Poslední hrané hry

Run 2

3.3.2014
82%
Hra - Run 2
Video se načítá
Skvělá skákačka, ve které se budete snažit překonat všechny plošiny buď běháním, nebo bruslením. Dávat si musíte pozor na mezery mezi bloky, které Vás pošlou opět na začátek kola. Můžete běhat i po bočních zdech nebo po stropech.

Jogging in Hell

30.7.2013
83%
Hra - Jogging in Hell
Video se načítá
Máme tu pro vás bezvadnou postřehovku, který určitě každý z vás ocení. Hra je velmi podobná jako Kawai Run. Vaším cílem bude, doběhnout co nejdále to půjde. Nebude to tak jednoduché, protože na vás čeká spousta překážek a nástrah, které je nutno zdolat. Když zmáčknete dvakrát šipku nahoru, tak…

Sand Ball

23.4.2020
84%
Hra - Sand Ball
V této hře bude vaším úkolem ničit terén takovým způsobem, aby jste dostali barevné kuličky dolů do skůtru. Čím více kuliček dopadne dolů, tím více diamantů získáte. Za diamanty si následně můžete kupovat nové vzhledy vašich kuliček.
Hra - Jennifer Rose: Cat Grooming
Video se načítá
Jennifer Rose se rozhodla, že se bude starat o kočičky. Aby byli její čtyřnozí svěřenci spokojení musí je včas krmit, hrát a mazlit se s nimi a samozřejmě je dávat na kočičí písek. Každý den vydělá nějaké peníze, za které si může koupit vylepšení, která jí budou pomáhat. Bude to potřebovat, protože…
Hra - Monkey go happy marathon 2
Video se načítá
Další pokračování super logické adventury i pro ty nejmenší, kde máte za úkol rozesmát opičku, je tady. Tentokrát si vyberete jednu z opičí rodiny a budete plnit originální a vtipné úkoly. Ve hře jde jako vždy o to, použít co nejméně kliknutí.

Monkey Go Happy Marathon 4NÁŠ TIP

2.9.2013
90%
Hra - Monkey Go Happy Marathon 4
Video se načítá
Máme tu pro vás další senza díl této logické hry! Opět máte rodinku smutných opiček, které potřebují rozesmát. Klikejte na osoby nebo předměty a vyvolejte reakci, která je rozesměje. Zapojte mozkové buňky a rozluštěte každý level. Podaří se vám je pokaždé rozesmát?
Hra - Monkey Go Happy: Mini Monkeys
Video se načítá
Monkey Go Happy: Mini Monkeys je adventura, ve které musíte pomoci nešťastné opičce najít všech 15 ztracených malých opiček. Předměty na hrací ploše můžete sbírat a později je použít k překonání překážek, které vám stojí v cestě.

Desktop Racing 2

1.4.2013
73%
Hra - Desktop Racing 2
Video se načítá
Desktop Racing 2 je pěkně zpracovaná závodní hra, ve které na vás čeká mnoho rozličných tratí vytvořených z kancelářských předmětů. Ovládat budete červené autíčko, se kterým je potřeba všechny překážky na dráze překonat a posbírat přitom co nejvíce peněz, abyste mohli kupovat různá vylepšení.

Lil Bratz Angel Baby

13.1.2013
96%
Hra - Lil Bratz Angel Baby
Video se načítá
Skákejte z obláčku na obláček a zachraňute roztomilá zvířátka jako malý Bratz andílek. Myší si dobře naplánujte úhel a sílu odrazu a skočte tak, abyste se dotkly co nejvíce zvířátek. Pokusů máte kolik chcete, ale omezené budete časovým limitem. Když se Vám v něm podaří zachránit všechna zvířátka,…

Papa Louie 2

20.8.2013
80%
Hra - Papa Louie 2
Video se načítá
Ve druhém díle skákačky Papa Louie 2 se jako legendární kuchař vydáte na nebezpečnou cestu, abyste zachránili všechny zákazníky, které unesl váš úhlavní nepřítel. Po cestě se musíte vyhýbat mnohým překážkám a zároveň bojovat s geneticky zmutovanou zeleninou.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.