Oblíbené hry

Operatta Diva Makeover

11.11.2013
82%
Hra - Operatta Diva Makeover
Video se načítá
Pomozte i vy této krásce z Monster High získat, opět krásný vzhled. Ve hře jí uděláte kosmetiku, při které budete používat různé masky, ale budete jí vybírat například šaty a účes. Troufáte si jí pomoci?
Hra - Venus McFlytrap's Bold Style
Video se načítá
Znáte Venus McFlytrap's z Monster Higt? Tuto krásnou slečnu zaměřenou na rostliny teď budete moct obléknout a celkově upravit, aby byla připravené vyrazit na párty. Oblékněte jí ty nejkrásnější šaty, vyberte boty, účes i doplňky. Určitě jí to bude slušet víc než kdy dříve ;)
Hra - Monster High: Toralei's Ghoultastic Trends
Video se načítá
Toralei je moderní slečna, která dbá hlavně o svůj zevnějšek. Dnes se chystá na rande se svým kamarádem, proto chce vypadat krásně. Vyberete jí něco na sebe?
Hra - Nefera De Nile Hair Spa and Facial
Video se načítá
Cleo z Monster High je na škole nejznámější protože nejen, že vyniká svou povahou, ale i svým vzhledem. Proto potřebuje pomoci s výběrem make-upu a outfitu. Si pro ni ta pravá?

Romeo

20.4.2013
95%
Hra - Romeo
Video se načítá
Jeden z nejznámějších a nejlepších příběhů o síle lásky, který vzešel z pera dramatika Williama Shakespeara, je jistě Romeo a Julie. Teď si ho můžete užít i v herní podobě. V kůži zamilovaného Romea vyrazíte na cestu plnou nástrah a nebezpečí, abyste se nakonec dostali za svou vyvolenou Jůlií.
Hra - Operate Now Stomach Surgery
Video se načítá
Lékař má při operaci vždy velkou zodpovědnost. Je třeba postupovat podle plánu, velmi přesně a pokud možno rychle. V tomto díle hry, budete operovat břicho. Je třeba pomoci chlapci, který má problémy s bolestmi břicha. Na Vás bude zjistit co za těmito problémy stojí a následně jej operovat. Dokážete…
Hra - Monster High Clawdeen Wolf Dress Up
Video se načítá
Oblečte Clawden Wolf do chutných šatů a změňte jí například pokožku pleti nebo jí vymyslete nový účes, který můžete nafarniť.

Monster High Lagoona Spa

2.11.2014
91%
Hra - Monster High Lagoona Spa
Video se načítá
Lagoona si potřebuje nejen odpočinout v lázních, ale také vybrat nové oblečení, účes a make-up. Podaří se vám přeměnit na krasavici?

Attack to magix

23.4.2012
71%
Hra - Attack to magix
Video se načítá
Je tady super hra s vílami Winx v hlavních rolích. Tentokrát je nebudete oblékat, ale budou bojovat s příšerou. Vyberte si vílu a nechte ji vystřelit jednu z jejích kouzelných schopností. Aby se Vám podařilo monstrum zlikvidovat, musíte včas kliknout na sílu úderu, aby byla co největší.

Love Tester Deluxe

5.1.2013
86%
Hra - Love Tester Deluxe
Video se načítá
Chodíte s někým nebo jste zamilovaní a ještě jste to svému vyvolenému neřekli ale chcete si zkusit, jak moc se k sobě hodíte? Pak určitě vyzkoušejte tuto zábavnou hru, ve které se dozvíte na kolik procent jste si souzeni. Stačí vyplnit vaše jména, data narození nebo znamení zvěrokruhu a počkat si na…

Winx Fashion

15.8.2011
70%
Hra - Winx Fashion
Video se načítá
Hra Winx Fashion je určena všem fanynkám Winx panenek. Jedná se totiž o oblíkačku, ve které budete vybírat oblečení a doplňky pro jednu z Winx panenek. Musíte se ovšem pořádně snažit, protože ji připravujete na rande s jejím princem.

Cake Master

27.4.2012
63%
Hra - Cake Master
Video se načítá
Vyrobte podle své fantazie nebo podle předlohy ty nejlepší a nejkrásnější dorty. Vyberte si polevu, krém na zdobení i zajímavé jedlé dekorace na vršek dortu.

Puzzle Freak 2

29.8.2014
77%
Hra - Puzzle Freak 2
Video se načítá
Puzzle Freak je hra ve které se pobavíte, ale i použijete mozek. Budete hrát společně s jiným hráčem a vaším úkolem je, dostat panáčka do cíle. Ale nebudete to tak jednoduché, aby se tak stalo potřebujete splnit různé úkoly.
Hra - A Sitch in Time - episode 2: Past
Video se načítá
V druhém díle této skákačky se dostaneš do minulosti do doby, kdy byla Kim malé dítě. Nejdříve se musíš dostat nepozorovaně z dětského pokoje, ale nesmíš přitom vzbudit spinkající děti. Když se dostaneš ven, čekají tě velká dobrodružství!

Frogtastic

22.5.2013
76%
Hra - Frogtastic
Video se načítá
Je tady zábavná oddechovka, ve které budete muset nakombinovat správně ingredience, ze kterých pak vytvoříte kouzelnou rtěnku pro princeznu. Když totiž políbí s touto rtěnkou zakletého prince, stane se z žabáka opět krasavec. Když ale zvolíte špatnou kombinaci, můžete se princ proměnit v něco docela…

Barbie nápoj lásky

6.10.2012
94%
Hra - Barbie nápoj lásky
Video se načítá
V této hře Barbie chce, aby ji měl Ken ještě raději a tak se rozhodla namíchat mu nápoj lásky. Pomozte jí vybrat ty správné ingredience, aby byl účinek nápoje opravdu zaručený. Když zvolíte špatně, může se Kenovi udělat zle nebo ještě něco horšího.

Catch the Candy

29.3.2012
91%
Hra - Catch the Candy
Video se načítá
Catch the Candy je logická hra se skvělou grafikou, ve které je vaším úkolem dostat se malým chlupatým stvořením k červeno-bílé cukrovince. Používat však můžete jen vystřelovací lano, kterým se stvoření přichytí k povrchu.

Dutchman's Dash

23.5.2014
78%
Hra - Dutchman's Dash
Video se načítá
Spongebobovi se ztratil jeho milovaný mazlíček Gary! Pomozte mu ho lokalizovat a zachránit! Budete muset zdolávat nástrahy tohoto světa, budete se také potýkat s nepřáteli, kteří vás jen tak nespustí.

Monkey Go Happy Marathon 4NÁŠ TIP

2.9.2013
90%
Hra - Monkey Go Happy Marathon 4
Video se načítá
Máme tu pro vás další senza díl této logické hry! Opět máte rodinku smutných opiček, které potřebují rozesmát. Klikejte na osoby nebo předměty a vyvolejte reakci, která je rozesměje. Zapojte mozkové buňky a rozluštěte každý level. Podaří se vám je pokaždé rozesmát?

Deluxe Pool

24.11.2012
88%
Hra - Deluxe Pool
Video se načítá
Deluxe Pool je další výborná hra kulečníkového typu ve které uplatníte odhad a přesnost. Cílem hry je jako vždy dostat barevné koule do děr. Tentokrát ale dostanete body za to, když se Vám to povede v zadaném pořadí. Barvu koule, kterou musíte "utopit" uvidíte nad herním stolem. Super je, že si…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.