Oblíbené hry

Hra - Jolly Jigsaw Ever After High
Video se načítá
Zahrejte si známou hru puzzle s postavičkami z Ever After High. Princip je jednoduchý jednotlivé díly, musíte položit na správné místo, pokud jsou nesprávně otočené, jejich polohu změníte mezerníkem.

Pool Slacking

12.8.2014
84%
Hra - Pool Slacking
Video se načítá
Pool Slacking je postřehová hra, ve které se ocitnete na koupališti, kde budete muset dávat pozor na dvě děti. Abyste se však nenudili, můžete plnit různé zábavné úkoly. Každý úkol však musíte splnit dříve, než se objeví vykřičník, který vám signalizuje, že máte přestat a věnovat se dětem.

Devilish Stylist

7.7.2011
75%
Hra - Devilish Stylist
Video se načítá
Zajímavá i když trochu neobvyklá hra pro dívky. V této hře je vaším úkolem udělat styl dívky podle sebe. Nesmíte ovšem dívku upravovat, pokud se dívá anděl. Pokud vás totiž zahlédne, uvězní vás a hra pro vás skončila. Na změnu stylu máte ovšem pouze omezený čas, tak si pospěšte.

Cookie CruncherHra na skóreHra o medaile

13.9.2014
73%
Hra - Cookie Cruncher
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, ve které budete pojídat sušenky. Vaším úkolem jich bude sníst co nejvíce během časového limitu. Snažte se jíst co nejvíce stejných sušenek pro násobení bodů.

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.
Hra - Sářina lekce vaření - perníkový domeček
Video se načítá
Věděly byste jak udělat takovou pravou perníkovou chaloupku? V této super vařící hře se to pod vedením skušené učitelky Sáry určitě naučíte. V jednotlivých krocích, kdy si samy budete i chystat ingredience, si od úplných začátků připravíte dokonce těsto na perník a jistě z výsledného výrobku budete…

Holly Muffin Maker

8.4.2012
89%
Hra - Holly Muffin Maker
Video se načítá
Vyrobte ty nejchutnější muffiny v této hře, která prověří i Váš postřeh a rychlost. Dostanete totiž na starost hned tři holčičky, které budou Vaše muffiny zdobit. Můžete si vybrat druh polevy, posypku i ovoce. Ale muffiny pojedou na běžícím pásu a čím dál rychleji a vy musíte ke zdobení odhadnout…

Cake Master

27.4.2012
63%
Hra - Cake Master
Video se načítá
Vyrobte podle své fantazie nebo podle předlohy ty nejlepší a nejkrásnější dorty. Vyberte si polevu, krém na zdobení i zajímavé jedlé dekorace na vršek dortu.

Banány se šlehačkou

10.6.2012
86%
Hra - Banány se šlehačkou
Video se načítá
Máte rády banány se zmrzlinou a se šlehačkou? V této pěkné hře si je budete moct samy připravit. Postupovat budete od úplného začátku, kdy oloupete banán, až po konečné zdobení hotového dezertu. Hlavně ozdob je k dispozici opravdu hodně a můžete projevit svou fantazii :)
Hra - Sářina lekce vaření - cukrová lízátka
Video se načítá
Už jste někdy vyráběly vlastní domácí lízátka? V této super vařící hře s učitelkou Sárou si to budete moct zkusit. Sára vás postupně provede všemi fázemi přípravy a když všechny úkoly zvládnete, určitě si budete moci zkusit tuto dobrotu i doma.
Hra - Dora’s cooking club rescetas de pizza
Video se načítá
Dora dostala chuť na pizzu, a proto se ji rozhodla upéct. Pomozte i vy Dore s krájením surovin a celkovým pečením, aby si na ní mohla pochutnat. Při vaření vám bude pomáhat.

Fat Dora Eat Eat Eat

13.12.2014
76%
Hra - Fat Dora Eat Eat Eat
Video se načítá
Dora se rozhodla, že vánoční svátky bude trávit pouze přecpáváním se. Musíte vybrat, které jídlo je pro ni vhodné. Pokud na páse přijede cokoli z čeho by jí bylo špatně, musíte to dát pryč. Pás se postupem času zrychluje, takže to bude docela výzva.

Vánoční přání

21.12.2011
65%
Hra - Vánoční přání
Video se načítá
Vyrobte si vlastní vánoční přáníčko úplně podle svých představ a to na počítači. Na pozadí krásné zasněžené krajiny budete moci dát množství vánočních motivů z nabídky, jako třeba sněhuláka, stromek, dárky, ozdoby... A to v jakémkoliv množství i velikosti.
Hra - Last Minute Makeover Scientist
Video se načítá
Vědkyně usnula do své práce a je jen na vás, zda ji stihne včas. Nejdříve s jejím vyčistíte pleť a pak vyberete make-up a oblečení.

Pool Party

30.4.2012
76%
Hra - Pool Party
Video se načítá
Taky už Vám chybí léto? Vydejte se na slunnou bazénovou párty alespoň na obrázcích této postřehové hry, kde budete hledat ve čtyřech různých prostředích zadané obrázky. Ale nečekejte rybu ve vodě, nebo ptáka na stromě a dobře se dívejte ;)
Hra - Venus McFlytrap Hairstyles
Video se načítá
Staňte se osobní kadeřnicí Venus a vytvořte její nový účes. Nakonec jí můžete vybrat make-up a doplňky.
Hra - Brilliant Howleen Wolf Facial
Video se načítá
Vyberte Howleen nový outfit, změňte její účes a upravte pleť k nepoznání. Bude vaše Howleen nejkrásnější?

Ghoulia Yelps Dress Up

12.9.2013
87%
Hra - Ghoulia Yelps Dress Up
Video se načítá
Další oblékačka s tématikou Monster High - tentokrát budeš oblékat Ghouliu. Ačkoli je Ghoulia zombie, je považována za jednu z nejchytřejších. Proto by jí určitě neměly chybět typické brýle. A nebo jí naopak žádné nedáš? Vše je jen na tobě.
Hra - Jane Boolittle Haircuts
Video se načítá
Vymyslete Jane nový účes, který by se jí mohl líbit. Kromě účesu jí můžete vybrat hezké šaty a make-up.

Girls from Monster Cat

2.10.2012
78%
Hra - Girls from Monster Cat
Video se načítá
Je tady druhé pokračování super oblíkačky, ve které vyberete sexy oblečení hned dvěma kočkám (doslova) z Monster High. Jaké budou mít účesy, šaty, boty, kabelky a doplňky?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.