Poslední hrané hry

Hra - High School Perfect Couples
Video se načítá
Máme tu parádní hru, ve které budete vybírat oblečení pro dvě slečny, které chtějí opět zapůsobit na své kluky. K dispozici budete mít různá trika, sukně, šaty a mnoho doplňků.

Dino Home

27.9.2014
88%
Hra - Dino Home
Video se načítá
Dino Home je další skvělá hra, ve které budete ovládat dva dinosaury, kteří si navzájem musejí pomáhat. Jeden umí házet rybí kosti, po kterých můžete skákat. Druhý zase umí hlavou rozbít pevné překážky.

Elsa DIY Galaxy Dress

18.5.2015
78%
Hra - Elsa DIY Galaxy Dress
Video se načítá
Vytvořte Else krásné šaty s designem galaxie a to za pár minut. Kromě toho si ji nakonec můžete vylepšit doplňky.
Hra - Princess Anna Wedding Invitation
Video se načítá
Pomozte Anne se svatbou as výrobou pozvánky na svatbu. Aby byla dokonalá musíte jí pomoci s výběrem šatů a vhodného designu karty. Pomozte jí aby bylo vše dokonalé.

Snow Prom Party

3.4.2015
45%
Hra - Snow Prom Party
Video se načítá
Oblečte si obě princezny z filmu Ledové království, aby se mohli zúčastnit královského plesu. Pomůžeš jim?

Frozen Elsa Shopping

11.2.2015
68%
Hra - Frozen Elsa Shopping
Video se načítá
Elsa si che nakoupit nové šaty a doplňky, pomůžeš jí, aby si vybrala správně?
Hra - Elsa's Halloween Love Date
Video se načítá
Elsa se ​​se svým partnerem chystá na Halloween proto potřebuje vaši pomoc s výběrem kostýmu, aby se mu líbila. Vyberete jí ten nejkrásnější ??
Hra - Elsa vs Barbie Fashion Contest
Video se načítá
Zahrajte si za Barbie nebo Elsu a dokažte v tomto souboji, že máte lepší styl oblékání než váš soupeř.

Holubova pomsta

16.9.2012
89%
Hra - Holubova pomsta
Video se načítá
Staňte se na chvíli pomstychtivým holubem v této vtipné oddechovce a zasáhněte svou nepříjemnou municí co nejvíce lidí chodících po Vámi. Musíte dobře mířit a vystřelit vždy v pravou chvíli. Úkol Vám bude ale znepříjemňovat protivný kluk s prakem, který po Vás bude střílet kameny.

Flight of the Hamster

29.3.2012
78%
Hra - Flight of the Hamster
Video se načítá
Je tady super oddechovka s roztomilými křečky v hlavních rolích. Ti uspořádali soutěž, kdo z nich nejdál doletí. Vy je po jednom vždy jedním kliknutím vystřelíte do vzduchu a druhým kliknutím dáte povel křečkovi s polštářovým prakem, aby skokana odpálil do dálky. Když vystihnete ten správný okamžik,…
Hra - Barbie Bride Real Makeover
Video se načítá
Barbie se musí přichystat na svůj nejdůležitější den v životě - svatbu. Proto potřebuje tvou pomoc s výběrem oblečení, účesu a různých dekorací. Předtím jí musíš upravit pleť a vybrat pěkný make-up.
Hra - Barbie and Ellie Graduation Day Prep
Video se načítá
Barbie and Ellie Graduation Day Prep je další hra, kde si ověříte svůj vkus na módu. Tentokrát se má Barbie zúčastnit promoci a potřebuje vybrat hezké šaty. Pomoz Barbie a vyber jí zajímavý outfit na tuto událost. Vybírat budeš účes, make-up, šaty a doplňky.

Barbie Spring Fashion

28.3.2014
91%
Hra - Barbie Spring Fashion
Video se načítá
Barbie rozhodně ví, co je moderní a co se v toto jarní období bude nosit. Proto vám ve svém šatníku poskytla některé kousky, které můžete měnit barevně a také ho všemožně kombinovat. Tak směle do toho!

Rainbow Dash Attack

23.5.2014
85%
Hra - Rainbow Dash Attack
Video se načítá
Hlavní hrdinkou této hry je Rainbow Dash z My Little Pony. Přeskakuj z jedné plošiny na druhou, snaž se nespadnout a když před sebou uvidíš hvězdu, zmáčkni X.

Pony racing

30.5.2011
93%
Hra - Pony racing
Video se načítá
Zahrajte si závody poníků. V této hře si můžete vybrat ze tří závodnic, každá z nich má jiné jizdní vlastnosti. Se svým vybraným poníkem se potom snažte porazit ostatní dva protivníky. Tažením myši zrychlujete tempo a kliknutím poník skočí.

Animal Dash

7.3.2012
75%
Hra - Animal Dash
Video se načítá
V této opravdu zajímavé závodní hře pojede na nejrůznějších zvířatech jako je kůň, kráva nebo dokonce žirafa. Navíc zvířata běhají po zadních :) Abyste dorazili do cíle v pořádku a nejlépe jako první, musíte vyrovnávat jejich vzpřímenou polohu šipkami vpravo a vlevo.

Pony Creator

24.8.2013
82%
Hra - Pony Creator
Video se načítá
V této hře budete mít možnost si vytvořit poníka podle svých představ. Nastavte, jak by měl být vysoký a mohutný. Potom mu vyberte tvar hlavy a barvu těla, pokračujte s hřívou, očima a pusou. Nakonec mu můžete dát i různé doplňky, které mu zaručeně seknou. Na co ještě čekáte?

Pony Slacking 2

5.6.2014
82%
Hra - Pony Slacking 2
Video se načítá
Pomozte Sarah, aby se na farmě zabavila. Společně budete jezdit na koni, česat koně nebo čistit kopýtka. Dávat si musíte pozor na její kamarádku, která vás neustále sleduje.

Horse Eventing 3

11.7.2013
82%
Hra - Horse Eventing 3
Video se načítá
V bezchybné hře Horse Eventing 3 se stanete džokejkou, která má vlastního koníka. Kromě péče o něj, se budete účastnit i různých závodů či běhu přes překážkovou dráhu. Ve hře nechybí ani množství vylepšení pro žokejku i pro jejího koníka.

Moonster Safe

19.4.2014
87%
Hra - Moonster Safe
Video se načítá
Příšerky ztroskotaly nad naší planetou a někdo je uzamkl do malých kovových schránek. Pomůžeš jim dostat se ven? Stačí překonat různorodé logické úkoly a otevřít všechny schránky. Udělej to na co nejmenší počet kliků myší!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.