Oblíbené hry

Nurse Slacking

11.8.2013
81%
Hra - Nurse Slacking
Video se načítá
Pokud tě baví hry ze série Slacking, pak tě jistě potěší, že je tu další. V tomto případě se nudí sestřička v nemocnici. Strašně moc chce pomáhat nemocným, ale dělá to po svém a doktorovi se to úplně nezdá. Během toho, co se nedívá, musíš stihnout spoustu věcí, jako například utěšit malé dítě,…

Bratz Little PonyNÁŠ TIP

30.5.2011
88%
Hra - Bratz Little Pony
Video se načítá
Připravte svého poníka na módní přehlídku. Vyberte si vašeho oblíbence, toho potom upravte a vyšperkujte tak, aby si první místo opravdu zasloužil. Možností na výběr máte spoustu - od změny hřívy až po oční stíny. Podaří se vám vyhrát první místo?
Hra - Home Sheep Home 2: Lost Underground
Video se načítá
Home Sheep Home 2: Lost Underground je pokračování logické hry, ve které se se třemi ovečkami dostanete do tmavého podzemí. Vzájemnou spoluprací mezi ovečkami musíte najít způsob, jak se z podzemí dostat. Každá ovečka má jinou velikost, co budete muset při řešení jednotlivých kol využít.

Sue kadeřnice 2

15.8.2011
85%
Hra - Sue kadeřnice 2
Video se načítá
V této další oblíbené hře se Sue se stanete kadeřnicemi, které stříhají zákazníky podle předloh, které jim poradíte. Zvolte jim typ účesů a poté je ostříhejte co nejpřesněji dokážete.

Operate Now Knee Surgery

29.10.2013
78%
Hra - Operate Now Knee Surgery
Video se načítá
V naučné hře Operate Now Knee Surgery se stanete mladým doktorem, který se učí, jak správně postupovat při operacích. Abyste celou operaci bezchybně zvládli, držte se pokynů sestřičky, která vám vždy řekne jak postupovat. Celá hra je v angličtině, přesto vám stačí jen její základní znalost.

Monkey Go Happy Mayhem

31.1.2014
83%
Hra - Monkey Go Happy Mayhem
Video se načítá
Je tu konečně další, dlouho očekáváný díl opiček! Jako vždy jsou smutní a potřebují rozveselit tak je vezměte do města a plňte úkoly, které je rozveselí a vás posunou dále ve hře.

Salon Slacking

1.3.2014
88%
Hra - Salon Slacking
Video se načítá
Sára pracuje jako kadeřnice v kadeřnickém salonu. Měla by se věnovat své klientce, ale znáte ji, Sára má úplně jiné koníčky. Například si maluje pusu rtěnkou, odstrašuje ostatní zákaznice nebo si češe své vlasy. Pomozte jí splnit všechny její úkoly, aby vás při tom nechytla její klientka.

Lucky Clover

22.6.2014
75%
Hra - Lucky Clover
Video se načítá
Myslíte si, že dokážete najít 7 čtyřlístků v této zahradě? Tak se o to pokuste, prohrabujte se houštím a pečlivě hledejte. Když označíte mockrát jiné lístky tak hra končí, takže označujte pouze čtyřlístky. Zvládnete je všechny najít v časovém limitu?

Monkey Go Happy 4

14.3.2012
89%
Hra - Monkey Go Happy 4
Video se načítá
Oblíbená hra s roztomilými opičkami, které se stanou Vašimi průvodci po zajímavých minihrách, je opět tady! Patnáct rozdílně náročných úkolů, ve kterých musíte správně používat věci, nadchne jistě nejen ty nejmenší. Nezapomínejte ale, že čím méně kliknutí použijete, tím budete lepší :)

Barman

24.5.2013
76%
Hra - Barman
Video se načítá
Skvělá hra, ve které můžete míchat vlastní koktejly! K dispozici budete mít kromě nepřeberného množství nápojů i citrony nebo led. Výsledný nápoj dáte ochutnat barmanovy a ten Vás ohodnotí.

