Poslední hrané hry

AvoiderHra na skóreHra o medaile

20.6.2014
70%
Hra - Avoider
Video se načítá
Další skvělá postřehovka, ve které musíte sbírat fialové kruhy s body. Body se však rychle odečítají, proto musíte sbírat rychle. Dávejte si pozor na modré tečky, díky kterým můžete prohrát.

Yetisports 1Hra na skóreHra o medaile

8.10.2014
63%
Hra - Yetisports 1
Video se načítá
Podaří se vám odpálit tučňáka co nejdále? Vaším úkolem bude odpálit tučňáka, který seskočí dolů. Na získání největšího skóre máte 5 pokusů, které se sečtou.

Keep TalkingHra na skóreHra o medaile

10.6.2015
76%
Hra - Keep Talking
Video se načítá
Parádní hra, ve které telefonujete s několika dívkami najednou. Pokud s nějakou nebudete komunikovat, tak ji bude docházet trpělivost, dokud ji neprasknou nervy. Hra pak pro vás končí. Snažte se nahrát co nejvíce bodů.

Jungle CrashHra na skóreHra o medaile

25.6.2014
70%
Hra - Jungle Crash
Video se načítá
Máme tu další skvělou postřehovku, ve které budete muset co nejrychleji odstranit kostky. Odstranit můžete vždy minimálně 3 stejné. Pokud jich odstraníte více naráz, dostanete mnohem více bodů.

Sandwich StackerHra na skóreHra o medaile

29.10.2012
72%
Hra - Sandwich Stacker
Video se načítá
Poskládejte co největší obložený chleba v této moc pěkné postřehové hře s roztomilým zvířátkem v hlavní roli. Je jen na Vás, kolik ingrediencí si nachytáte a kdy kolo ukončíte horním chlebem. Musíte si jen dát pozor, aby Vám do jídla nespadla i věc, která tam nepatří.

Halloween RideHra na skóreHra o medaile

6.5.2014
73%
Hra - Halloween Ride
Video se načítá
Další skvělá hra, která vás jistě potěší! Vaším úkolem bude ujíždět v autě a po cestě sbírat barevné lektvary. Každý lektvar vám přinese jiný počet bodů. Dávejte si pozor hlavně na překážky!

BlosicsHra na skóreHra o medaile

20.11.2014
72%
Hra - Blosics
Video se načítá
Skvělá hra, ve které budete sestřelovat zelené kostky z platforem. Čím déle podržíte kuličkuj v zeleném poli, tím bude větší a bude vás stát více bodů. Dávejte si pozor, abyste nesestřelili červené kostky.

Ice Castle BlasterHra na skóreHra o medaile

7.5.2014
74%
Hra - Ice Castle Blaster
Video se načítá
Zahrajte si parádní demoliční hru, ve které musíte srovnat hrad se zemí dříve, než vám dojdou koule. Vždy, když se vám podaří úspěšně zničit hrad, dostanete bonus do dalšího kola.

Thor TowersHra na skóreHra o medaile

15.7.2014
74%
Hra - Thor Towers
Video se načítá
Ve hře Thor Towers budete mít za úkol postavit opět co nejvyšší stavbu z velkých bloků. Bloky jsou zavěšeny na řetězu, který se houpe, proto musíte vychytat přesně, kdy kvádr pustit na již usazený blok.

Elite Base JumpingHra na skóreHra o medaile

26.7.2014
75%
Hra - Elite Base Jumping
Video se načítá
Máme tu velmi zábavnou hru, ve které budete potřebovat notnou dávku postřehu. Vaším úkolem je soupeřit s ostatními kuličkami o to, kdo dopadne na zem jako poslední. Těsně před dopadem musíte otevřít padák a snažit se nedopadnout tvrdě.

Beads PuzzleHra na skóreHra o medaile

1.4.2015
76%
Hra - Beads Puzzle
Video se načítá
Další parádní hra, ve které můžete získat medaili! Stačí správně spojovat stejně barevné kuličky a získat požadované skóre. Spojit musíte minimálně tři stejné kuličky. Hra obsahuje tři obtížnosti.

Házení vlaštovkyHra na skóreHra o medaile

15.9.2016
74%
Hra - Házení vlaštovky
Video se načítá
V této hře se budete snažit hodit vlaštovku co nejdále to půjde. Pokuste se vlaštovku hodit tak, aby proletěla oknem a doletěla tak co nejdále.

Chain ReactionHra na skóreHra o medaile

4.6.2014
72%
Hra - Chain Reaction
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, ve které jde hlavně o řetězovou reakci co nejvíce molekul. Vždy si vyberete jednu molekulu, na kterou kliknete a počkáte, kolik reakcí se vám povede. Výsledek můžete následně uložit.

Mahjong ConnectHra na skóreHra o medaile

3.4.2012
72%
Hra - Mahjong Connect
Video se načítá
Je tady další bezvadná hra z rodiny Mahjong. I tentokrát bude hlavním cíle odstranit z hrací plochy všechny kameny. Dosáhnete toho tak, že vždy spojíte dva se stejnými symboly. Jenomže tady je to ještě o trošku složitější. Nejen že musí být kameny "volné", ale ještě mezi nimi nesmí být jiné kameny…

Bongo BallsHra na skóreHra o medaile

17.6.2014
67%
Hra - Bongo Balls
Video se načítá
Máme tu skvělou zuma pařbu! Střílejte barevné kuličky do hada tak, abyste vždy vytvořili tři stejné, které pak mohou zmizet. Dávejte si pozor, aby vám had neutekl do díry.

BalleryHra na skóreHra o medaile

12.9.2014
78%
Hra - Ballery
Video se načítá
Skvělá hra, ve které máte dostat v 18 kolech míček na co nejvyšší výsledek. Stačí správně namířit a míček vystřelit.

Disco BowlingHra na skóreHra o medaile

3.8.2012
79%
Hra - Disco Bowling
Video se načítá
Nejen pro všechny milovníky bowlingu je tady bezvadná hra, kterou si díky stylovému prostředí i super grafice určitě užijete. Odhadněte správně směr hodu i sílu nápřahu a sražte co nejvíce kuželek.

Fly Me To The MoonHra na skóreHra o medaile

17.7.2014
75%
Hra - Fly Me To The Moon
Video se načítá
Fly Me To The Moon je zábavná hra, ve které se budete snažit dostat k měsíci a zabodnout do něj vlajku. Směrem k měsíci se pohybujete tak, že se odrážíte od otáčecích kol. Tím však také dáváte do pohybu bránu, která je před měsícem.

Cookie CruncherHra na skóreHra o medaile

13.9.2014
73%
Hra - Cookie Cruncher
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, ve které budete pojídat sušenky. Vaším úkolem jich bude sníst co nejvíce během časového limitu. Snažte se jíst co nejvíce stejných sušenek pro násobení bodů.

Dolphin OlympicsHra na skóreHra o medaile

24.5.2014
84%
Hra - Dolphin Olympics
Video se načítá
Zaskákej si s delfínem! Snaž se vždy do vody doskočit co nejvíce hladce, abys poté vyskočila vysoko. Přitom dělej triky pomocí šipek. Můžeš se zkusit dostat až do vesmíru, možné je všechno!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.