Poslední hrané hry

Witch Power Practice

14.10.2013
60%
Hra - Witch Power Practice
Video se načítá
Zahraj si hru s populárními hrdinkami ze seriálu Witch. Vyber si jednu z pěti čarodějek, vysílej kouzla a znič všechny nepřátele. Čím více nepřátel zničíš ve stanoveném čase, tím více bodů získáš. Kouzla vysíláš mezerníkem.

Frogtastic 2

7.7.2011
84%
Hra - Frogtastic 2
Video se načítá
Povedená oddechovka, ve které musíte vytvořit lektvar. Ne však ledajaká lektvar - přísady musíte zvolit tak, aby účinky lektvaru proměnili žábu v prince. Pomozte princezně s přeměnou a najděte správný recept.

Duck Life 2

12.6.2013
68%
Hra - Duck Life 2
Video se načítá
Vytrénujte ze svého káčátka zlatého atleta, budete soutěžit v disciplínách, jako je běh, létání, šplhání a plavání. Jakmile ho vytrénujete na maximum, tak neváhejte a kvalifikujte se na závody do Japonska. Není to tak jednoduché, jak se zdá. Musíte se pořádně o něj starat, krmte ho, aby měl sílu,…

The Illusionists Dream

18.10.2012
87%
Hra - The Illusionists Dream
Video se načítá
V skákačce The Illusionists Dream se přenesete do podivného světa, v němž jako kouzelník dokážete na sebe vzít podobu libovolného zvířete. To vám umožní dostat se i přes překážky, které byste ve své lidské podobě nedokázali překonat. V momentě jak na sebe vezmete zvířecí podobu, musíte si dávat…

Bomb It 3

10.4.2012
85%
Hra - Bomb It 3
Video se načítá
Bomb It 3 je povedená hra, která svým námětem připomíná starého dobrého Bombermana. Hra však přináší množství nových prvků, od širokého arzenálu zbraní, až po dopravní prostředky. Navíc má hra i multiplayer, takže si ji můžete zahrát i s kamarádem.

Bomb It 7NÁŠ TIP

21.3.2014
89%
Hra - Bomb It 7
Video se načítá
Zahrajte si další skvělý díl hry Bomb It. V novém díle si budete moci vyzkoušet nové bonusové vybavení, které vám při hře padá. Dále budete moci vaši postavičku i obléci do pěkného oblečku.

Papa's Donuteria

17.6.2014
89%
Hra - Papa's Donuteria
Video se načítá
Je to tady, již dlouho očekávaná hra Papa’s Donuteria je venku! Louie si otevřel novou koblihárnu v zábavním parku, a chce vás tam jako svého zaměstnance! Budete dělat krásné koblihy pro vaše zákazníky, budete moct i vylepšovat vaší prodejnu, také se budete zúčastnit i spoustu dalších miniher! Je to…

Girl on Skates: Flower PowerNÁŠ TIP

1.7.2016
85%
Hra - Girl on Skates: Flower Power
Video se načítá
Otevřete si vlastní zahradnictví a doručujte včas ty nejkrásnější květiny! Vždy přijmete objednávku, květinu vypěstujete, zabalíte a dovezete k zákazníkovi. Za vydělané peníze můžete nakupovat mnoho vylepšení.

Shopaholic Milan

28.4.2013
98%
Hra - Shopaholic Milan
Video se načítá
Vítejte v módní metropoli Miláně a vydejte se na super nákupy těch nejlepších hadříků, luxusních šatů, šperků, bot, kabelek... Co víc si holka s citem pro módu a oblékání může přát? Tak na nic nečekejte a pojďte to taky zkusit, obchody už na Vás čekají ;) Peníze můžete vydělat tak, že navštívíte…

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.