Oblíbené hry

Choochoo Puzzles

10.11.2014
78%
Hra - Choochoo Puzzles
Video se načítá
V této logické hře bude vaším úkolem dostat červený řetěz do červeného cíle. Překážkou nebude jen cesta, ale i jiné řetězce, které vám budou stát v cestě. Podaří se vám vyhrát?
Hra - Robecca's Steamin' Makeover
Video se načítá
Upravte Robeccu z Monster High, aby jí to opravdu slušelo. Nebudete to mít ale vůbec jednoduché. Její obličej je opravdu zanedbaný a tak budete muset použít všech dostupných kosmetických prostředků, vytrhat jí obočí a pak teprve budete moct začít přemýšlet o oblečení, účesu a líčení.
Hra - Monkey Go Happy Christmas
Video se načítá
I roztomilé opičky Monkey Go Happy se připravovaly na Vánoce. V této další povedené adventuře, která jistě zaujme i ty nejmenší hřáče, jedné z nich budete pomáhat hledat všechny důležité věci na ozdobení jejich obydlí a vánočního stromečku. Každá z věcí, jejichž stíny uvidíte ve spodní části…

Piškvorky

2.3.2012
66%
Hra - Piškvorky
Video se načítá
Každý, kdo rád potrápí své mozkové závity si přijde na své v on-line verzi klasických piškvorek. Hra je o to těžší, že budete hrát proti počítači, který v podstatě nedělá chyby. Dokážete ho porazit?

Top BasketballHra na skóreHra o medaile

16.2.2014
83%
Hra - Top Basketball
Video se načítá
Cílem hry Top Basketball je v omezeném časovém limitu nastřílet co nejvíce košů a tak získat vysoké skóre. I když se vám hře zobrazuje směr, kterým míč poletí, trefit koš není vždy zrovna nejlehčí. Navíc před každým hodem změní míč svou polohu.

Superkvíz

13.5.2014
70%
Hra - Superkvíz
Video se načítá
Vědomostní hra, ve které se snažíte za pomoci písmen uhádnout odpověď na danou otázku. Za každé správně uhádnuté písmenko získáte body a za nesprávnou odpověď přijdete o jeden balónek. Jakmile přijdete o všechny, tak prohráváte.

Draculaura Fangtastic MakeoverNÁŠ TIP

9.12.2014
97%
Hra - Draculaura Fangtastic Makeover
Video se načítá
Staňte se na okamžik šikovnou maskérkou a módním poradcem. Vaše první zákaznice bude krásná studentka z vašeho oblíbeného seriálu Monster High. Změňte jí účes, kompletně celý vzhled a dejte jí i něco hezkého na sebe. Samozřejmostí budou i módní doplňky, které nesmí chybět.

Fashion Model Makeover

12.3.2013
93%
Hra - Fashion Model Makeover
Video se načítá
Fashion Model Makeover je opravdu povedená a dobře propracovaná hra, ve které budete měnit image hlavní hrdince, co se chce ze zanedbané šmudly stát pravou modelkou. Nechybí nic z oblíbených zkrášlovacích procedur - čištění pleti, make up, ani oblékání. Tak se do toho rychle pusťte :)

CalculationsHra na skóreHra o medaile

29.8.2014
74%
Hra - Calculations
Video se načítá
Calculations je početní hra, ve které musíte během minuty zvládnout co nejvíce příkladů. Snažte se neudělat žádnou chybu a nasbírat co nejvíce bodů.

Frogtastic 2

7.7.2011
84%
Hra - Frogtastic 2
Video se načítá
Povedená oddechovka, ve které musíte vytvořit lektvar. Ne však ledajaká lektvar - přísady musíte zvolit tak, aby účinky lektvaru proměnili žábu v prince. Pomozte princezně s přeměnou a najděte správný recept.

