Poslední hrané hry

Papa's Donuteria

17.6.2014
89%
Hra - Papa's Donuteria
Video se načítá
Je to tady, již dlouho očekávaná hra Papa’s Donuteria je venku! Louie si otevřel novou koblihárnu v zábavním parku, a chce vás tam jako svého zaměstnance! Budete dělat krásné koblihy pro vaše zákazníky, budete moct i vylepšovat vaší prodejnu, také se budete zúčastnit i spoustu dalších miniher! Je to…

Cube Shift 2

13.6.2020
82%
Hra - Cube Shift 2
Měň výšku a šířku své kuličky právě v této hře. Důležité je správně odhadnout požadovanou velikost krychličky natolik, aby jsi prošla připraveným otvorem před tebou. Hru ovládáš myší.

Block Jewel Puzzle

28.5.2020
88%
Hra - Block Jewel Puzzle
V této hře bude tvým úkolem skládat bloky do herního pole takovým způsobem, aby jsi vyplnila herní pole. To však musíš plnit takovým způsoben, aby jsi z kostiček udělala pruh a to buď svislý a nebo vodorovný. Za každou linku dostaneš určité množství bodů.

Sort IT

15.5.2020
83%
Hra - Sort IT
Dokážeš přesunout barevné kuličky vždy do stejné baňky takovým způsobem, aby v každé báni byly vždy kuličky stejné barvy? Na první pohled to zní velmi jednoduše. Hned po pár tazích se ale přesvědčíš, že to tak lehké není. Hru ovládáš myší.

Pixel Coloring

17.5.2020
90%
Hra - Pixel Coloring
Máte rádi veselé a jednoduché omalovávání? V tom případě bude tato hra právě pro vás. Na začátku si vyberete jeden z mnoha připravených obrázků a poté se již vrhnete do samotného kreslení. Obrázků je opravdu spoustu, od roztomilých zvířátek, přes dopravní prostředky až po robůtky a jiné věci. Pomocí…

Candy Floss Maker

16.3.2020
80%
Hra - Candy Floss Maker
Udělej si vlastní cukrovou vatu v této oddechové hře. Tvým úkolem bude vybrat si z pestré palety různobarevných kornoutů, poté si vyber příchuť i tvar cukrové vaty a na závěr samotnou cukrovou vatu vyrob. Poté jí můžeš nazdobit roztomilými ozdobami a společně se svým kamarádem jí sníst.

2 Player Math

24.3.2020
80%
Hra - 2 Player Math
Dnes si trochu procvičíme násobení, dělení, sčítání a odečítání. V této hře bude vaším úkolem na čas vypočítat co nejvíce příkladů. Za každý správě vypočtený příklad získáváte body, za špatně vypočítaný o body přicházíte. Cílem hry je mít po vypršení časového limitu co největší počet bodů. Hrát…

Happy Glass Puzzles

12.4.2020
85%
Hra - Happy Glass Puzzles
V této hře bude vaším úkolem naplnit různé sklenice až po okraj. Musíte však dávat pozor, aby jste vodu nepřelili. V pozdějších levelech naopak musíte sklenici dostat na zem, aniž by jste vodu vylili nebo ji rozbili sklenici.

Adam and Eve: GO

26.4.2020
93%
Hra - Adam and Eve: GO
Máme tu další pokračování úspěšné série Adam and Eve. Tentokrát s názvem Adam and Eve: GO. Jako vždy bude vaším úkolem dosta Adama ke své ženě Evě. Nejdříve ale musíte splnit mnoho záludných, ale zábavných hádanek. Dokážete je všechny vyluštit? Hru ovládáte myší.

Frozen Anna Save Elsa 2

10.7.2015
76%
Hra - Frozen Anna Save Elsa 2
Video se načítá
Anna z ledového království musí zachránit svoji sestru, která byla zamrazena do kusu ledu. Musíte za pomoci kamaráda sněhuláka nasbírat všechna srdce. Poté stačí přijít k Else a její prokletí bude zlomeno.

