Poslední hrané hry

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.

AirportHra na skóreHra o medaile

5.5.2014
74%
Hra - Airport
Video se načítá
Zahrajte si skvělou postřehovou hru, ve které hlavně o čas! Musíte správně roztřídit krabice podle barev určení. Na jedoucím páse pak musíte měnit šipky tak, abyste dostali všechny krabice na správná místa!

Baby PacmanHra na skóreHra o medaile

7.10.2014
70%
Hra - Baby Pacman
Video se načítá
V této hře bude sbírat žluté body a snažit se uniknout požírajícím nepřátelům. Pokud seberete blikající bod, budete rychlejší a budete moci sbírat nepřátelské postavičky

Balloon BomberHra na skóreHra o medaile

25.11.2014
72%
Hra - Balloon Bomber
Video se načítá
V této parádní hře budete mít za úkol shazovat bomby na body v údolí. Bomby budete vyhazovat z letícího balónu. Bomby můžete házet buď dopředu nebo zpět. Snažte se odstřelit všechny body a dostat se do dalšího kola.

Házení vlaštovkyHra na skóreHra o medaile

15.9.2016
74%
Hra - Házení vlaštovky
Video se načítá
V této hře se budete snažit hodit vlaštovku co nejdále to půjde. Pokuste se vlaštovku hodit tak, aby proletěla oknem a doletěla tak co nejdále.

Barbie Fun PatinHra na skóreHra o medaile

23.6.2014
73%
Hra - Barbie Fun Patin
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru s Barbie v hlavní roli! Tentokrát si Barbie vyjela na brusle, ovšem na cestě je mnoho překážek, které budete muset překonat. Pokuste se urazit co největší vzdálenost.

ZeitenwendeHra na skóreHra o medaile

18.8.2014
72%
Hra - Zeitenwende
Video se načítá
Další skvělá hra, ve které budete muset udržet balanc nad propastí. Vaším úkolem bude myší vyrovnávat provazochodce. Jakmile si na konce tyče začnou sedat ptáci, nebude to jednoduché.

Turbo SpiritHra na skóreHra o medaile

18.6.2014
72%
Hra - Turbo Spirit
Video se načítá
Zahrajte si skvělé závody na motorkách a získejte co nejvíce bodů. Hra obsahuje 4 tratě, které si musíte zahrát, abyste mohli uložit výsledek. Každá trať má časovou bránu, kterou musíte ve stanoveném čase projet.

Doggy Day CareHra na skóreHra o medaile

19.7.2011
82%
Hra - Doggy Day Care
Video se načítá
Zůstali jste sami doma s vaším pejskem, který ovšem vyžaduje vaši plnou péči. Na začátku hry dostanete seznam úkolů, které je potřeba splnit. Poté se musíte snažit, abyste splnili všechno, co pejsek potřebuje i když to nemusí být nejsnazší.

Squares 2Hra na skóreHra o medaile

30.5.2014
76%
Hra - Squares 2
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru na skóre. Vaším úkolem bude sbírat černé čtverce a uhýbat před těmi červenými. Navíc můžete sbírat i černá kolečka, která vám dají nějaký bonus.

Mr PiggyHra na skóreHra o medaile

20.8.2014
74%
Hra - Mr Piggy
Video se načítá
Mr Piggy je zábavná hra, ve které budete překonávat mnoho nástrah, abyste se dostali ke své milované. Vaším úkolem bude projít 21 obtížných úrovní. Každá úroveň obsahuje několik pater s mnoho bonusových předmětů.

Line ParkingHra na skóreHra o medaile

26.8.2014
73%
Hra - Line Parking
Video se načítá
Zahrajte si skvělou parkovací hru s názvem Line Parking. Vaším úkolem bude nakreslit cestu pro auto. Kreslit musíte tak, abyste po cestě posbírali nejvíce bodů a dostali auto v pořádku na parkovací místo.

Ultra BlockHra na skóreHra o medaile

6.11.2014
75%
Hra - Ultra Block
Video se načítá
Zahraj si parádní hru, ve které budeš spojovat barevné kostičky. Spojit musíš vždy minimálně tři stejně barevné kostičky. Dávej si pozor na chyby, jinak budeš potrestán řádkem navíc.

Red WireHra na skóreHra o medaile

15.7.2014
74%
Hra - Red Wire
Video se načítá
Zahrajte si velmi obtížnou hru, ve které musíte protáhnout obruč drátem. Drát se různě kroutí, takže musíte obruč různé natáčet. Povede se vám překonat všechny úrovně a nasbírat co nejvíce bodů?

Bounzy 2Hra na skóreHra o medaile

30.11.2013
89%
Hra - Bounzy 2
Video se načítá
Zahrajte si tuto super hru, ve které budete mít za úkol vyčistit každý level od krve lačných zombie! Ze začátku vám to přijde jako sranda, ale později vás smích přejde. Je dobré využívat zdi, pomocí kterých se kulky odrážejí. Myslíte si, že dokážete vyčistit každý level?

Release the Mooks 3Hra na skóreHra o medaile

8.8.2014
78%
Hra - Release the Mooks 3
Video se načítá
Release the Mooks 3 je zábavná logická hra, ve které budete umisťovat kostky a snažit se udržet rovnováhu. Vaším úkolem bude pustit kostku vždy ve vyznačeném poli a přitom si dávat pozor, aby se nepřevážila nebo nespadla dolů.

Hell on DutyHra na skóreHra o medaile

6.10.2013
85%
Hra - Hell on Duty
Video se načítá
Máme tu pro vás super hru, ve které budete v pekle pomocí děla sestřelovat příšerky do kotle s vařící vodou. Ovládání je jednoduché stačí pouze kliknutím myši vystřelit a pohybem myši nastavujte sílu a úhel. Máte dokonce i několik typů munice a každá dělá něco jiného. Tato hra je velice návyková!…

Epic CoasterHra na skóreHra o medaile

9.7.2014
78%
Hra - Epic Coaster
Video se načítá
Zajezděte si na horské dráze! Vaším úkolem je překonat co největší vzdálenost než se zřítíte. Plňte různé úkoly a získejte nejvíce bodů!!

ArcheryHra na skóreHra o medaile

29.6.2014
72%
Hra - Archery
Video se načítá
Zahrajte si skvělou lukostřelbu! Vaším úkolem bude mířit přesně a počítat i s bočním větrem. Dávejte si pozor na omezený počet bodů.

Ace BlackjackHra na skóreHra o medaile

9.5.2014
74%
Hra - Ace Blackjack
Video se načítá
Zahrajte si další casino hru BlackJack. Pravidla hry jsou jednoduchá. Musíte čekat na karty tak, abyste měli součet 21, to je nejlepší možná kombinace. Jinak musíte mít kombinaci nejblíže 21, ale ne větší. Čím blíže jste než soupeř, tím lépe.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.