Poslední hrané hry

Wheely 4: Time Travel

22.4.2021
87%
Hra - Wheely 4: Time Travel
Video se načítá
V této logické adventuře se vydáte s malým červeným autíčkem na cestu v čase. Během své dobrodružné cesty si budete muset poradit s různými nástrahami, které na vás čekají. Ke zdolání překážek přitom bude důležitá interakce s okolními prvky.

Baby Cinderella Shower

21.5.2014
78%
Hra - Baby Cinderella Shower
Video se načítá
Postarejte se o malou Popelku, vyrobte její krásné boty, oblečení a nakonec jí vyčarujte krásný kočár.
Hra - Cinderella' s Disney Shoes
Video se načítá
Popelka se rozhodla ozdobit své jednoduché boty, ale netuší jak by je měla ozdobit. Pomozte jí s dekorací, aby si nové boty mohla dát na sociální síť.

Pet Stars: Baby Owl

5.11.2015
71%
Hra - Pet Stars: Baby Owl
Video se načítá
Zachraňte tuto bezmocnou sovu, která potřebuje vaší pomoc. Nakonec jí také budete moct upravit.

Red Ball 4Hra s oceněním

8.12.2012
91%
Hra - Red Ball 4
Video se načítá
Red Ball 4 je skvělá skákačka, ve které bude vaším úkol dopravit červeného smajlíka na konec každého levelu. Zdolávejte četné překážky, posbírejte co nejvíce hvězdiček a vyhněte se všem nepřátelům. Dokážete se dostat až k samotnému bossovi?

Primary

4.4.2012
93%
Hra - Primary
Video se načítá
Zahrajte si tuto skvělou skákačku, ve které budete mít za úkol dostat s panáčkem dostat se až do cíle. Panáček dokáže měnit barvy, přičemž každá má trochu jiné vlastnosti. Napříkad pokud jste žlutý, můžete se stát neviditelným. Také dokážete vykouzlit kostku, která vám pomůže dostat se na vyvýšená…

Barbie skákačka

23.8.2012
94%
Hra - Barbie skákačka
Video se načítá
Je tady dokonalá skákačka pro holky. Hlavní hrdinkou je totiž malá panenka Barbie, se kterou podstoupíte náročnou cestu za cennými body. Stejně jako v ostatních skákačkách se nesmíte nechat zabít všudypřítomnými potvůrkami, ani nikam spadnout. Máte sice 3 životy, ale s těmi je dobré šetřit.

Simpleton Jack

1.5.2014
96%
Hra - Simpleton Jack
Video se načítá
Simpleton Jack je skvělá logická hra, ve které budete muset malému návštěvníku z jiné planety pomoci překonat všechny překážky a dostat se až do cíle. Po cestě sbíráte hvězdičky, které vám umožňují používat technologii, díky které vytváříte objekty, po kterých můžete šplhat.

Fireboy and Watergirl 5

27.4.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Celkově již 5. Díl této skvělé pecky s ohnivým klukem a vodní holkou. Tentokrát nás dobrodružství zavede do tajemného křišťálového chrámu, ve které čeká plno nástrah. Po cestě můžete využívat různé portály nebo mechanismy ovládané paprskem světla.

12Many: Counting StarsHra na skóreHra o medaile

1.9.2014
72%
Hra - 12Many: Counting Stars
Video se načítá
Zahrajte si zábanvou hru, která prověří vaši paměť. Za úkol budete mít si zapamatovat počet teček, které jsou na černém pozadí zobrazeny. Na zapamatování máte však jen několik vteřin. Následně máte omezený čas na odpověď. Pokud se netrefíte o více jak jednu tečku, přijdete o život.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.