High School Cheerleader

30.5.2011
91%
Hra - High School Cheerleader
Video se načítá
Chtěla by ses stát jednou z roztleskávaček? Tak v tom případě si zahraj tuto hru a vyzkoušej si, jaké to je. Tvým úkolem je na čas kopírovat pohyby, které vykonává kapitánka. Pokud se ti to bude dařit, můžeš se dostat do vyšších levelů.

Kitty Kingdom

16.10.2012
90%
Hra - Kitty Kingdom
Video se načítá
Kitty Kingdom je pěkná skákačka, ve které budete jako velká kočka zachraňovat koťátka. Vašim úkolem bude všechna najít, vzít je na záda a dopravit je až do cíle. Zvládnete správně skákat, plazit se a překonat všechny překážky?

Fireboy and Watergirl 2

16.9.2013
88%
Hra - Fireboy and Watergirl 2
Video se načítá
Druhý díl ze zábavné série o dvou panáčcích - ohnivém klukovi a vodní holce. Každého z nich ovládáš pomocí jiných tlačítek. V každém kole tě ale čeká spousta nástrah, na které musíš dát pozor, a pomocí spolupráce holky a kluka je musíš překonat.
Hra - Kuchyňské dobrodružství kočičky Fluffy
Video se načítá
Tato hra s kočičkou jménem Fluffy v hlavní roli se bude líbit hlavně úplně nejmenším hráčům. Spolu s Fluffy se ocitnete v neuklizené kuchyni a budete se potřebovat dostat k tajemným dveřím. Po vzoru klasických deskových her představují kachličky na zemi jednotlivá políčka po kterých budete po hodu…

Winx Club omalovánka

15.8.2011
88%
Hra - Winx Club omalovánka
Video se načítá
Omalovánky s tématikou víl z Winx Clubu. Vyber si jednu z mnoha panenek a vybarvi ji různými barvami. Zadání ve hře není, takže záleží jen na tvé vlastní fantazii. Vybarvi ji kliknutím na vybranou barvu a určitý odstín.

Cute Farm Hospital

30.8.2013
94%
Hra - Cute Farm Hospital
Video se načítá
V této hře tě čeká spousta nemocných a zraněných zvířat a také čerstvě narozená mláďata. O všechny se musíš postarat. Někdy máš omezené množství času. Nejdříve určíš, jaký problém zvířátko trápí, a poté vybereš vhodnou léčbu. Myslíš si, že by z tebe byla dobrá veterinářka?

Pou Back Home

25.5.2014
86%
Hra - Pou Back Home
Video se načítá
Pou je ztracen a hledá cestu domů, potřebuje právě vaši pomoc! Vydejte se s ním na dlouhou cestu, plnou překážek a ostatních živočichů, kteří ho mohou také ohrozit. Cílem hry je, dostat Poua až ke dveřím. K tomu můžete využívat používat i přeměnu, která ho nafoukne a můžete se dostat kamkoli.…

Santa's Journey

13.1.2015
85%
Hra - Santa's Journey
Video se načítá
V této postřehové hře bude vaším úkolem dostat Santu na konec 3 tisíc metrů dlouhé cesty. Vyhýbat se přitom musíte různým překážkám i pohyblivým nepřátelům. Snažte se v každém kole posbírat co nejvíce mincí, které vám poslouží na nákup vylepšení.

Christmas Slacking 2013NÁŠ TIP

12.1.2014
89%
Hra - Christmas Slacking 2013
Video se načítá
Sára pomáhá Santovi s balením vánočních dárků, ale znáte ji, neustále musí vymýšlet neplechu. Pomozte jí dokud se Santa na ni nedívá, chytat dárky do krabice, jezdit se soby nebo dělat ostatním pracovníkům zle a to v časovém limitu.

Pony Care 3NÁŠ TIP

3.4.2015
95%
Hra - Pony Care 3
Video se načítá
Vyberte si jednoho koně a postarejte se o něj nejlépe, jak umíte. Budete mu muset vyčistit stáj, vyměnit podkovy, vyčistit zuby nebo vybrat moderní doplňky. Vyber si svého favorita a užij si s ním tento den.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.