Poslední hrané hry

Woobies

20.8.2012
89%
Hra - Woobies
Video se načítá
Tak taková postřehová hra tu ještě nebyla. Za úkol budete mít vystřelovat barevné kuličky a spojením tří stejných barev je odstraňovat z herního pole. Tento princip jistě znáte. Tato hra je ale výjimečná svou krásnou grafikou a ztvárněním kuliček, které jsou chlupaté, roztomilé a budou se na Vás…

Maic Well

8.7.2014
86%
Hra - Maic Well
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem spojovat potvůrky stejné barvy. Musíte spojit nejméně tři stejné barvy! Nahoře máte procenta, které vám značí postup levelu. Snažte se je co nejrychleji odstranit, abyste mohli postoupit do dalšího levelu.

Wheely 5: Armageddon

1.7.2015
75%
Hra - Wheely 5: Armageddon
Video se načítá
Vaším úkolem v této logické adventuře bude pomoci červenému autíčku překonat různé překážky, které ho na jeho cestě potkají. Využívat k tomu můžete různé přístroje, předměty, ale i další auta, které se budou nacházet ve vaší blízkosti.

Pinata Hunter 2

25.12.2013
91%
Hra - Pinata Hunter 2
Video se načítá
Zábavné pokračování hry, ve které se snažíte rozbít piňatu se sladkostmi. K dispozici máte mnoho vylepšení, jak zbraní, tak rukavic či vysavačů a tašek, na sbírání sladkostí. Dávejte si však pozor, aby vás nebolela ruka.

Candy Chain

5.4.2017
77%
Hra - Candy Chain
Video se načítá
Podaří se vám vytvořit takovou řetězovou reakci, která pohltí všechny sladkosti? Čím více sladkostí dokážete rozbít, tím více získáte na konci levelu hvězdiček.

Eyes Blaster

13.12.2013
70%
Hra - Eyes Blaster
Video se načítá
Ve hře Eyes Blaster musíte v každém kole spojovat oči stejných barev a tím je odstranit z hrací plochy. Abyste mohli postoupit do dalšího levelu, nesmí na ploše zůstat ani jedna kostka. Dokážete vyřešit všechny levely?

Gravity Pearl

11.4.2014
72%
Hra - Gravity Pearl
Video se načítá
Cílem hry Gravity Pearl je odstranění dostatečného počtu kuliček. Musíte klikat na co největší skupiny, které také nejvíce navyšují Vaše skóre. Pokud kliknete na jednu kuličku, přijdete o speciální bombu.

Gold of Knights

26.10.2014
75%
Hra - Gold of Knights
Video se načítá
Otáčej jednotlivými drahokamy tak, aby se vždy tři kusy stejné barvy potkaly ve vrcholech trojúhelníku. Dokážete si s tímto úkolem poradit a obsadit celou hrací mapu?

PhysBallz

13.1.2015
75%
Hra - PhysBallz
Video se načítá
Vaším úkolem v této logické hře bude spojovat kroužky stejných barev. Snažte se vytvářet co nejdélší řetězce a daný level tak v co nejkratším čase zdolat. Mějte přitom na paměti, že vždy musíte spojit alespoň tři stejné prvky, čímž je odstraníte z hrací plochy.

Candy Flip World

9.7.2016
75%
Hra - Candy Flip World
Video se načítá
Podaří se vám v každém kole vytvořit jeden druh ovoce? Vždy musíte vybrat ovoce, kterého je kolem nejvíce.

Letter Monsters

24.9.2014
77%
Hra - Letter Monsters
Video se načítá
Cílem hry Letter Monsters je spojovat stejná písmena. Jakmile spojíte tři, změní se v následující písmeno abecedy. Dokážete splnit všechny podmínky pro postup do dalšího kola?

Bubble Hero 3D

3.8.2015
77%
Hra - Bubble Hero 3D
Video se načítá
V této pěkně zpracované hře budete mít za úkol spojovat bubliny stejných barev. Abyste bubliny mohli odstranit z hrací plochy, musí se vám podařit spojit alespoň tři stejné. K vystřelování bublin vám poslouží kanón, který vám vždy zobrazí barvu další vystřelené bubliny.

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.

Pantheon

4.7.2013
60%
Hra - Pantheon
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem spojovat kameny stejné barvy tvaru. Ze začátku je to jednoduché, ale později už začne přituhovat. Spojte jich vždy, co nejvíce to půjde. Nejméně můžete spojit dva kameny. Podaří se vám zdolat všechny levely?

Mini Putt 3

3.9.2014
59%
Hra - Mini Putt 3
Video se načítá
Zahrajte si známou hru minigolf a staňte se nejlepším hráčem. Princip hry je jednoduchý po poležení míčku na zem ji musíte trefit do jamky a to s nejnižším počtem pokusů. Každé kolo je náročnější a musíte zvolit jinou taktiku.

Go Go Golf

19.7.2013
72%
Hra - Go Go Golf
Video se načítá
Přinášíme vám hru Go Go Golf, jednoduchý golf pro každého z vás. Ovládá se pouze myší, jen zamiřte a odpalte míček. Jste omezeni míčky, takže si dávejte pozor, protože v dalších levelech bývají hřiště větší.

Egyptian Royal Spa

18.10.2014
88%
Hra - Egyptian Royal Spa
Video se načítá
Egyptská královna se musela mít dobře! V této hře si budete s ní dopřávat královskou koupel a různé zkrášlovací metody. Udělejte jí pleťové masky a pak jí hezky naličte a oblečte.
Hra - Going Back to School Makeover
Video se načítá
Pomozte této studentce změnit vizáž před příchodem do školy. Nejdříve jí uděláte masáž, umyjete a přebarvíte vlasy a nakonec jí navrhnete make-up. Příjemnou zábavu.
Hra - Fluffy Monsterette Makeover
Video se načítá
Fluffy je nadpřirozená bytůstka, která ve svém pohádkovém světě rozhodně nepatří k nejkrásnějším. Na Vás teď čeká nelehký úkol, aby se začala podbat více víle, než nevzhlednému skřítkovi ;) Dokážete to za pomoci nejrůznějších pleťových masek a svých kosmetických dovedností?

Hot Rod Racing

18.4.2012
81%
Hra - Hot Rod Racing
Video se načítá
Hot Rot Racing je závodní hra s pěknou grafikou, ve které se se svým autem vydáte na světový šampionát. V každém kole na vás bude čekat několik soupeřů, které musíte porazit, abyste postoupili do dalšího závodu. Navíc získáte i peníze, za které si můžete koupit různá vylepšení či nová auta.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.