Oblíbené hry

Uphill Rush 4 GirlNÁŠ TIP

20.7.2012
90%
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video se načítá
Pro všechny holky, co si rády zazávodí a dokážou své schopnosti na dráze, ale nemají rády auta a silné stroje je tady bezvadná hra Uprill Rush v holčičím provedení. Zdolávat budete vodní dráhu. Ze začátku jen na nafukovacím kruhu a později si můžete vydělat na lepší "dopravní prostředky" i na hezčí…
Hra - Frozen Wedding Designer
Video se načítá
Hlavní postava z filmu Frozen se vydává a proto potřebuje nádherné šaty, které jí uděláte vy. Nejdříve si načrtnete model a pak se můžete pustit do šití. Příjemnou zábavu.

Elsa Washing Clothes

12.8.2014
78%
Hra - Elsa Washing Clothes
Video se načítá
Pomozte Else s tříděním, praním a věšením vypraného prádla. Bude s vámi Elsa spokojená?

Lego Friends Pet Salon GameNÁŠ TIP

28.10.2014
95%
Hra - Lego Friends Pet Salon Game
Video se načítá
V této unikátní hře si otevřete salón na úpravu zvířátek. Dokážete si poradit a připravit všechna zvířátka na výstavu. To znamená vykoupat, ostříhat, vyčistit zoubky, vybrat vhodnou dekoraci a poté nakrmit. Vždy si přečtěte co mají zvířátka ráda.

Monkey Go Happy Candy

25.6.2014
86%
Hra - Monkey Go Happy Candy
Video se načítá
Rozveselte opičáky v tomto novém díle Monkey Go Happy! Ocitnete se ve sladkém světě plného dobrot a sladkostí! Sbírejte gumové medvídky, řešte jednoduché úkoly a dostaňte se až na konec. Podaří se vám nakonec rozveselit opičky?
Hra - Monkey GO Happy Valentines
Video se načítá
Blíží se k nám svátek všech zamilovaných a s ním i nové opičky. Tentokrát se budete snažit vložit lásku do zamilovaných párů a rozesmát opičku. Také na vás čeká 70 králíčků se srdíčkem, které musíte najít.

Kiss Kiss Paradise

10.9.2012
85%
Hra - Kiss Kiss Paradise
Video se načítá
Umíte flirtovat? V této zajímavé hře se vžijete do ne zrovna správného chlapíka, který chce zapůsobit na přitažlivou dívku, která jde okolo. Problém je, že vedle je jeho slečna a nesmí nic spozorovat a to není lehký úkol.

Frozen Love Spell

13.8.2014
79%
Hra - Frozen Love Spell
Video se načítá
V této hře budete pomáhat této milé slečně stvořit lektvar, který jí vykouzlí její lásku. Musíte použít 4 věci, které najdete v chaloupce a dát je do ohně. Potom už jenom musíte doufat, že se jí bude líbit a vezme si ho za muže.

Barbie Island Princess

18.5.2014
83%
Hra - Barbie Island Princess
Video se načítá
Z Barbie je islandská princezna, a tak se podle toho musí oblékat. Pomůžeš jí vybrat ty nejkrásnější šaty?

Barbie Rock Diva Dress Up

10.11.2014
62%
Hra - Barbie Rock Diva Dress Up
Video se načítá
Barbie je rocková zpěvačka, která se připravuje na svůj koncert. Vyberte jí na dnešní večer oblečení a doplňky.
Hra - Barbie School Girl Dress Up
Video se načítá
Pomůžeš vybrat barbie vhodné oblečení do školy? Vybírat můžeš z různých účesů, šatů a doplňků. Jak bude vypadat tvůj model?

Barbie Night Fairy

25.2.2015
72%
Hra - Barbie Night Fairy
Video se načítá
V této hře je Barbie noční vílou, která vychází v noci. Je to hodná víla, která ráda pomáhá lidem. Dnes tomu nebude jinak a musíte jí upravit a obléct, než vyrazí ven.

Pou Beard Salon

30.10.2014
68%
Hra - Pou Beard Salon
Video se načítá
Pou už vyrostl a s nimi i jeho vousy, které chce vylepšit. Jak je vylepšíte je to už jen na vás. Můžete je pro zvětšení, natočit nebo ostříhat. Kromě toho mu vousy můžete také přebarvit na libovolnou barvu z palety.

Nuda v knihovně

25.8.2012
90%
Hra - Nuda v knihovně
Video se načítá
Hlavní hrdinka této hry se má učit v knihovně. Samozřejmě by ale místo toho dělala raději spoustu jiných věcí. Zvládnete s ní udělat v sérii miniher všechny zábavné věci, aniž by Vás nachytala knihovnice?
Hra - Strapless Short Prom Dresses
Video se načítá
Ples je pro mladé lidi důležitá událost, kde se musí projevovat slušně a to nejen chováním, ale i oblečením. V této hře bude vaším úkolem připravit mladou slečnu na její první ples. Vyberte jí účes, make-up, šaty doplňky, aby na plese vypadala, co nejlépe.

Growth Commemorative Album gameNÁŠ TIP

11.8.2013
95%
Hra - Growth Commemorative Album game
Video se načítá
V této super hře budete moct vytvořit fotoalbum pro krásnou slečnu. Zachyťte ji v nejrůznějších okamžicích jejího života. Vyberte si, jak má být stará, oblékněte ji, učešte, zvolte pro ni pozadí a vyfotografujte. Nakonec ozdobte podle vlastní fantazie i samotné album.

Betsys Craft Mosaic

24.7.2012
88%
Hra - Betsys Craft Mosaic
Video se načítá
Skládaly jste někdy mozaiku? V této propracované hře si to vyzkoušíte. Na výběr budete mít spoustu krásných obrázků i množství barev. Vybraná barevná sklíčka rozbijete kladívkem a můžete začít skládat.
Hra - Factory Balls The Christmas Edition
Video se načítá
V této hře budete muset využít logické myšlení a barvit vánoční koule tak, aby vypadaly podle obrázku na pravé horní straně. Podaří se vám to?

School Bus License

13.9.2013
71%
Hra - School Bus License
Video se načítá
Řídit auto není nic snadného, ale není to nic proti tomu, když bys chtěla řídit školní autobus. Teď si to můžeš zkusit. Snaž se řídit opatrně, ale přitom rychle, abys stihla děti dovézt do školy. Plň dané úkoly a dávej si pozor, abys nevjela na žlutou plochu.

Parking Zone

27.12.2014
73%
Hra - Parking Zone
Video se načítá
Máme tu parádní logickou pařbu, ve které budete parkovat auta podle jejich barev. Každé parkovací místo má barvu a k ní i příslušné auto. S auty budete muset i hýbat, abyste je dostali do správného místa.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.