Poslední hrané hry

Chubby Hamster

22.2.2012
93%
Hra - Chubby Hamster
Video se načítá
Křeček Chubby se rozhodl utéct od své zlé malé majitelky a tak se musí dostat z klece i z celého bytu. Pomůžete mu? Používejte všechno, co v domácnosti najdete a nebojte se ani bláznivějších nápadů :)

Donuts Cooking Games

14.6.2014
77%
Hra - Donuts Cooking Games
Video se načítá
Vyzkoušej si sama, jak se dělají donuty. Jaké suroviny smíchat, jak je uválet, jak donuty osmažit? Ale už je jen na tobě, jak je ozdobíš.

Obama burgers

27.11.2011
80%
Hra - Obama burgers
Video se načítá
Dokážete pomoci americkému prezidentu Obamovi s přípravou burgerů? Hra vás provedete celým procesem krájení a přípravy tohoto pokrmu, ovšem snažit se budete muset sami. Budou vaše burgery tak hezké jako na předloze?

Fireboy and Watergirl 2

16.9.2013
88%
Hra - Fireboy and Watergirl 2
Video se načítá
Druhý díl ze zábavné série o dvou panáčcích - ohnivém klukovi a vodní holce. Každého z nich ovládáš pomocí jiných tlačítek. V každém kole tě ale čeká spousta nástrah, na které musíš dát pozor, a pomocí spolupráce holky a kluka je musíš překonat.

Ponies in the City

13.10.2012
88%
Hra - Ponies in the City
Video se načítá
Je tady další zábavný kvíz, ve kterém můžete odhalit svou momentální náladu, rozpoložení a snad i kousek osobnosti. Tentokrát si zkuste představit, jakým krásným poníkem byste se asi staly. Každý den jednou odpovězte na sérii otázek ve kterých vybíráte ze dvou možností a objeví se Váš…

Me and My Donkey

25.4.2012
91%
Hra - Me and My Donkey
Video se načítá
Vyberte si jednoho ze tří roztomilých oslíků a starejte se o něj tak, aby byl co nejspokojenější. Když se Vám podaří udržet oslíka krmením, kartáčováním a dalšími věcmi šťastného celý den, postoupíte k dalšímu dni. Ten bude vždy o něco těžší a oslík toho bude vyžadovat více a více.

Super chůvaNÁŠ TIP

13.8.2012
96%
Hra - Super chůva
Video se načítá
Staňte se v této hře chůvou v jeslích pro nejmenší děti. Všem svěřeným dětem budete muset včas plnit jejich potřeby a přání. Když se Vám to podaří, dostanete se do dalšího kola, kde Vám přibude dětí i věcí, které po Vás budou chtít.

Puppy Racer

25.8.2014
78%
Hra - Puppy Racer
Video se načítá
Staňte se tím nejlepším psím závodníkem a natřete ostatním. Vaším úkolem je zvítězit, nebo se dostat alespoň a jednu ze tří příček. Každým kolem se úroveň hry a překážek bude zvyšovat proto musíte být obezřetní.

Cyclomaniacs EpicHra na skóreHra o medaile

13.6.2014
90%
Hra - Cyclomaniacs Epic
Video se načítá
Máme tu skvělou hru na kolech! Vaším úkolem bude vybrat si místo a závod. Následně si vyberte závodníka a musíte porazit všechny soupeře a přitom ještě splnit nějaké úkoly.

Toto's Cakes

4.2.2013
69%
Hra - Toto's Cakes
Video se načítá
Roztomilý Toto se rozhodl vyzkoušet, jak dobře si dokážete všímat detailů a jaký máte postřeh v této povedené dekorační hře určené hlavně nejmenším hráčům. Vašim úkolem bude nazdobit svůj dort co nejpřesněj podle předlohy, kterou Toto připraví. Dokážete vždy vybrat správnou polevu, svíčky, šlehačku…

Dora vaří

28.8.2012
68%
Hra - Dora vaří
Video se načítá
Dora se učí vařit. Prvním krokem musí být správný výběr ingrediencí. Vyberte si z její kuchařky jídlo, které by se Vám líbilo a pomozte jí najít v její kuchyni všechno, co bude pro přípravu potřeba. Protože Dora mluví jen anglicky a to velice pěkně, jistě se i něco naučíte.

