Poslední hrané hry

Ms. PacmanHra na skóreHra o medaile

9.7.2013
80%
Hra - Ms. Pacman
Video se načítá
Ms pacman je super stará hra, na kterou mnozí z vás rádi vzpomínají. Vaším úkolem bude vysbírat všechny malé tečky a vyhnout se všem příšerkám. Sníst je můžete jen tehdy, když sníte velkou blikající tečku tak je zpomalíte na omezenou dobu a můžete je požírat za extra body navíc. Za každých 10 000…

The Flying PlatypusHra na skóreHra o medaile

21.7.2014
72%
Hra - The Flying Platypus
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru, ve které budete mít za úkol vyletět se zvířátkem co nejvýše. Budete se muset na začátku trefit do nejlepšího startu, abyste turbo použili až v případě potřeby. Turbo doplňujete pojídáním jídla.

Flippin' DeadHra na skóreHra o medaile

1.1.2013
83%
Hra - Flippin' Dead
Video se načítá
Hra Flippin 'Dead vás přenese do světa plného zombie, ve kterém přežít nebude vůbec jednoduché. S hlavním hrdinou se musíte vyhýbat útoku všech zombie a sbírat při tom vzácné truhly, které vám dají nějakou vlastnost nebo vám umožní zombie zničit.

Elite Base JumpingHra na skóreHra o medaile

26.7.2014
75%
Hra - Elite Base Jumping
Video se načítá
Máme tu velmi zábavnou hru, ve které budete potřebovat notnou dávku postřehu. Vaším úkolem je soupeřit s ostatními kuličkami o to, kdo dopadne na zem jako poslední. Těsně před dopadem musíte otevřít padák a snažit se nedopadnout tvrdě.

Bouncy n BobHra na skóreHra o medaile

17.10.2014
72%
Hra - Bouncy n Bob
Video se načítá
Pokuste se co nejvíce krát odrazit příšerku a získat tak co nejvíce bodů. Navíc můžete chytit jeden z mnoha bonusů nebo bonusové body.

FrozenHra na skóreHra o medaile

22.11.2014
76%
Hra - Frozen
Video se načítá
Máme tu parádní hru, ve které budete spojovat ledové kostky. Kostky k sobě spojujete podle stejného počtu prasklin. Kostky s postavičkou nelze otáčet.

Ultra BlockHra na skóreHra o medaile

6.11.2014
75%
Hra - Ultra Block
Video se načítá
Zahraj si parádní hru, ve které budeš spojovat barevné kostičky. Spojit musíš vždy minimálně tři stejně barevné kostičky. Dávej si pozor na chyby, jinak budeš potrestán řádkem navíc.

Ultimate Mega HoopsHra na skóreHra o medaile

2.7.2014
73%
Hra - Ultimate Mega Hoops
Video se načítá
Další skvělá hra na váš postřeh. Vaším úkolem bude naházet během 10 kol, co největší počet košů. Obtížnost se stále zvyšuje.

Ball BreakerHra na skóreHra o medaile

2.10.2014
75%
Hra - Ball Breaker
Video se načítá
Odpalte míček a rozbijte všechny cihly. Z cihel vám mohou padat i různé bonusy, které sbírejte. Dávejte si však pozor, abyste nechytli bombu, která vás připraví o životy. Pokud se vám po dohrání hra neuloží, musíte v 10 kole umřít.

Halloween RideHra na skóreHra o medaile

6.5.2014
73%
Hra - Halloween Ride
Video se načítá
Další skvělá hra, která vás jistě potěší! Vaším úkolem bude ujíždět v autě a po cestě sbírat barevné lektvary. Každý lektvar vám přinese jiný počet bodů. Dávejte si pozor hlavně na překážky!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.