Poslední hrané hry

Angry Birds SpaceNÁŠ TIP

16.7.2013
99%
Hra - Angry Birds Space
Video se načítá
Jistě každý z vás zná hru Angry Birds, tak se podržte. Máme tu pro vás další díl, až přímo z vesmíru. Hra se ovládá pořád stejně, myší natáhněte prak a nasměrujte trajektorii letu tak, aby nejlépe sundala všechny příšerky najednou. Za to potom dostanete maximální počet hvězdiček na level. Hra má…

Angry AnimalsHra na skóreHra o medaile

13.4.2012
86%
Hra - Angry Animals
Video se načítá
Angry Animals je výborná logická hra, která navazuje na oblíbenou Angry Birds. Tentokrát to budou nejrůznější zvířátka, která musíte prakem vystřelovat správnou silou a ve správném úhlu tak, aby zasáhla potměšilé smajlíky.

Slice the Box Remaster

17.9.2013
80%
Hra - Slice the Box Remaster
Video se načítá
Máme tu druhé pokračování této logické hry, ve které bude opět vaším úkolem správně nařezávat geometrické tvary. Co je těžkého na tom vystřihnout čtverec? Nenechte se zmást, v pozdějších levelech začne opravdu přituhovat. Podaří se vám vyřešit všechny levely?

3 Pandas in Japan

21.2.2015
85%
Hra - 3 Pandas in Japan
Video se načítá
V této logické adventuře budete mít za úkol pomoci třem pandám uprchnout ze zajetí v Japonsku. Aby se vám to podařilo, musíte vždy najít bezpečnou cestu a poradit si s mnoha překážkami a nástrahami. Důležitá bude i vzájemná spolupráce.

Ponies in the City

13.10.2012
88%
Hra - Ponies in the City
Video se načítá
Je tady další zábavný kvíz, ve kterém můžete odhalit svou momentální náladu, rozpoložení a snad i kousek osobnosti. Tentokrát si zkuste představit, jakým krásným poníkem byste se asi staly. Každý den jednou odpovězte na sérii otázek ve kterých vybíráte ze dvou možností a objeví se Váš…

Mars MinerHra na skóreHra o medaile

2.5.2014
86%
Hra - Mars Miner
Video se načítá
Máme tu skvělou hru, ve které budete dolovat suroviny z hloubi země. K dispozici máte velké rypadlo, kterým můžete suroviny dolovat. Rypadlo můžete navíc za získané peníze ze surovin, dále vylepšovat.

Create a Cat

16.7.2014
88%
Hra - Create a Cat
Video se načítá
Vytvoř si kočku snů! Možností je ve hře mnoho, tak je vyzkoušej všechny a zjisti, co se ti líbí nejvíce. Jak bude tvá kočka vypadat?

WorldCup FeverHra na skóreHra o medaile

23.7.2014
70%
Hra - WorldCup Fever
Video se načítá
Další skvělá postřehovka, ve které musíte udržet míč ve vzduchu, tak dlouho jak jen to půjde. Míč udržíte ve vzduchu tak, že na něj budete klikat myší.

Balance on ropeHra na skóreHra o medaile

25.11.2014
75%
Hra - Balance on rope
Video se načítá
Zábavná hra, ve které se snažíte jet na kole po provazu. Musíte přitom držet balanc a dávat si pozor na olejové skvrny a ptáčky, kteří vám rozhodí rovnováhu.

Death Penalty

18.7.2012
60%
Hra - Death Penalty
Video se načítá
Death Penalty je brutální sportovní hry, v níž si zahrajete vskutku netradiční fotbal. Hrát totiž budete proti zombie, které se vás snaží zabít. Vy za pomoci vhodně vystřelené míče musíte všechny své protivníky zničit, dříve než se k vám přiblíží.
Hra - Mr. Jumpz Adventureland
Video se načítá
Máme tu zábavnou skákačku, kde budete s králíkem překonávat nebezpečné překážky. Překážky můžete přeskočit i dvojitým skokem. Díky tomu se dostanete rychle do cíle.

Bratz Little PonyNÁŠ TIP

30.5.2011
88%
Hra - Bratz Little Pony
Video se načítá
Připravte svého poníka na módní přehlídku. Vyberte si vašeho oblíbence, toho potom upravte a vyšperkujte tak, aby si první místo opravdu zasloužil. Možností na výběr máte spoustu - od změny hřívy až po oční stíny. Podaří se vám vyhrát první místo?
Hra - Kitty Pregnant Check-up
Video se načítá
Těhotná kočička přišla na vyšetření k lékaři. Pomůžete mu s vyšetřením? Nejprve musíte zkontrolovat kočičku a pak i miminko.

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Horse Eventing 2

31.8.2013
92%
Hra - Horse Eventing 2
Video se načítá
Ve druhém díle této skvělé 3D hry si opět vyberete, na jakém koni chcete jezdit s jakou žokejkou. Postupně můžete i další koně dokupovat. Čeká vás spousta disciplín jako parkur, drezúra nebo country. Na vše potřebujete trochu jiné schopnosti. Zvládnete ve všem zvítězit?

Cake Decoration

8.12.2013
98%
Hra - Cake Decoration
Video se načítá
Chtěli byste být cukrářkou? Vyzkoušejte si tuto práci s hrou Cake Decoration, kde máte na výběr mnoho dekorací, které můžete všemožně kombinovat. Na dort můžete například napsat, i věnování a pokud se vám nebude líbit, začít můžete od začátku.

Baby Hazel Naughty Cat

6.2.2014
94%
Hra - Baby Hazel Naughty Cat
Video se načítá
Postarejte se společně s Hazel o její milou kočičku. Potřebuje vykoupat a pěkně obléknout. Nezapomeňte ji pořádně nakrmit jinak bude kočička agresivní.
Hra - Baby Hazel African Safari
Video se načítá
Hazel a její rodiče se rozhodli, že si udělají výlet do Safari. Během této dovolené se Hazel ztratí a pozná nového kamaráda a jeho rodinu. Pomůžete Hazel s nalezením její rodiny?

Baby Hazel Leg Injury

30.3.2021
91%
Hra - Baby Hazel Leg Injury
Video se načítá
Hazel se hrála venku se svým psem na zahrádce, kde kromě toho krmila i ptáčky. Nicméně nešťastně se poranila na noze a teď potřebuje urychleně první pomoc, kterou jí podá maminka. Aby si však byla jistá, že je vše v pořádku, navštíví i lékaře, u kterého se Hazel bude bát. Budete právě vy jí opora?

Lego Friends Pet Salon GameNÁŠ TIP

28.10.2014
95%
Hra - Lego Friends Pet Salon Game
Video se načítá
V této unikátní hře si otevřete salón na úpravu zvířátek. Dokážete si poradit a připravit všechna zvířátka na výstavu. To znamená vykoupat, ostříhat, vyčistit zoubky, vybrat vhodnou dekoraci a poté nakrmit. Vždy si přečtěte co mají zvířátka ráda.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.