Oblíbené hry

Monkey go happy 2

10.3.2012
89%
Hra - Monkey go happy 2
Video se načítá
Pokračování skvělé hry Monkey go happy je tady! Rozveselte zase milé opičky tím, že splníte jejich úkoly. Dělejte správné věci ve správnou dobu a zkuste použít co nejméně kliknutí. Zvládnete projít všech 15 levelů?

My Perfect Hair Day

2.4.2013
96%
Hra - My Perfect Hair Day
Video se načítá
I těm nejnáročnějším milovnicím krásy se jistě bude líbit tato hra, ve které se budete věnovat hlavní hrdince od pleti, přes vlasy, až po konečné oblékání. Dejte si záležet s čištěním pleti, mytím vlasů (na které musíte použít všechny dostupné prostředky, aby byly krásné a zdravé i je samozřejmě…

Restaurant Slacking

6.9.2013
82%
Hra - Restaurant Slacking
Video se načítá
Jedna z mnoha Slacking her zahrnuje číšnici, která si chce dělat spoustu vlastních věcí, jenom ne pracovat. Nesmí ji ovšem vidět číšník. Stihne díky tobě slečna vypít džus, sníst všechny dortíčky, zavolat si s několika kamarádkami, udělat si make-up nebo třeba napsat smsku?

Fireboy and Watergirl 5

27.4.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Celkově již 5. Díl této skvělé pecky s ohnivým klukem a vodní holkou. Tentokrát nás dobrodružství zavede do tajemného křišťálového chrámu, ve které čeká plno nástrah. Po cestě můžete využívat různé portály nebo mechanismy ovládané paprskem světla.

Fireboy and Watergirl 4

23.3.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 4
Video se načítá
Skvělá hra vlastním názvem Fireboy and Watergirl in The Forest Temple 3, ve které jde hlavně o spolupráci dvou hráčů nebo obou rukou jednoho hráče. Oba panáčci mají specifické vlastnosti, díky kterým se jeden může pohybovat v ohni a druhý ve vodě. Díky spolupráci můžete pozvat i kamaráda a logické…

Monkey go happy 5

8.8.2012
85%
Hra - Monkey go happy 5
Video se načítá
Pro všechny, kdo si oblíbili rodinku smutných opiček, které v sérii miniher rozveselujete, je tady dobrá zpráva! Jsou tu již po páté, abyste si s nimi užili zábavu i trochu toho přemýšlení. Na co nejméně kliknutí totiž musíte zjistit a udělat to, co po Vás smutná opička bude chtít.

Home Sheep Home

29.12.2011
80%
Hra - Home Sheep Home
Video se načítá
Postarejte se, aby se všechny tři roztomilé ovečky z této hry dostali v pořádku do cíle. Ze začátku to bude relativně snadné, ale v pozdějších levelech budete muset opravdu dost přemýšlet a být šikovní, aby ovečky překonaly záludné překážky.

Goodgame Empire

30.12.2016
85%
Hra - Goodgame Empire
Video se načítá
Ponořte se do světa dávných hrdinů, bojovníků za čest a slávu, vládců i poddaných. Budujte svou vesnici, ze které se stane město. Cvičte vojáky na obranu i bojové výpady a ověřte si své vůdcovské schopnost i strategii. Když se do hry přihlásíte, můžete komunikovat s ostatními hráči, uzavírat…

Home Sheep Home 2: Lost in SpaceNÁŠ TIP

19.11.2013
96%
Hra - Home Sheep Home 2: Lost in Space
Video se načítá
Zahrajte si další skvělý díl ztracených oveček. Ty jsou tentokrát ve vesmíru, kam je unesla mimozemská loď. Zachraňte ovečky dříve, než na nich budou mimozemšťani provádět pokusy. V každém levelu musíte vyřešit, jak dostat všechny ovečky na druhý konec.

