Poslední hrané hry

Bratz Real Haircuts

12.10.2013
90%
Hra - Bratz Real Haircuts
Video se načítá
Ve hře Real haircuts si zahrajete na kadeřnici postavičky Bratz. Je na vás, jaký účes, barvu a střih jí vyberete. Vlasy můžete natáčet, žehlit, stříhat, a dokonce i barvit. Nakonec jí můžete vybrat hezké šaty a doplňky. Jak bude vypadat vaše postavička Bratz?

Cut The Rope

22.9.2013
85%
Hra - Cut The Rope
Video se načítá
Milovníci mobilních her jistě znají hru Cut The Rope. Nyní ji přinášíme i my. Cílem hry je nakrmit malou příšerku pomocí bonbónků. Během hraní také sbírejte hvězdičky. Pokud kolo dohrajete na tři hvězdy, dosáhnete nejvyššího skóre. V pokročilých kolech je obtížnost zvýšena díky změnám v gravitaci a…

Toothless Flu Doctor

22.9.2014
76%
Hra - Toothless Flu Doctor
Video se načítá
Ve hře Toothless Flu Doctor si musíte poradit s nemocným drakem. Dokážete jej vyléčit? Nejprve však musíte zjistit, jaké má příznaky. To obsahuje měření teploty, poslech srdce a poté můžete přistoupit k aplikaci léků.

Pony Care

27.12.2013
94%
Hra - Pony Care
Video se načítá
Vyzkoušejte si, jaké je to vlastnit koně, není to jen zábava, ale i starosti. Ve hře bude vaším úkolem uklidit stáj, vybrat si koníka, kterého budete mýt, čistit zuby a vyměňovat podkovy. Nakonec mu můžete vybrat pěkný kostým.

Monkey go happy 2

10.3.2012
89%
Hra - Monkey go happy 2
Video se načítá
Pokračování skvělé hry Monkey go happy je tady! Rozveselte zase milé opičky tím, že splníte jejich úkoly. Dělejte správné věci ve správnou dobu a zkuste použít co nejméně kliknutí. Zvládnete projít všech 15 levelů?

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Finger FootyHra na skóreHra o medaile

6.10.2015
72%
Hra - Finger Footy
Video se načítá
V této hře máte za úkol cvrnkat kuličku do branky a získávat body. V cestě vám však budou stát vojáci, kteří se snaží k vám dostat a zabránit vám v cvrnkání. Pokud trefíte vozíček, tak dostanete extra body.

Pirate ChainsHra na skóreHra o medaile

8.7.2014
76%
Hra - Pirate Chains
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru Pirate Chains. Vaším úkolem bude spojovat jednotlivé obrázky tak, abyste dostali klíč ke truhle. Vždy musíte spojit minimálně 3 stejné.

Pepper PanicHra na skóreHra o medaile

2.11.2014
75%
Hra - Pepper Panic
Video se načítá
Další skvělá bejweled hra, tentokrát s papričkami. Vždy musíte spojit minimálně 3, z čehož vznikne jedna lepší. Čím lepší papričky spojíte, tím více dostanete bodů. Za speciální kombinace můžete dostat i papričkové šílenství.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.