Poslední hrané hry

123Go! Motorcycle RacingHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
72%
Hra - 123Go! Motorcycle Racing
Video se načítá
Zahrajte si super závodní hru na motorkách! Vaším úkolem bude předjet co nejvíce závodníků v omezeném časovém limitu. Ten můžete prodloužit, když projedete časovou bránou.
Hra - Basketball Championship 2012
Video se načítá
Máme tu parádní basketbalovou hru, ve které se budete snažit trefit míč na koš. V cestě máte však několik překážek, které budete muset překonat. Dávejte si pozor na restart, protože přijdete o body.

Looney MahjongHra na skóreHra o medaile

22.3.2012
68%
Hra - Looney Mahjong
Video se načítá
Je tady další z klasických her mahjong, kdy máte za úkol odstranit z hracího pole všechny kameny. A to tak, že vytvoříte dvojice vždy se stejným obrázkem. Aby ale kameny zmizely, musejí být alespoň z jedné dlouhé a jedné krátké strany volné. Podaří se Vám to v této hře s krásnými obrázky z…

Runner 2Hra na skóreHra o medaile

30.9.2014
80%
Hra - Runner 2
Video se načítá
Zdolejte co největší vzdálenost! Utíkejte přes překážky a snažte se nikde nezaseknout. Pokud se zaseknete, tak hra končí.

Mahjong ConnectHra na skóreHra o medaile

3.4.2012
72%
Hra - Mahjong Connect
Video se načítá
Je tady další bezvadná hra z rodiny Mahjong. I tentokrát bude hlavním cíle odstranit z hrací plochy všechny kameny. Dosáhnete toho tak, že vždy spojíte dva se stejnými symboly. Jenomže tady je to ještě o trošku složitější. Nejen že musí být kameny "volné", ale ještě mezi nimi nesmí být jiné kameny…
Hra - Fort Blaster: Ahoy There!
Video se načítá
Skvělá hra, ve které na vás čeká několik desítek úrovní! Jako pirát na lodi bude vaším úkolem zničit šlechtu a jejich domy. K dispozici budete mít několik druhů střeliva.

Blocks ManiaHra na skóreHra o medaile

10.9.2014
75%
Hra - Blocks Mania
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, ve které budete odbourávat barevné kostky. Vždy musí být u sebe minimálně dvě stejné kostky. Můžete si vybrat ze dvou režimů, klasický a výzva. V klasickém máte 50 kol se zvyšující se obtížností.

Red WireHra na skóreHra o medaile

15.7.2014
74%
Hra - Red Wire
Video se načítá
Zahrajte si velmi obtížnou hru, ve které musíte protáhnout obruč drátem. Drát se různě kroutí, takže musíte obruč různé natáčet. Povede se vám překonat všechny úrovně a nasbírat co nejvíce bodů?

BlosicsHra na skóreHra o medaile

20.11.2014
72%
Hra - Blosics
Video se načítá
Skvělá hra, ve které budete sestřelovat zelené kostky z platforem. Čím déle podržíte kuličkuj v zeleném poli, tím bude větší a bude vás stát více bodů. Dávejte si pozor, abyste nesestřelili červené kostky.

Monster RunHra na skóreHra o medaile

5.9.2014
72%
Hra - Monster Run
Video se načítá
Monster Run je postřehovka, ve které se snažíte uběhnout co nejdále to půjde. Musíte skákat přes propasti a sbírat dortíky za 100 bodů. Pro dvojitý skok zmáčkněte klávesu skoku 2x.

AirportHra na skóreHra o medaile

5.5.2014
74%
Hra - Airport
Video se načítá
Zahrajte si skvělou postřehovou hru, ve které hlavně o čas! Musíte správně roztřídit krabice podle barev určení. Na jedoucím páse pak musíte měnit šipky tak, abyste dostali všechny krabice na správná místa!

ControlHra na skóre

28.8.2014
70%
Hra - Control
Video se načítá
Control je parádní hra, ve které ovládáte dvě čáry. Ty se pohybují neustále směrem dopředu a vy se musíte vždy snažit vyhnout hlavní čáře. Pokud do ní narazíte, tak přijdete o život. Životy máte pouze 3.

Freeway FuryHra na skóreHra o medaile

5.3.2013
75%
Hra - Freeway Fury
Video se načítá
Zábavná hra, ve které jste již nevydrželi nervy z dopravní zácpy a rozhodli jste se to řešit po svém. Vyskočíte ze svého auta a neváháte ukrást další, na čím víc aut skočíte najednou, tím více dostanete bodů.

Fruit ImplosionHra na skóreHra o medaile

10.11.2014
72%
Hra - Fruit Implosion
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, tentokrát se třemi druhy ovoce. Vaším úkolem bude odbourávat stejné ovoce. Vždy musí být minimálně dvě pro odbourání a tři pro získání bodů. Čím více ovoce odbouráte najednou, tím více dostanete bodů.

Bounzy 2Hra na skóreHra o medaile

30.11.2013
89%
Hra - Bounzy 2
Video se načítá
Zahrajte si tuto super hru, ve které budete mít za úkol vyčistit každý level od krve lačných zombie! Ze začátku vám to přijde jako sranda, ale později vás smích přejde. Je dobré využívat zdi, pomocí kterých se kulky odrážejí. Myslíte si, že dokážete vyčistit každý level?

Hell on DutyHra na skóreHra o medaile

6.10.2013
85%
Hra - Hell on Duty
Video se načítá
Máme tu pro vás super hru, ve které budete v pekle pomocí děla sestřelovat příšerky do kotle s vařící vodou. Ovládání je jednoduché stačí pouze kliknutím myši vystřelit a pohybem myši nastavujte sílu a úhel. Máte dokonce i několik typů munice a každá dělá něco jiného. Tato hra je velice návyková!…

FraggerHra na skóreHra o medaile

11.9.2015
66%
Hra - Fragger
Video se načítá
Zlikvidujte všechny nepřátelské jednotky za pomoci granátů, které máte k dispozici. Ale nebude to tak jednoduché, jak se může zdát mířit musíte skutečně přesně.

Ice Castle BlasterHra na skóreHra o medaile

7.5.2014
74%
Hra - Ice Castle Blaster
Video se načítá
Zahrajte si parádní demoliční hru, ve které musíte srovnat hrad se zemí dříve, než vám dojdou koule. Vždy, když se vám podaří úspěšně zničit hrad, dostanete bonus do dalšího kola.

FrozenHra na skóreHra o medaile

22.11.2014
76%
Hra - Frozen
Video se načítá
Máme tu parádní hru, ve které budete spojovat ledové kostky. Kostky k sobě spojujete podle stejného počtu prasklin. Kostky s postavičkou nelze otáčet.

Madpet Skateboader 2Hra na skóreHra o medaile

3.6.2013
86%
Hra - Madpet Skateboader 2
Video se načítá
Baví vás skateboardng? Ano? Tak tohle je hra určitě pro vás! Máme tu druhý díl zábavné hry Madpet Skateboarer. Vyberte si jednu ze 4 postav a ukažte co ve vás je. Překonávejte překážky na střechách nočního města. Provádějte triky, které svět ještě neviděl, slidujte zábradlí a další různé triky. Když…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.