Oblíbené hry

Hra - Venus McFlytrap's Bold Style
Video se načítá
Znáte Venus McFlytrap's z Monster Higt? Tuto krásnou slečnu zaměřenou na rostliny teď budete moct obléknout a celkově upravit, aby byla připravené vyrazit na párty. Oblékněte jí ty nejkrásnější šaty, vyberte boty, účes i doplňky. Určitě jí to bude slušet víc než kdy dříve ;)
Hra - Harry Potter Online Coloring Page
Video se načítá
Vybarvěte si obrázek Harryho Pottera a dejte obrázku trošku šmrnc. Na výběr máte několik barev, které obrázek oživí.
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…
Hra - Monster High Sweet 1600
Video se načítá
Všichni spolužáci z Monster High oslavují sladkých 1600 s Dracularou. Dodejte tomuto obrázku barvy.
Hra - Monster High Dead Tired Coloring
Video se načítá
Skupinka holek z Monster High se během dne strašně unavila a tak si daly chvilku odpočinku. Je pouze na Tobě, jak je vybarvíš, aby se zase měly čile k světu a měly radost.

Deuce Scaris Style

26.10.2013
74%
Hra - Deuce Scaris Style
Video se načítá
Zahrajte si tuto oblíkačku, ve které budete moci obléci vašeho oblíbeného žáka z Monster High. Vyberte mu jeden z bizarních účesů, oblečte ho do drsného oblečení a pak se už můžete kochat.

Šití medvídka

20.7.2012
90%
Hra - Šití medvídka
Video se načítá
Je tady neobvyklá dovednostní hra, ve které si budete moct ušít vlastní plyšové zvířátko. Vyberte si vzor, nastříhejte látku, sešijte kousky k sobě a zvířátko vycpěte. Nakonec si zvolte, jak bude vypadat jeho obličej. Nemusíte se bát, že byste něco nezvládly, hra Vás krok po kroku povede.
Hra - Driving Lesson Slacking
Video se načítá
Sarah dělá závěrečné zkoušky v autoškole. Vedle ježdění v autě se nudí a proto potřebuje zabavit, ale tak, aby ji nevidel hodnotící. Pomůžete jí?

Field Trip Slacking

5.3.2014
87%
Hra - Field Trip Slacking
Video se načítá
Sára je na výletě se svými spolužáky v muzeu dinosaurů, kde by měly děti vypracovat referát. Sára však nechce jen psát, ale také se v muzeu zabavit. Pomoz jí s ježděním na pradávném dinosaurovi, s přípravou chutného chleba nebo s očištěním starých zkamenělin. Nezapomínejte na to, že vás nesmí vidět…

Chipmunks Race

19.3.2012
77%
Hra - Chipmunks Race
Video se načítá
V této zábavné závodní hře půjde o rychlost i o postřeh. Jako jeden z milých známých Chipmunků budete cestou sbírat cenné dárečky a zároveň si dávat velký pozor, abyste nepřejeli pejsky a kočičky, kteří se Vám budou plést do cesty. Hru můžete hrát sami, nebo poměřit své síly s kamarádem.

Barbie Winter Shopping

8.12.2014
63%
Hra - Barbie Winter Shopping
Video se načítá
Vyberte Barbie nové oblečení na tuto zimní sezónu. Podaří se vám trefit její vkus?

Puzzle Freak 2

29.8.2014
77%
Hra - Puzzle Freak 2
Video se načítá
Puzzle Freak je hra ve které se pobavíte, ale i použijete mozek. Budete hrát společně s jiným hráčem a vaším úkolem je, dostat panáčka do cíle. Ale nebudete to tak jednoduché, aby se tak stalo potřebujete splnit různé úkoly.

The Farmer

23.5.2011
79%
Hra - The Farmer
Video se načítá
Farmářské hry jsou velmi oblíbené a vyjímkou není ani hra The Farmer. V této hře dostanete k dispozici farmu a pole, na kterých můžete pěstovat co se vám zamane. Kromě pěstování ovoce a zeleniny můžete také na své farmě pěstovat zvířata. Úrodu můžete prodat a našetřit peníze na sadbu nebo na…

Good Game BigFarmNÁŠ TIP

29.12.2016
97%
Hra - Good Game BigFarm
Video se načítá
Je tady super propracovaná novinka z rodiny farmářských her z dílny Good Game. Stačí jednoduché přihlášení a stanete se majitelem vlastního farmářského komplexu, jehož prosperita záleží jen na Vás. Hra je v češtině a na začátku Vás čeká přehledný úvod, ve kterém se naučíte jak stavět nové budovy,…

Overtorque Stunt RacingNÁŠ TIP

15.5.2013
94%
Hra - Overtorque Stunt Racing
Video se načítá
Skvělá závodní hra, ve které si můžete naplno užít pěknou grafiku a rozmanité tratě. Hra Vám nabídne 4 unikátní herní režimy. Když Vás přestane bavit závodění, můžete si jen tak jezdit ve volné jízdě nebo honit a ničit auta ostatních soupeřů.

Dreamhouse Quiz

23.5.2014
70%
Hra - Dreamhouse Quiz
Video se načítá
Zajímá tě, v jakém domě bys jednou mohla žít? Vyplň kvíz a zjistíš to hned! K testu je ale potřeba znalost angličtiny, možná se ti bude hodit pomoc rodičů.

Wiz Dog Quiz

2.7.2014
79%
Hra - Wiz Dog Quiz
Video se načítá
Nevíte si vybrat z různých ras psů? Tato hra vám ve výběru pomůže. Vaším úkolem bude si vybrat z pomezí tří možností. Po vyhodnocení se výsledek dozvíte.

Get Married Test

2.10.2014
83%
Hra - Get Married Test
Video se načítá
Víte kdy se budete vydávat a měli byste si najít životního partnera? Zjistěte to jednoduchým způsobem, že si uděláte test. A vyberte vždy jednu možnost, která je vám sympatičtější.

The Frozen Quiz

28.7.2014
55%
Hra - The Frozen Quiz
Video se načítá
Zjistěte za pomoci tohoto kvízu na koho se povahově podobáte z filmu Frozen. Budete například Elsa?

Wake Up Sleeping Beauty

23.11.2014
68%
Hra - Wake Up Sleeping Beauty
Video se načítá
Pomozte princi probrat Šípková Růženka tím, že mu vytvoříte vhodný rtěnku na peri. Podaří se vám najít správnou kombinaci a vzbudit princeznu?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.