Poslední hrané hry

Baby Hazel Craft Time

16.1.2014
93%
Hra - Baby Hazel Craft Time
Video se načítá
Pomozte Hazel připravit domácí úkol do školy, na který úplně zapomněla. Vydáte se s ní do obchodu, uděláte společně umělou květinu a nakonec budete Hazel doprovázet i ve škole, kde budou malovat vázu. Pomozte jí se vším, kde od vás očekává pomoc.
Hra - A Sitch in Time - episode 2: Past
Video se načítá
V druhém díle této skákačky se dostaneš do minulosti do doby, kdy byla Kim malé dítě. Nejdříve se musíš dostat nepozorovaně z dětského pokoje, ale nesmíš přitom vzbudit spinkající děti. Když se dostaneš ven, čekají tě velká dobrodružství!
Hra - The Cat in the Hat - Don't Jump on the Couch
Video se načítá
Super a poněkud nevšední skákačka, ve které můžete hrát za jednoho ze dvou sourozenců. Budete mít za úkol skákat na gauči tak dlouho, dokud vás nenachytá vaše maminka. Vždy, když se má blížit, tak vás upozorní váš věrný kamarád v akvárku. Skákejte po gauči, točte se ve vzduchu, když do toho…
Hra - My Undead Neighbors - Sousedé ze záhrobí
Video se načítá
Zahrajte si tuto super skákačku, ve které budete hrát za pána, a vaším úkolem bude najít zlatý klíč. Nebude to tak snadné, protože vaše cesta bude poseta překážkami a zombie. Myslíte si, že se vám podaří najít cestu ven?

Red Ball 4Hra s oceněním

8.12.2012
91%
Hra - Red Ball 4
Video se načítá
Red Ball 4 je skvělá skákačka, ve které bude vaším úkol dopravit červeného smajlíka na konec každého levelu. Zdolávejte četné překážky, posbírejte co nejvíce hvězdiček a vyhněte se všem nepřátelům. Dokážete se dostat až k samotnému bossovi?

Pull Him Out Online

3.11.2020
85%
Hra - Pull Him Out Online
Prozkoumávejte s naším dobrodruhem podzemí egyptských pyramid a sbírejte poklad ukrytý uvnitř. V každém levelu vyřešte hádanku, která na vás čeká a vyhněte se přitom všem překážkám a nebezpečím.

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?

Romeo

20.4.2013
95%
Hra - Romeo
Video se načítá
Jeden z nejznámějších a nejlepších příběhů o síle lásky, který vzešel z pera dramatika Williama Shakespeara, je jistě Romeo a Julie. Teď si ho můžete užít i v herní podobě. V kůži zamilovaného Romea vyrazíte na cestu plnou nástrah a nebezpečí, abyste se nakonec dostali za svou vyvolenou Jůlií.

Monkey go happy 2

10.3.2012
89%
Hra - Monkey go happy 2
Video se načítá
Pokračování skvělé hry Monkey go happy je tady! Rozveselte zase milé opičky tím, že splníte jejich úkoly. Dělejte správné věci ve správnou dobu a zkuste použít co nejméně kliknutí. Zvládnete projít všech 15 levelů?

Monkey Go Happy 6

18.5.2013
89%
Hra - Monkey Go Happy 6
Video se načítá
Rozveselte roztomilé smutné opičky z rodiny Monkey Go Happy už v šestém pokračování těchto super zábavných miniher. V každém kole musíte přijít za pomoci co nejméně kliknutí na to, jak vyřešit krátkou adventuru a tak udělat opičku šťastnou.

Fireboy and Watergirl 4

23.3.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 4
Video se načítá
Skvělá hra vlastním názvem Fireboy and Watergirl in The Forest Temple 3, ve které jde hlavně o spolupráci dvou hráčů nebo obou rukou jednoho hráče. Oba panáčci mají specifické vlastnosti, díky kterým se jeden může pohybovat v ohni a druhý ve vodě. Díky spolupráci můžete pozvat i kamaráda a logické…

Red Ball 4 vol.3

6.10.2013
90%
Hra - Red Ball 4 vol.3
Video se načítá
Vydejte se se sympatickým kulatým panáčkem na dobrodružnou cestu a pomozte mu zachránit jeho přátele, kteří byli proměněni na kostky v logické skákačce Red Ball 4 vol.3. Vaše cesta bude plné nástrah a protivníků, takže dojít až do cíle nebude jednoduché.

Mars MinerHra na skóreHra o medaile

2.5.2014
86%
Hra - Mars Miner
Video se načítá
Máme tu skvělou hru, ve které budete dolovat suroviny z hloubi země. K dispozici máte velké rypadlo, kterým můžete suroviny dolovat. Rypadlo můžete navíc za získané peníze ze surovin, dále vylepšovat.
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Barbie Ice Cream Parlor

22.7.2013
92%
Hra - Barbie Ice Cream Parlor
Video se načítá
Máte rádi zmrzlinu? Barbie také a proto si otevřela svůj vlastní stánek se zmrzlinou. Ale potřebuje vaši pomoc při obsluze. Vaším úkolem je obsloužit zvířecí zákazníky, aby byli spokojeni a vy dostali peníze. Příjemnou zábavu.

Winx Club Fashion

7.4.2012
79%
Hra - Winx Club Fashion
Video se načítá
Užijte si bezvadnou oblíkačku panenek Winx. Nastrojte Bloom a Floru tak, aby jim to podle Vás co nejvíc slušelo. Vyberte jim stylové účesy, barvy vlasů i oblečení a boty. Na konci se pak samy vyjádří k tomu, jak se Vám to povedlo. Která bude krásnější?

Hallowinx Dress Up

1.10.2013
85%
Hra - Hallowinx Dress Up
Video se načítá
I když právě není Halloween, můžeš si zahrát tuhle haloweenskou hru. Oblékni si jednu svou vílu winx, vyber jí vlasy, oblečení i křídla, a samozřejmě čarodějnický klobouk. Je to přeci čarodějnice, lítá na koštěti, ne?

Barbie skákačka

23.8.2012
94%
Hra - Barbie skákačka
Video se načítá
Je tady dokonalá skákačka pro holky. Hlavní hrdinkou je totiž malá panenka Barbie, se kterou podstoupíte náročnou cestu za cennými body. Stejně jako v ostatních skákačkách se nesmíte nechat zabít všudypřítomnými potvůrkami, ani nikam spadnout. Máte sice 3 životy, ale s těmi je dobré šetřit.

Fireboy and Watergirl 5

27.4.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Celkově již 5. Díl této skvělé pecky s ohnivým klukem a vodní holkou. Tentokrát nás dobrodružství zavede do tajemného křišťálového chrámu, ve které čeká plno nástrah. Po cestě můžete využívat různé portály nebo mechanismy ovládané paprskem světla.

Red Ball 4 vol.2

1.6.2013
90%
Hra - Red Ball 4 vol.2
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této super logické hry Red Ball vol. 2. Dostaňte se s míčkem až na konec. Budete čelit nebezpečí od různých nepřátel, budete překonávat překážky a řešit jednoduché úkoly. Dávejte si pozor, máte 3 životy. Projdete všemi levely?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.