Poslední hrané hry

Mahjong ConnectHra na skóreHra o medaile

3.4.2012
72%
Hra - Mahjong Connect
Video se načítá
Je tady další bezvadná hra z rodiny Mahjong. I tentokrát bude hlavním cíle odstranit z hrací plochy všechny kameny. Dosáhnete toho tak, že vždy spojíte dva se stejnými symboly. Jenomže tady je to ještě o trošku složitější. Nejen že musí být kameny "volné", ale ještě mezi nimi nesmí být jiné kameny…

Pop'em UpHra na skóreHra o medaile

8.6.2014
74%
Hra - Pop'em Up
Video se načítá
Zahrajte si skvělou logickou hru Pop'em Up! Vaším úkolem bude odstranit z herní plochy co nejvíce barevných kostek tak, že budete klikat na minimálně dvě stejné vedle sebe.

High TideHra na skóreHra o medaile

1.8.2014
70%
Hra - High Tide
Video se načítá
High Tide je postřehová hra, ve které musíte šplhat do výšky po krabicích, jinak se utopíte. Můžete narazit i na různé bonusové předměty.
Hra - Mr. Jumpz Adventureland
Video se načítá
Máme tu zábavnou skákačku, kde budete s králíkem překonávat nebezpečné překážky. Překážky můžete přeskočit i dvojitým skokem. Díky tomu se dostanete rychle do cíle.

Red Ball 4Hra s oceněním

8.12.2012
91%
Hra - Red Ball 4
Video se načítá
Red Ball 4 je skvělá skákačka, ve které bude vaším úkol dopravit červeného smajlíka na konec každého levelu. Zdolávejte četné překážky, posbírejte co nejvíce hvězdiček a vyhněte se všem nepřátelům. Dokážete se dostat až k samotnému bossovi?

Fashion Studio Jumpsuit DesignNÁŠ TIP

28.7.2014
93%
Hra - Fashion Studio Jumpsuit Design
Video se načítá
Vytvořte si pěknou a moderní kombinézu v této hře za pár minut. Nejdříve si načrtnete nákres a pak se pustíte do šití. Nakonec můžete kombinézu vylepšit pěkným účesem, doplňky a botami.

Red Ball 3

3.11.2011
89%
Hra - Red Ball 3
Video se načítá
Hra Red Ball patří mezi skákačky, ve kterých je většinou vaším úkolem během cesty k cíly posbírat co nejvíce bodů a dostat se přes všechny překážky. Ani zde tomu není jinak, nebude to ovšem moc snadné, občas musíte vyřešit různé hádanky, pomocí jejichž řešení se dostanete dál.

Red Ball 4 vol.2

1.6.2013
90%
Hra - Red Ball 4 vol.2
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této super logické hry Red Ball vol. 2. Dostaňte se s míčkem až na konec. Budete čelit nebezpečí od různých nepřátel, budete překonávat překážky a řešit jednoduché úkoly. Dávejte si pozor, máte 3 životy. Projdete všemi levely?

Freeway FuryHra na skóreHra o medaile

5.3.2013
75%
Hra - Freeway Fury
Video se načítá
Zábavná hra, ve které jste již nevydrželi nervy z dopravní zácpy a rozhodli jste se to řešit po svém. Vyskočíte ze svého auta a neváháte ukrást další, na čím víc aut skočíte najednou, tím více dostanete bodů.

Bomb It Mission

18.5.2016
74%
Hra - Bomb It Mission
Video se načítá
V této hře si vyberete postavičku a v různých kolech se snažíte vyhrát. Vždy položíte bombu a snažíte se zničit nepřítele. Nemůžete ničit pevné zdi, ale pouze ovocné překážky. Také můžete získat různé bonusy.

Bomb It 7NÁŠ TIP

21.3.2014
89%
Hra - Bomb It 7
Video se načítá
Zahrajte si další skvělý díl hry Bomb It. V novém díle si budete moci vyzkoušet nové bonusové vybavení, které vám při hře padá. Dále budete moci vaši postavičku i obléci do pěkného oblečku.

Fireboy and Watergirl 5

27.4.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Celkově již 5. Díl této skvělé pecky s ohnivým klukem a vodní holkou. Tentokrát nás dobrodružství zavede do tajemného křišťálového chrámu, ve které čeká plno nástrah. Po cestě můžete využívat různé portály nebo mechanismy ovládané paprskem světla.

Orange Gravity 2Hra na skóreHra o medaile

25.1.2013
83%
Hra - Orange Gravity 2
Video se načítá
Logická hra, která je druhým pokračováním oranžového čtverečku, který sbírá žlutá jablíčka. Čtvereček je připevněn na laně, které musíte vždy přeříznout tak, abyste posbírali všechny prvky.
Hra - Cover Orange Players Pack
Video se načítá
V této logické hře je vaším úkolem ochránit smajlíky před toxickým deštěm. Bohužel nemáte k dispozici příliš mnoho prostředků, kterými byste mohli smajlíky chránit. Proto musíte co nejlépe vymyslet, jak si poradit pouze s tím co máte.

Adam a Eva

30.5.2011
93%
Hra - Adam a Eva
Video se načítá
V této hezky zpracované hře máte za úkol dostat Adama za Evou. Cestou k ní bude ovšem muset překonávat různé překážky a logické hádanky, které budete muset vyřešit. Hra se ovládá pouze klikáním myší, tím také odhalíte různé řešení problémů.

My Dolphin Show 6

29.6.2020
85%
Hra - My Dolphin Show 6
Video se načítá
V této hře budete předvádět obrovskou vodní show pro diváky. Budete ovládat vycvičeného delfína, který umí parádní kousky a triky. Na vás bude se pokaždé trefit do správných míst.

Island Tribe 2

7.10.2012
95%
Hra - Island Tribe 2
Video se načítá
V této super strategické hře budete osidlovat ostrov. Začnete jako jediný obyvatel s malou základnou a Vašim úkolem bude zastavět celou mapu a splnit zadané úkoly. To se Vám podaří, když budete sbírat dřevo, vodu, kameny, med a ostatní suroviny. Ty Vám pomůžou postavit a opravit cesty, mosty, farmy…

My Dolphin Show 8NÁŠ TIP

7.2.2016
90%
Hra - My Dolphin Show 8
Video se načítá
Zvládnete získat co nejvíce bodů za triky, které budete dělat s delfínem? Musíte být přesní, abyste ohromili porotu. Za tyto body můžete získat body, za které můžete koupit převleky nebo jiná zvířata.

My Dolphin Show 3

2.2.2014
96%
Hra - My Dolphin Show 3
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této skvělé hry, ve které opět budete řídit ve vodním světě s delfínem. Dělejte triky a získávejte body! Snažte se je provádět přesně a body navíc vás určitě neminou. Budete moci nakoupit i další savce jako kosatku a další jiné vodní tvory.

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.