Oblíbené hry

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.
Hra - Obchod se svatebními šaty
Video se načítá
Staňte se na chvíli obsluhou v luxusním obchodě se svatebními šaty. Své zákaznice nejprve usadíte na pohovku a když se rozmyslí, o který model mají zájem, šaty jim ukázat. Pokud budou potřebovat, musíte je doprovodit do kabinky i k zrcadlu a nakonec si od nich vzít peníze. Dokážete vydělat dost na…

Chic School Girls

24.11.2013
70%
Hra - Chic School Girls
Video se načítá
Je na čase, aby se tyto tři sympatické slečny Emily, Ruby a Ava oblékli do školy. Pomoz jim vybrat pěkný účes, top, kalhoty nebo šaty. Nezapomeň ani na doplňky a boty.
Hra - Barbie Family Winter Trip
Video se načítá
Barbie, Ken a jejich malá holčička jdou společně na první dovolenou do hor. Připravte všechny a oblečte je do tohoto chladného počasí. Příjemnou zábavu.

Fashion Designer

29.7.2012
91%
Hra - Fashion Designer
Video se načítá
V této hře se dostanete do centra módy do New Yorku, kde se stanete návrháři a budete na prestižní mola oblékat krásné modelky. Dodržíte zadaný styl nebo je upravíte podle svých vlastních představ.

Shopaholic Beach ModelsNÁŠ TIP

30.4.2014
91%
Hra - Shopaholic Beach Models
Video se načítá
Zahraj si hru ze série Shopaholic. Nakupuj oblečení a choď na party. Musíš ale splňovat dresscode! Vyhledávací tlačítko s lupou ti pomůže zorientovat se v tom, co kde prodávají. Ve tvém šatníku ti zase pomůže pejsek. Pokud ti budou docházet peníze, jdi na chvíli pracovat do zmrzlinářství, není to…

Cupid Forever

30.5.2011
83%
Hra - Cupid Forever
Video se načítá
Namíchejte správný nápoj lásky a najděte všechny způsoby, jak zasáhnout pár všemi druhy lásky. K dispozici máte několik ingrediencí, důležité je ovšem jejich pořadí. Variant, které můžete nakombinovat je opravdu plno, podaří se vám odhalit všechny možnosti?

Naughty Pageant

22.5.2014
76%
Hra - Naughty Pageant
Video se načítá
V zábavné adventuře Naughty Pageant se s hlavní hrdinkou vydáte na soutěž krásy. Protože chcete za každou cenu vyhrát, musíte se snažit vaše soupeřky co nejvíce znemožnit už v šatnách. Využít k tomu můžete předměty, které najdete ve svém okolí.

Sweet Feeding

13.11.2014
55%
Hra - Sweet Feeding
Video se načítá
Tato hra je velmi jednoduchá vaším úkolem je za pomoci Amandy podávat jídlo jejímu příteli. Poté můžete sledovat jeho reakci.

7 Dates: Second Date

28.2.2014
89%
Hra - 7 Dates: Second Date
Video se načítá
Chtěli byste jít na rande? Nebo se alespoň přiučit, jak byste se měli k partnerovi chovat? Tak v tom případě si nenechte ujít tuto hru, kde si budete moci vybrat ze 7 kluků. Každý kluk je jiný nejen vzhledově, ale i svou povahou. Proto bude mít každý z nich jinou zálibu, abyste u partnerů uspěli…

Shopaholic Milan

28.4.2013
98%
Hra - Shopaholic Milan
Video se načítá
Vítejte v módní metropoli Miláně a vydejte se na super nákupy těch nejlepších hadříků, luxusních šatů, šperků, bot, kabelek... Co víc si holka s citem pro módu a oblékání může přát? Tak na nic nečekejte a pojďte to taky zkusit, obchody už na Vás čekají ;) Peníze můžete vydělat tak, že navštívíte…

Shopaholic HollywoodNÁŠ TIP

12.8.2013
95%
Hra - Shopaholic Hollywood
Video se načítá
Zahraj si další hru ze série Shopaholic. Bydlíš ve velmi známém Hollywoodu a dostáváš pozvánky na různé večírky, kde se ale musí dodržovat dress code. Oblečení tedy nakupuj podle stylu a barev, které obdržíš v pozvánce. Jedině tak můžeš vydělávat víc a víc a stát se úspěšnou celebritou! V každé…

Mini Putt 3

3.9.2014
59%
Hra - Mini Putt 3
Video se načítá
Zahrajte si známou hru minigolf a staňte se nejlepším hráčem. Princip hry je jednoduchý po poležení míčku na zem ji musíte trefit do jamky a to s nejnižším počtem pokusů. Každé kolo je náročnější a musíte zvolit jinou taktiku.
Hra - Sports Heads Football European Edition
Video se načítá
Máme tu pro vás další hru ze série Sprots Heads. Tentokrát si budete moct zahrát fotbal. Na začátku hry si vyberte tým, za který budete hrát a pak se vrhněte na hřiště. Ze začátku vám to přijde lehké, ale po pár zápasech začne být počítač velmi agresivní a zákeřný, takže moc nevybíhejte z brány.…

Bomb It 7NÁŠ TIP

21.3.2014
89%
Hra - Bomb It 7
Video se načítá
Zahrajte si další skvělý díl hry Bomb It. V novém díle si budete moci vyzkoušet nové bonusové vybavení, které vám při hře padá. Dále budete moci vaši postavičku i obléci do pěkného oblečku.

Bad Ice-Cream 2

27.4.2013
80%
Hra - Bad Ice-Cream 2
Video se načítá
Bad Ice Cream 2 je zábavná hra podobná Bombermanovi, hrajete v ní za zmrzlinu, která sbírá ovoce. Hra je opravdu jednoduchá, ovládá se šipkami a mezerníkem stavíte nebo boříte ledové bloky. Cílem hry je vyhnout se všem nepřátelům a posbírat všechno ovoce. Je možné jí hrát ve dvou i více lidech.…

Fireboy and Watergirl 5

27.4.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Celkově již 5. Díl této skvělé pecky s ohnivým klukem a vodní holkou. Tentokrát nás dobrodružství zavede do tajemného křišťálového chrámu, ve které čeká plno nástrah. Po cestě můžete využívat různé portály nebo mechanismy ovládané paprskem světla.

Apple White Hairstyles

1.4.2014
83%
Hra - Apple White Hairstyles
Video se načítá
Apple White pochází z královské rodiny a proto musí vypadat reprezentativně i ve škole. Pomozte jí s celkovým makeoverem a vyberte jí krásné šaty a make - up.

Briar Beauty Hairstyles

15.4.2014
78%
Hra - Briar Beauty Hairstyles
Video se načítá
Postarejte se o Briar a vyberte její nový vzhled, účes a doplňky.
Hra - Ever After High Round Puzzle
Video se načítá
Tyhle puzzle s Ever After High postavami nejsou jen tak ledajaké, ale skládají se do kruhu. Ačkoli to na první pohled vypadá jednodušše, obtížnost se stupňuje, a jelikož na každé kolo máš jen půl minuty, ke konci se možná už zapotíš.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.