Oblíbené hry

Canufit

20.6.2012
73%
Hra - Canufit
Video se načítá
V této logické hře bude vaším úkolem v každém kole uspořádat písmena na hrací ploše tak, aby se nepřekrývaly. Avšak písmena musí být uspořádány uvnitř objektů nakreslených křídou, přičemž se těchto čar nesmí dotýkat.

Factory Balls 2

21.12.2014
67%
Hra - Factory Balls 2
Video se načítá
Zábavná logická hra, ve které budete vytvářet takové míčky, jaké vidíte na krabici. Míček musí projít vždy několika body ve správném pořadí.

Factory Balls 4

19.9.2014
73%
Hra - Factory Balls 4
Video se načítá
Čtvrtý díl oblíbené hry jménem Factory Balls je tu. Princip je pořád stejný - vytvářej všelijaké míčky podle modelu. Musí vypadat naprosto identicky! Dokážeš to?

Shape Fold

10.12.2012
72%
Hra - Shape Fold
Video se načítá
Shape Fold je logická hra připomínající puzzle, ve které bude vaším úkolem složit různé geometrické tvary a obrazce. Jednotlivé části skládačky jsou však navzájem pospojovány, takže je potřeba vše promyslet a části složit ve správném pořadí.

Glassez

27.9.2012
80%
Hra - Glassez
Video se načítá
Zahrajte si tuto vynikající logickou hru, která opravdu prověří Váš úsudek a postřeh. Cílem hry je v každém kole zaplnit celý obrázek jednotlivými kousky. Každý kousek má ale jiný tvar a obrázek je čarami rozdělen tak, že se kousky nehodí všude. Je nutné proto dobře plánovat, abyste umístili…

Vysněné rande

24.7.2012
90%
Hra - Vysněné rande
Video se načítá
Slečna v této hře se chystá na rande se svým vysněným klukem. Ten má ale jasné představy, jak by měla jeho dívka vypadat a ona mu chce vyhovět. Pomůžete jí splnit jeho přání a správně se ostříhat, učesat, nabarvit vlasy i vybrat oblečení?

Kim Possible 2

19.3.2012
55%
Hra - Kim Possible 2
Video se načítá
Ověřte si svůj postřeh a přesnou mušku v této graficky moc dobře ztvárněné hře. S každým levelem bude přibývat nepřátel, které bude potřeba zlikvidovat, takže si určitě pořádně zastřílíte :)

Elsa Cooking Apple Pie

1.10.2014
69%
Hra - Elsa Cooking Apple Pie
Video se načítá
Elsa se ​​rozhodla přichystat chutný jablečný koláč. Potřebuje s přípravou pomoci a proto očekává vaši pomoc se samotným mícháním a přípravou ingrediencí. Podaří se vám koláč upéct?
Hra - A Sitch in Time - episode 2: Past
Video se načítá
V druhém díle této skákačky se dostaneš do minulosti do doby, kdy byla Kim malé dítě. Nejdříve se musíš dostat nepozorovaně z dětského pokoje, ale nesmíš přitom vzbudit spinkající děti. Když se dostaneš ven, čekají tě velká dobrodružství!
Hra - Kim Possible: Draken´s Lair
Video se načítá
Vžijte se alespoň na chvíli do role Kim Possible a vydejte se na nebezpečnou cestu plnou nástrah. Hra má několik kol, kde bude vaším úkolem překonat protivníka, vyhýbat se laserovým paprskům nebo přeskakovat z jedné plošiny na druhou.

Totally Spies šachy

12.8.2012
87%
Hra - Totally Spies šachy
Video se načítá
Agentky Totally Spies se vrhly do další bitvy s padouchy. Aby je mohly zajmout musí skočit na jejich pole na hrací ploše. Musí se jim to ale podařit dříve, než skočí oni k nim. Každá z agentek může skákat jinak a v každém tahu vždy vyberete jednu z nich a její pohyb. Podaří se Vám zajmout všechny…

Totally spies miseHra s oceněním

4.4.2012
88%
Hra - Totally spies mise
Video se načítá
Vydejte se na misi společně s agentkou Totally spies. Překonejte všechny překážky a dorazte do cíle. Budete muset použít všechno své umění jako jsou skoky a správně načasované kopy.
Hra - Alvin, Chipmunkové a Harmonika
Video se načítá
Roztomilý oblíbený Chupmunek Alvin se rozhodl hrát na foukací harmoniku. Pomůžete mu, aby jeho písnička zněla opravdu pěkně? Ovládejte harmoniku šipkami tak, abyste chytili všechny letící noty na správně barevná políčka.

Uphill Rush 5

8.1.2013
90%
Hra - Uphill Rush 5
Video se načítá
Již 5 díl této oblíbené závodní pecky, ve které si můžete vybrat mnoho vozidel, se kterými se budete prohánět po vodním parku. Po cestě musíte sbírat bankovky a poklady, které Vám přinášejí body a provádět i různé triky ve vzduchu.

My Dolphin Show 4NÁŠ TIP

1.7.2014
94%
Hra - My Dolphin Show 4
Video se načítá
Her se zvířaty není nikdy dost, obzvlášť těch s delfíny. Máme tu pokračování skvělé hry My Dolphin Show, už čtvrtý díl. Vyzkoušej si s delfínem různé triky, získávej peníze a kupuj si za ně skvělé nové oblečky pro svého delfína!

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…
Hra - Barbie Sorority Girl Dress Up
Video se načítá
Barbie je na vysoké škole populární, protože je prezidentkou sesterstva na vysoké škole. Proto musí vypadat reprezentativně. Dokážeš jí navrhnout takový outfit?
Hra - Barbie Spring Style Dress Up
Video se načítá
Barbie ví co je moderní a co se bude v toto jaro nosit. Vyberte si i vy z jejího šatníku pár kousků a vytvořte si pěkný oufit.
Hra - Barbie College Princess Dress Up
Video se načítá
Oblečte si barbie princeznu a připravte ji na večerní vyražení. K dispozici budete mít mnoho druhů oblečení, od různých sukní, kalhot až po krásné šaty. Vybrat si můžete i barvu a střih vlasů nebo doplněk v podobě šperků či kabelky

Barbie Farmer Princess

22.9.2014
80%
Hra - Barbie Farmer Princess
Video se načítá
Klasická oblíkačka, ve které budete oblékat Barbie farmářku. Na výběr máte mnoho různých modelů. Najdete mezi nimi trička, sukně, rifle, boty a různé doplňky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.