Oblíbené hry

Krize v metru

3.4.2012
90%
Hra - Krize v metru
Video se načítá
V této super adventuře se ocitnete jako nebohá dívka v přecpaném metru. Cestovat musíte ještě daleko, ale jak se všech hlučných, smradlavých a děsivých spolucestujících zbavit? Dokážete přijít na to, co na každé platí, aby ještě rád vystoupil?

Trouble In Hair Saloon

23.7.2013
87%
Hra - Trouble In Hair Saloon
Video se načítá
Máte rádi Mistra Beana? Ano? Tak to se opravdu nasmějete. V této hře pan Bean pracuje v holičství, jenže jeho nadřízený mu nedovolí nic jiného než uklízet a to se mu nelíbí, takže se pěkně pomstíte. Jakmile holič začne dělat něco jiného než stříhání, tak se pusťte do díla. Dávejte si pozor, protože…
Hra - Monster High Real Haircuts
Video se načítá
V této skvělé hře ze série Real Haircuts dostaneš ke zkrášlení Draculauru ze známého seriálu Monster High. Myslíš, že jí dokážeš vymyslet co nejšílenější účes? K dispozici máš spoustu nástrojů i barev na vlasy, které můžeš použít.

Frankie Stein Hairstyles

28.3.2013
86%
Hra - Frankie Stein Hairstyles
Video se načítá
Frankie Stein z Monster High potřebuje Vaši pomoc s úpravou vlasů. Nejdřív jí je pořádně umyjte, dejte jí vyživující balzám i masku. Potom co jí vlasy vysušíte a učešete můžete začít s kreativním výběrem toho nejzajímavějšího střihu a barvy. Před koncem jí nezapomeňte udělat ani make up a zvolit…
Hra - Hannah Montana Real Haircuts
Video se načítá
Je tady jedna z nejreálnějších kadeřnických her, které si tak opravdu užijete. Navíc nedostanete do rukou jen tak ledajakou modelku ale rovnou celebritu Hannah Montanu. Její nezkrotnou hřívu musíte nejdřív učesat a potom můžete dát průchod své fantazii za pomoci nůžek, barev, žehličky na vlasy nebo…

Winx Club Bubbles

11.3.2012
85%
Hra - Winx Club Bubbles
Video se načítá
Osvoboďte co nejrychleji všechny krásné víly Winx z jejich zajetí v letících bublinách. Ale musíte být opravdu rychlé, aby Vám nezmizely a dát si velký pozor, abyste náhodou nevysvobodily i některou ze zlých víl. To by pro Vás hra skončila.

Oggy Moshi

15.1.2014
60%
Hra - Oggy Moshi
Video se načítá
Říká vám něco seriál Oggy a Škodíci? Pokud ano tak víte, že jde kocoura a malé hmyzí nezbedy, kteří mu dělají nepříjemnosti. Jenže v této hře se budete pouze starat o Oggyho a jeho přání. Klikejte na jeho přání a sledujte, co dělá. Podaří se vám z něho udělat toho nejspokojenějšího kocoura?
Hra - Elsa Frozen Real Haircuts
Video se načítá
Vytvoř Else z filmu Ledové království co nejpěknější účes. K dispozici máš spoustu nástrojů jako nůžky, barvy na vlasy, kulmu, žehličku na vlasy a podobně. Je jen na tobě, jak bude Elsa vypadat!

Shopaholic Milan

28.4.2013
98%
Hra - Shopaholic Milan
Video se načítá
Vítejte v módní metropoli Miláně a vydejte se na super nákupy těch nejlepších hadříků, luxusních šatů, šperků, bot, kabelek... Co víc si holka s citem pro módu a oblékání může přát? Tak na nic nečekejte a pojďte to taky zkusit, obchody už na Vás čekají ;) Peníze můžete vydělat tak, že navštívíte…

Sue na rande

15.8.2011
75%
Hra - Sue na rande
Video se načítá
Sue má během celého dne rozvrhnutých několik rande, na které ji musíš připravit. Pomoc ji s výběrem oblečení, doplňků a makeupu, aby se klukům líbila co nejvíce. Za každé rande nakonec získáš bodové ohodnocení, takže můžeš srovnat, který vzhled jí padl nejlépe.

Sue Video Director

13.1.2013
89%
Hra - Sue Video Director
Video se načítá
Staňte se profesionální režisérkou videoklipu a připravte pro natáčení celé hudební vystoupení malé Sue. Zvolte to nejlepší pozadí, druh pódia, osvětlení, efekty do pozadí, oblečení i doplňky pro začínající zpěvačku a tanečnici Sue. Až budete hotové můžete se podívat, jak by celý klip vypadal ;)

Anbot 2

18.9.2012
91%
Hra - Anbot 2
Video se načítá
Pomozte malému roztomilému robotovi dostat se z nenáviděné továrny, kde dřív musel pracovat, ale která ho teď chce raději zničit. Dokážete včas najít řešení všech logických úkolů, aby uprchl před pronásledováním a nic se mu nestalo?

Anbot

27.1.2013
84%
Hra - Anbot
Video se načítá
Logická avšak celkem jednoduchý hra, ve které budete mít za úkol pomoci malému Anbotu utéci z továrny kde se mu již nelíbí. Snažte se dostat ho ven na co nejméně kliknutí.

Gingerbread Circus 2

30.1.2014
91%
Hra - Gingerbread Circus 2
Video se načítá
Zahrajte se na vrhače nožů a pobavte publikum, které je na vaše vystoupení zvědavé. Aby se vám podařilo, musíte nože házet tak, abyste neublížili perníčkovi, ale zasáhly přímý cíl. Pozor během hry máte jen tři životy, proto musíte být opatrní.

Gingerbread Circus

21.1.2013
65%
Hra - Gingerbread Circus
Video se načítá
Skvělá hra, ve které máte za úkol trefit co nejvíc objektů nožem. Někdy jsou rozmístěny na točícím se kole, kolem perníčku. Dávejte si pozor ať ho netrefíte nebo přijdete o body.

Shopaholic New York

4.5.2013
98%
Hra - Shopaholic New York
Video se načítá
Oblíbená série her plných nakupování, módy a krásy Shopaholic je opět tady a tentokrát Vás zavede do ulic jednoho ze světových center módy - New Yorku. Užijte si ty nejluxusnější obchody, ve kterých budete moct vybírat z pestré nabídky super obleční, bot, šperků, kabelek nebo i účesů. Jediným…

Puzzle Freak

23.5.2011
74%
Hra - Puzzle Freak
Video se načítá
Tato stolní hra se skládá z různých miniher, kde je vaším úkolem správně poskládat rozházené puzzle ve vymezeném čase. Hru mohou hrát až čtyři hráči proti sobě, nebo proti počítači.
Hra - Bratz módní návrhářka
Video se načítá
V této hře se stanete módní návrhářkou pro známé panenky Bratz. Zvolte si jednu z nich a stylově je oblečte. Hra funguje zároveń jako omalovánka, takže si barvy každého typu oblečení můžete zvolit podle sebe.

Bratz fashion show

9.3.2012
86%
Hra - Bratz fashion show
Video se načítá
Výborná oblíkačka, ve které můžete podle svých představ nastrojit hned několik panenek Bratz najednou.
Hra - Disney Princess Online Coloring Page
Video se načítá
Vybarvěte si i vy známé princezny z Disney produkce. Ve hře najdete například Ariel, Jasmínu, Šípkovou Růženku a jiné. Pokuste se je vybarvit podle originálu nebo můžete využít svou kreativitu. Příjemnou zábavu.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.