Operate Now Skin Surgery

29.9.2013
77%
Hra - Operate Now Skin Surgery
Video se načítá
Transplantace jsou vždy operace, které vyžadují velkou přesnost. Nejprve si musíte odebrat štěp a připravit jej přesně pro místo, kam jej budete transplantovat. Následně je důležité jej dobře usadit a také překrýt, aby se ujal. Nakonec se celé místo překryje speciální fólií, která urychluje to, aby…

Arm Surgery

26.9.2013
79%
Hra - Arm Surgery
Video se načítá
Operace zlomené ruky není nijak závažná operace, je však nutné udělat ji přesně a rychle. Právě to bude Vaším úkolem ve hře Arm Surgery. Nejprve musíte vyčistit oblast od úlomků kosti a následně vložit destičku na zpevnění celé zlomeniny. Při operaci postupujte velmi přesně a také precizně.
Hra - Operate Now! Scoliosis Surgery
Video se načítá
Zahrajte si další skvělé pokračování této skvělé hry, ve které bude vaším úkolem pomoci mladé dívce s její skoliózou. Napřed jí vezměte na rentgen, kde zjistíte, na jakých místech je její páteř poškozená. Pokračujte na sál, kde provedete velmi náročnou operaci, takže dávejte pozor a mějte na paměti,…

Flag Quiz

3.10.2013
71%
Hra - Flag Quiz
Video se načítá
Milovníci zeměpisu si mohou mezi sebou otestovat znalosti vlajek. Stačí vždy přiřadit vlajku ke jménu státu. Výhodou je možnost vylučovací metody, takže byste si měli poradit.
Hra - Operate Now Appendix Surgery
Video se načítá
Operate Now Appendix Surgery se vžijete do role doktora, který musí pomoci mladé pacientce s bolestmi břicha. Po krátké diagnóze zjistíte, že na vině je slepé střevo. Vaším úkolem tak bude slepé střevo vyoperovat. Přitom se musíte držet instrukci, které vám dává vaše sestřička.

Operate Now: Ear Surgery

4.12.2013
78%
Hra - Operate Now: Ear Surgery
Video se načítá
Ve hře Operate Now: Ear Surgery se stanete doktorem, který musí pomoci mladému chlapci navrátit sluch. Operace bude vyžadovat zavedení speciálního přístroje do ucha pacienta. Jelikož se jedná o poměrně náročný zákrok, musíte přesně dodržovat všechny instrukce.
Hra - Operate Now! Epilepsy Surgery
Video se načítá
Operate Now: Epilepsy Surgery je dalším dílem série, v níž si můžete vyzkoušet práci chirurga. Tentokrát budete mít za úkol pomoci mladé pacientce trpící epilepsií. Protože operace mozku je skutečně náročná a nebezpečná, musíte každý krok provést přesně podle instrukcí.
Hra - Clawdeen Wolf Real Haircuts
Video se načítá
Vyzkoušejte si na Clawdeen, jaké je náročné stříhat vlasy. Tato hra je výjimečná tím, že je velmi náročná na ovládání, a proto je obtížnější získat střih, který potřebujeme. Pokuste se udělat, co nejhezčí účes, aby vypadal reálně a Clawdeen se líbil.

Cleo De Nile Hairstyle

31.5.2013
75%
Hra - Cleo De Nile Hairstyle
Video se načítá
Kdo by neznal oblíbený seriál Monster High. Pro všechny slečny tady je super oblíkačka s Cleo De Nile v hlavní roli. Kromě stylového oblečení pro ni vyberete i některý z mnoha zajímavých účesů a změníte jí dokonce i barvu vlasů. Nezapomeňte ani na doplňky a dobře si to užijte :)
Hra - Cleo de Nile Real Haircuts
Video se načítá
Cleo chce nový účes a zbývá už en na vás ho vytvořit. Vlasy jí můžete barvit, natáčet, stříhat a samozřejmě dekorovat. Příjemnou zábavu.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.