Inked Up Tattoo Shop

27.10.2012
85%
Hra - Inked Up Tattoo Shop
Video se načítá
Zkuste se stát na chvíli pravou tatérkou a vyrobit své zákaznici reálné tetování. Vyberte si jednu ze slečen, které přišly do Vašeho salónu a splňte její přání. Na ruku, lýtko nebo záda jí vytetujte obrázek přesně podle jejích představ. Přesným postupem Vás hra krok po kroku provede, takže se…

Petz Fashion

30.5.2011
96%
Hra - Petz Fashion
Video se načítá
Velmi povedená hra nejen pro holky. V této hře si vyberete některého domacího mazlíčka a připravíte ho na módní přehlídku. Musíte ho správně umýt, načesat a obléknout a na všechno máte jen několik minut. Poté se vydáte na samotnou přehlídku, kde musíte získat co nejvíce pozornosti.

Nuda v kanceláři 3

12.5.2013
85%
Hra - Nuda v kanceláři 3
Video se načítá
V dalším povedeném pokračování postřehové hry plné miniher na vás opět čeká znuděná slečna pracující v kanceláři. Na vás je, abyste jí pomohly vystihnout ty správné okamžiky a stihly spolu se slečnou všechny její oblíbené činnosti jako je líčení a česání. Nesmí vás ale v žádném případě přistihnout…

Easter Slacking 2014

28.4.2014
82%
Hra - Easter Slacking 2014
Video se načítá
Easter Slacking 2014 je postřehová hra, ve které budete muset pomoci splnit malému děvčátku různé velikonoční úkoly. Na každý z nich však máte jen omezený časový limit, protože vás při jejich plnění nesmí přistihnout váš malý bratr, který se může každou chvíli otočit.
Hra - Hannah Montana's Music Adventure
Video se načítá
Hannah Montana a její oblíkačka spojená ještě s jednou hrou. Nejdříve tuto známou celebritu oblékneš a poté budeš mít za úkol klikat na různé obrázky, což nebude tak lehké, a dostávat body. Jako bonus si vybereš jednu ze tří truhel.

My Dolphin Show

9.11.2019
98%
Hra - My Dolphin Show
Video se načítá
V prvním díle super dovednostní hry My Dolpin Show se ocitnete přímo uprostřed vodního vystoupení krásného delfína. Vašim úkolem je ovládat šipkami tohoto vodního savce tak, aby dělal co nejzajímavější akrobatické kousky a co nejvíce zaujal své nadšené publikum.

Toto's Cakes

4.2.2013
69%
Hra - Toto's Cakes
Video se načítá
Roztomilý Toto se rozhodl vyzkoušet, jak dobře si dokážete všímat detailů a jaký máte postřeh v této povedené dekorační hře určené hlavně nejmenším hráčům. Vašim úkolem bude nazdobit svůj dort co nejpřesněj podle předlohy, kterou Toto připraví. Dokážete vždy vybrat správnou polevu, svíčky, šlehačku…

Monkey Go Happy 6

18.5.2013
89%
Hra - Monkey Go Happy 6
Video se načítá
Rozveselte roztomilé smutné opičky z rodiny Monkey Go Happy už v šestém pokračování těchto super zábavných miniher. V každém kole musíte přijít za pomoci co nejméně kliknutí na to, jak vyřešit krátkou adventuru a tak udělat opičku šťastnou.

Kiss My Dream Boy

14.11.2012
89%
Hra - Kiss My Dream Boy
Video se načítá
Pomozte mladé slečně připravit se na její první polibek vysněnému klukovi. Právě s ním jede školním autobusem a snaží se nenápadně co nejvíce vylepšit svou vizáž. Dokáže s Vaší pomocí najít naušnice, namalovat si řasy i použít rtěnku tak, aby ji nikdo neviděl?

Piggy Wiggy

29.11.2013
79%
Hra - Piggy Wiggy
Video se načítá
Piggy Wiggy je zajímavá logická hra, ve které budete pomáhat hladovým selatům k jejich potravě. Abyste je mohli přemístit můžete používat jen lana z kladek, které je dokážou vynést nahoru. Ale, aby hra nebyla tak jednoduchá, mají omezený dosah proto si musíte dobře rozmyslet, které prasátko a kam…

Potion of Beauty

6.1.2014
90%
Hra - Potion of Beauty
Video se načítá
Potion fo Beauty je zábavná hra, ve které budete míchat lektvary. Podle toho, jaký namícháte lektvar, se z čarodějnice stane kráska nebo obluda. Na výběr máte mnoho ingrediencí, které je možné kombinovat.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.