Oblíbené hry

Shooting Practice

24.6.2013
80%
Hra - Shooting Practice
Video se načítá
Byli jste někdy na střelnici? Ne? Tak tu pro vás máme super postřehovku, u které se určitě nebudete nudit. Máte 3 životy, vaším úkolem je střílet na bílé terče, žluté desítky, srdíčka a zvířata. Když trefíte něco jiného, jako třeba lebku nebo červený terč, tak přicházíte o život. Čím rychleji…

Super Hair Studio

7.7.2011
88%
Hra - Super Hair Studio
Video se načítá
Chtěla by se stát kadeřnicí? Nebo tě jen baví hraní s panenkami? V této hře si to můžeš vyzkoušet, jaké to je, vlastnit kadeřnický salon. Udělej zákaznicím ty nejkrásnější účesy. Vyber si, jaký styl jí bude slušet nejvíce a podle toho účes vytvoř.

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Governor of Poker

30.5.2011
55%
Hra - Governor of Poker
Video se načítá
Hrajete rádi poker a jeho oblíbenou verzi Texas Holdem? V tom případě tu pro vás máme jednu hru, ve které je hraní pokeru hlavním principem. Cílem hry je vyhrát ve všech texaských salonech - potom se stanete opravdovým Governorem pokeru.

Bloom Girl Bathroom

31.5.2013
86%
Hra - Bloom Girl Bathroom
Video se načítá
Připravte dokonalou koupelnu pro víly Winx. Z široké nabídky jednotlivých druhů zařízení zvolte to, co se vám bude nejvíc líbit jako zrcadlo, umyvadlo, vana, sprchový kout, kobereček i barva podlahy a stěn. Nakonec si vyberte, kterou vílu necháte právě koupat ve vaně ;)

Nuda v knihovně

25.8.2012
90%
Hra - Nuda v knihovně
Video se načítá
Hlavní hrdinka této hry se má učit v knihovně. Samozřejmě by ale místo toho dělala raději spoustu jiných věcí. Zvládnete s ní udělat v sérii miniher všechny zábavné věci, aniž by Vás nachytala knihovnice?

Samurai FruitHra s oceněním

26.9.2013
79%
Hra - Samurai Fruit
Video se načítá
Samurai Fruit je velmi rychlá postřehová hra, ve které je tvým úkolem přeseknout všechno ovoce, které lítá nahoru. Za každé ztracené ovoce máš ale život dolů, tak si dej pozor, aby ti nic neuteklo! Povede se ti získat co nejvyšší skóre?

Home Slacking

23.6.2013
75%
Hra - Home Slacking
Video se načítá
Zahrajte si hru Home Slacking, kde hrajete za malou holčičku, která píše domácí úkoly, ale tak jí to nebaví, že radši dělá něco jiného. Konejte různé činnosti jako třeba, zalívaní kytiček, barvení omalovánek, hraní hada a tak dále. Musíte si dávat pozor, protože vás maminka chodí každou chvíli…

Snip and Style Salon

22.7.2011
78%
Hra - Snip and Style Salon
Video se načítá
Ráda si hraješ na kadeřnici? V této hře si můžeš vyzkoušet, jaké to, mít kadeřnictví. Tvým úkolem je vytvářet účesy podle toho, jak si zákaznice přejí. K dispozici máš samozřejmě fén, nůžky a spoustu dalších potřeb. Ukaž své schopnosti a předveď co v tobě je.

Stay Yellow

29.3.2013
75%
Hra - Stay Yellow
Video se načítá
V této postřehovce se budete muset postarat o žlutý čtverec, který se snaží uniknout ostatním barvám. Čtverec ovládáte pohybem myší a unikáte ostatním barvám. Hra nabídne i několik bonusů, jako je štít, zpomalení nebo žlutá barva.
Hra - Monkey go happy marathon
Video se načítá
Monkey go happy marathon je speciální vydání hry, ve které rozveselujete opičky tak, že plníte jejich zapeklité úkoly. Tentokrát si budete moct z rodinky vybrat, komu budete dělat radost. Čím míň kliknutí použijete, tím budete lepší. Dokážete projít všemi úkoly?

