný šperk. Na začátku si vyberete některý z tradičních i zajímavých tvarů náhrdelníků a pak se budete moct pustit do zdobení úplně podle své fantazie. Do náhrdelníku můžete zasadit nejrůznější drahé kameny, perly nebo ozdoby.

Uphill Rush 2

23.3.2012
87%
Hra - Uphill Rush 2
Video se načítá
Zahrajte si skvělou závodní hru Uphill Rush, která nejen díky své grafice bude určitě bavit nejen kluky. Vaším úkolem, co nejlépe přejít na motorce trať a získat, co nejvíce bodů. Za získané body si můžete později kupovat i lepší motorky a další vybavení. Body získáváte i za akrobatické kousky,…

Star Struck

16.11.2012
80%
Hra - Star Struck
Video se načítá
Star Struck je povedená postřehová hra, ve které se dostanete do vesmíru a se svou malou lodí budete přerušovat vlákna mezi jednotlivými hvězdami. Když se Vám podaří některou hvězdu úplně osamostatnit, tak se zmenší. Pokud ale na některou zapomenete, bude se naopak zvětšovat. Pozor abyste do hvězd v…

Barbie Real Makeover

22.7.2013
80%
Hra - Barbie Real Makeover
Video se načítá
Barbie Real Makeover je hra pro baby, které mají rády celkovou proměnu vizáže. V první řadě musíte pomoci Barbie s pletí, následně jí dát na ni pleťovou masku a kompletně opláchnout. Následně jí vyberete make up a nakonec hezké šaty na večer.

Super Truck

19.3.2012
81%
Hra - Super Truck
Video se načítá
Zahrajte si skvělou závodní hru Super Truck. Závodit nebudete s auty, ale s velkými kamiony. Navzdory své velikosti jsou však kamiony pořádně rychlé, takže se máte rozhodně na co těšit. Podaří se vám dojít do cíle jako první?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.