Haunted House

24.5.2013
74%
Hra - Haunted House
Video se načítá
Haunted House je povedená krátká adventura. Jste uvězněni ve strašidelném domě plném nástrah a nebezpečných duchů, kostlivců. Hledejte klíče a postupujte dále ve hře. Sbírejte bonbóny, které vám doplní zdraví, nezapomeňte, že se nesmíte s nikým střetnout, jinak přicházíte o zdraví. Podaří se vám…

Pečování o koně

15.8.2011
94%
Hra - Pečování o koně
Video se načítá
Máte rádi hry s koňmi? To si jistě oblíbíte naši onlinovku, ve které musíte o pár koníků pečovat. Hra má několik levelů, ve kterých musíte koně krmit nebo se o ně starat. Hra je velmi povedená a jistě vás bude bavit.

Red Ball 4Hra s oceněním

8.12.2012
91%
Hra - Red Ball 4
Video se načítá
Red Ball 4 je skvělá skákačka, ve které bude vaším úkol dopravit červeného smajlíka na konec každého levelu. Zdolávejte četné překážky, posbírejte co nejvíce hvězdiček a vyhněte se všem nepřátelům. Dokážete se dostat až k samotnému bossovi?

Red Ball 3

3.11.2011
89%
Hra - Red Ball 3
Video se načítá
Hra Red Ball patří mezi skákačky, ve kterých je většinou vaším úkolem během cesty k cíly posbírat co nejvíce bodů a dostat se přes všechny překážky. Ani zde tomu není jinak, nebude to ovšem moc snadné, občas musíte vyřešit různé hádanky, pomocí jejichž řešení se dostanete dál.

Snoring

19.9.2012
80%
Hra - Snoring
Video se načítá
Tato výborná logická hra je vhodná i pro nejmenší hráče. Má krásnou animovanou grafiku milých zvířátek a Vašim úkolem bude v každém kole shodit z útesu sympatického slona. Aby se Vám to podařilo, budete do něj muset strčit některým menším zvířátkem, jehož kutálení, skok nebo pád si budete muset…

Cover Orange 2

11.7.2012
78%
Hra - Cover Orange 2
Video se načítá
Cover Orange 2 je logická hra, ve které budete mít opravdu netradiční roli. Za pomoci vhodného rozmístění různých sudů, kol a dalších herních prvků musíte ochránit všechno ovoce před zničením. Jakmile poklademe všechny prvky, přijde zlověstný déšť, který se bude pokoušet ovoce zničit.

New Splitter Pals

11.5.2014
81%
Hra - New Splitter Pals
Video se načítá
Logická hra, ve které máte za úkol nakrmit žlutou kuličku. Krmit jí budete oranžovou kuličkou, kterou musíte vždy dostat do té žluté. Je však vždy uvězněna mezi objekty a Vy musíte logicky vyřešit, jak přeříznout daný objekt tak, aby kulička spadla rovnou na žlutou.

Waitress

10.10.2012
85%
Hra - Waitress
Video se načítá
Waitress je zajímavá hra, ve které si můžete vyzkoušet, jaká je práce číšnice náročná. Obsloužit všechny zákazníky včas a donést jim vždy to správné jídlo není vůbec jednoduché. Neváhejte a přesvědčte se o tom sami.
Hra - Twilight Sparkle Gave Birth Twins
Video se načítá
Twilight je těhotná a očekává dvojčata, pomozte jí s porodem as poručnictví o děti. Budou vaší přítomností nadšené?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.