Geewa Kulečník

21.8.2013
88%
Hra - Geewa Kulečník
Video se načítá
Od Geewy můžeš znát mnoho karetních her nebo třeba slovní fotbal, ale kulečník je zde poprvé a hned je mezinárodně úspěšný. Zahraj si se svým kamarádem nebo s někým náhodným z celého světa. Šťouchej do bílé koule, zbav se co nejdřív všech svých, nakonec shoď do kapsy černou, získej více bodů než…

Ready? Fire!

23.5.2011
73%
Hra - Ready? Fire!
Video se načítá
Tato onlinovka otestuje váš postřeh. Dokážete trefit pohybující se terč? Ve hře si můžete nastavit několik úrovní obtížností. Čím vyšší obtížnost si vyberete, tím více terčů budete muset trefit. Tato hra je vhodná pro jednoho i dva hráče.

Dress For Date 2

7.7.2013
71%
Hra - Dress For Date 2
Video se načítá
Krásná a mladá slečna se chystá na rande svých snů a chce být naprosto dokonalá. Pomůžete jí s tím? Oblečte ji do šatů, ve kterých určitě upoutá pozornost každého mladíka. Rozhodněte, jaký účes bude mít, naličte ji, vyberte ji nějaké šminky a doveďte ji úplné dokonalosti. Potom se můžete podívat,…

Bomb It 3

10.4.2012
85%
Hra - Bomb It 3
Video se načítá
Bomb It 3 je povedená hra, která svým námětem připomíná starého dobrého Bombermana. Hra však přináší množství nových prvků, od širokého arzenálu zbraní, až po dopravní prostředky. Navíc má hra i multiplayer, takže si ji můžete zahrát i s kamarádem.

Piškvorky online

5.8.2012
79%
Hra - Piškvorky online
Video se načítá
Piškvorky už nemusíte hrát jen na klasickém čtverečkovaném papíře, ale můžete vyzvat kohokoliv prostřednictvím této super on-line hry. V reálném čase se utkáte na poli logiky a hlavně pozornosti, kdy vítězí ten, komu se podaří vytvořit řadu pěti svých symbolů.

Lodě

9.8.2012
82%
Hra - Lodě
Video se načítá
Další ze super klasických her, které znáte z deskové nebo papírové podoby je tady online. Tentokrát jsou to lodě, co si můžete zahrát na svém počítači ale v reálném čase a s opravdovým protivníkem. Rozmístěte svá plavidla po herním poli a zkuste odhadnout pozice soupeřových. Kdo dříve úplně potopí…

Kris Kros

4.7.2012
85%
Hra - Kris Kros
Video se načítá
Máte dobrou slovní zásobu a jste soutěživí? Pak se Vám jistě bude líbit tato hra, ve které se utkáte s reálným soupeřem ve skládání slov z písmenek. Písmenka dostanete náhodně vylosovaná a v herním poli budou muset jednotlivá slova stále navazovat. Kdo získá více bodů vyhraje.

Shopaholic Models

1.5.2013
98%
Hra - Shopaholic Models
Video se načítá
Pro všechny milovnice nakupování, oblékání a módy vůbec je tady další super hra ze série Shopaholic. Ujměte se své modelky a projděte si všechny luxusní obchody s nejrůznějším oblečením, botama, kabelkama i šperkama. Dokážete vyjít s počátečním obnosem peněz, nebo si dokonce nějaké další vydělat?…

Operetta Tattoo Shop

8.6.2013
86%
Hra - Operetta Tattoo Shop
Video se načítá
Operetta z Monster High se rozhodla, že si otevře vlastní tetovací salon a prvními jejími zákaznicemi není nikdo jiný, než spolužačky ze strašidelné střední školy. Vyberte se kterou začne a pomozte Operettě s tetováním. Hra vás provede celým postupem tetování, takže se můžete těšit na super zábavu.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.