Kick Ass Homer

4.1.2013
84%
Hra - Kick Ass Homer
Video se načítá
Je tady hlava rodiny Simpsonů, aby se svým povedeným synkem Bártem nechal co nejdál odpálit. Odhadněte ten správný okamžik k úderu, aby Homer doletěl opravdu co nejdál a v letu posbírat co nejvíc peněz, jídla a svého oblíbeného piva. Užitečná vylepšení si budete moct pořídit po každém kole, pokud…

Computer Crash

18.12.2014
55%
Hra - Computer Crash
Video se načítá
Naštval vás někdo? Můžete si váš vztek vymlátit na tomto počítači. Aby toho nebylo málo, při práci s ním vyskočí okno a všechno je v tahu. Rozbijte počítač na atomy a zničte i jeho příslušenství.

Slovní fotbal

1.8.2012
88%
Hra - Slovní fotbal
Video se načítá
Utkejte se na hřišti slovní zásoby s reálným protivníkem. Vymyslete ze zadaných písmen více slov a dejte mu gól. V omezeném čase vytvořte co nejvíce slov, která by měla být co nejdelší, nejoriginálnější a hlavně spisovná podstatná jména.

Prší

27.7.2012
85%
Hra - Prší
Video se načítá
Zahrajte si klasickou karetní hru prší na svém počítači, ale s reálným protihráčem! Hra má tři kola a v každém se snažíte zbavit všech karet, které dostanete. Pokud nebudete tím, kdo se zbaví karet první, hodnoty karet, které Vám zůstanou se započítají jako negativní body. Ten co jich bude mít na…
Hra - Hair Studio: Wedding Edition
Video se načítá
Vytvořte ten nejkrásnější účes a to tentokrát k opravdu zvláštní příležitosti a totiž svatbě. Můžete stříhat podle předlohy, nebo nechat projevit vlastní fantazii. K dispozici máte stříhání, různé druhy natáček nebo naopak žehličku na vlasy. Samozřejmostí je množství nejrůznějších barev včetně…

Ice Hockey 4

22.3.2012
69%
Hra - Ice Hockey 4
Video se načítá
Tato sportovní hra bude jistě bavit i holky, protože v ní jde správný odhad, načasování, přesnost a navíc má pěknou grafiku ;). Budete mít za úkol trefit se jako prvotřídní hokejista do soupeřovy brány. Nebude to ale vůbec snadný úkol, protože Vám v cestě bude stát nejen brankář, ale i obránci.

Red Ball 4Hra s oceněním

8.12.2012
91%
Hra - Red Ball 4
Video se načítá
Red Ball 4 je skvělá skákačka, ve které bude vaším úkol dopravit červeného smajlíka na konec každého levelu. Zdolávejte četné překážky, posbírejte co nejvíce hvězdiček a vyhněte se všem nepřátelům. Dokážete se dostat až k samotnému bossovi?

PupzzleHra s oceněním

13.3.2014
81%
Hra - Pupzzle
Video se načítá
Pupzzle je logická hra pro nejmenší, ve které bude vaším úkolem pomoci malému smutnému pejskovi. Rozveselíte ho tím, že mu budete pomáhat v jednotlivých kolech. Kola které se ve hře nachází jsou z praktického života. Abyste kolo prošli musíte používat nejen mozek, ale i správný postup. Dokážete…

Carnival Slacking

15.9.2013
87%
Hra - Carnival Slacking
Video se načítá
Slacking her není nikdy dost. Sarah se vydala do karnevalového průvodu a nejradši by se stala královnou karnevalu, ale musí předtím stihnout mnoho věcí. Například nalíčit se, namalovat si pusu, napsat smsku nebo zatancovat. Povede se jí stát se královnou?

Talking Tom Cat 2

27.4.2014
75%
Hra - Talking Tom Cat 2
Video se načítá
S Tomem se nudit nebudeš. Můžeš mu škodit všelijakými způsoby - několik jich máš přímo jako ikonky, další musíš ve hře najít. Také si můžeš s Tomem "povídat", opakuje po tobě všechno, co mu řekneš do mikrofonu.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.