Poslední hrané hry

Hippolyta

26.9.2012
72%
Hra - Hippolyta
Video se načítá
Hippolyta byla uvězněna nepřátelskými vojáky ve staré stodole. Naštěstí se jí podařilo odtud dostat a na ukradeném koni se chce pokusit všem nepřátelům utéct. Vy jí musíte pomoci zdolat všechny překážky i za cenu toho, že budete muset na vaší cestě za svobodou zlikvidovat několik nepřátel.

Robot Unicorn Attack

16.4.2012
83%
Hra - Robot Unicorn Attack
Video se načítá
Doběhněte s jednorožcem, co nejdále v postřehové hře Robot Unicorn Attack. Vyhýbejte se překážkám a sbírejte bonusy, abyste nasbírali co nejvíce bodů. Pokud vám v cestě bude stát nějaká překážka, můžete ji zničit stisknutím klávesy X.

Retro Unicorn Attack

15.6.2014
78%
Hra - Retro Unicorn Attack
Video se načítá
Zapařte si další díl Robot Unicorn Attack v trochu jiném provedení. Ovládání je pořád stejné, takže se nebojte nějakých změn, jsou pouze grafické. Zvládnete překonat veškeré překážky ve hře?
Hra - Barbie Design My Emoji Shoes
Video se načítá
Pomozte Barbie s výzdobou nových bot, či tenisek. Výběr barev a dekorací je na vás.

Azaela's 1940s Fashion

6.2.2017
85%
Hra - Azaela's 1940s Fashion
Video se načítá
Máme tu super retro oblíkačku, kde si můžete slečnu nastylovat jak z časopisu ve 40. letech. K dispozici budete mít mnoho různých šatů a doplňků.

Chibi Maker

4.6.2014
92%
Hra - Chibi Maker
Video se načítá
Pokud tě zaujal chibi styl, v této hře si přijdeš na své. Vytvoř si svou vlastní panenku, možností máš opravdu mnoho!

Action Heroine Creator

27.2.2014
94%
Hra - Action Heroine Creator
Video se načítá
Action heraoine Creator je další kreativní hra, ve které si můžete obléknout vlastní bojovnici. Vybrat jí můžete účes, oblečení a všemožné doplňky, které můžete barvit a kombinovat.

Tudor Fashion

5.7.2013
90%
Hra - Tudor Fashion
Video se načítá
Máme tu pro vás oblíkačku, která vás zaručeně ohromí. Vyberte si ženu nebo muže a hurá na to. Upravte obličej, barvu očí, máte na výběr ze spousty starodávných účesů. Tato hra je opravdu velmi propracovaná a máte opravdu veliký výběr, který se vám bude zaručeně líbit. Tak na co ještě čekáte?…
Hra - Lord of the Rings and Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Obleč si elfa či elfku, trpaslíka či trpaslici, hobita či hobitku, čaroděje či čarodějku anebo obyčejné lidi. Na výběr máš z mnoha druhů fantasy oblečení, stejně tak jako doplňků. To vše v rozmanitých barvách a vzorech.

Hogwarts Scene Maker

12.7.2014
89%
Hra - Hogwarts Scene Maker
Video se načítá
Zahraj si oblíkačku z prostředí Harryho Pottera a vytvoř známé i neznámé studenty, kteří by bez problémů zapadli do Bradavic. Troufneš si na to?

Fantasy Horse Maker

20.5.2014
93%
Hra - Fantasy Horse Maker
Video se načítá
V této hře se můžete skutečně vyřádit a využít svou fantazii a styl. V této hře bude vaším úkolem vytvořit originálního koně se zajímavými prvky, které máte v nabídce. tak směle do toho a využijte všechny možnosti.
Hra - Disney Princess Playing Snowballs
Video se načítá
Anna a Elsa špatně snášejí, že ještě nenapadal sníh a proto se rozhodli, že si udělají doma sněžnou oslavu. Na tuto oslavu pozvali i Ariel a Rapunzel. Pomozte jim s výběrem zimního oblečení a zahrajte si s nimi koulovačku.
Hra - Polibky na Severním pólu
Video se načítá
Vítejte na Severním pólu v dílně Santy, kde se do sebe zamilovali dva jeho elfové. Jako každý pár se chtějí políbit, ale protože příprava na Vánoce je v plném proudu měli by pracovat a Santa je při líbání a zahálení nesmí přistihnout. Pomozte jim vystihnout správné okamžiky, kdy bude pořádně…

Fat Dora Eat Eat Eat

13.12.2014
76%
Hra - Fat Dora Eat Eat Eat
Video se načítá
Dora se rozhodla, že vánoční svátky bude trávit pouze přecpáváním se. Musíte vybrat, které jídlo je pro ni vhodné. Pokud na páse přijede cokoli z čeho by jí bylo špatně, musíte to dát pryč. Pás se postupem času zrychluje, takže to bude docela výzva.

Gifts Pusher 2

28.11.2014
80%
Hra - Gifts Pusher 2
Video se načítá
V této logické hře budete mít za úkol dostat vánoční dárek v každém kole na vyznačené místo. Aby se vám to podařilo, musíte odstranit z cesty všechny překážky a dárek za pomoci malého čtverečku dostat tam, kam potřebujete.

Find The Candy Winter

18.10.2014
86%
Hra - Find The Candy Winter
Video se načítá
Najděte všechny sladkosti a hvězdičky v každém levelu. Můžete maximálně najít 3 hvězdy, takže se pořádně snažte!

Mega Anime Avatar

26.4.2014
89%
Hra - Mega Anime Avatar
Video se načítá
Vytvořte si vlastního avatara v anime stylu. Své postavě můžete vybrat účes, oblečení a doplňky. Už máte nějakou představu?

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

Pretty Cure 2

19.5.2014
73%
Hra - Pretty Cure 2
Video se načítá
Postarejte se o těchto pět anime dívek a vyberte jim pěkné oblečení, účes a šaty do školy.
Hra - Princesses vs Monsters Instagram Challenge
Video se načítá
Kdo udělá lepší šelf? Princezny nebo dívky z Monster High. Oblečte si každou skupinku dívek a rozhodněte o tom, krotí skupina je více fotogenická.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.