Oblíbené hry

Hra - Totally spies oblíkačka
Video se načítá
V této hře nemáte jednu, ale hned všechny tři elitní kreslené agentky Totally spies najednou. Všechny pak můžete obléct jak budete chtít. Dáte jim jejich profesionální uniformu nebo civilní šaty?

Totally spies dance

14.3.2012
88%
Hra - Totally spies dance
Video se načítá
Špionky Totally spies ze známého animovaného seriálu se tentokrát rozhodly odpočinout si od náročné práce tajných agentek a trochu si zatančit. Vaším úkolem je jim v tom pomoci. Musíte ve správnou chvíli mačkat zadané písmena nebo šipky na klávesnici. Když se spletete, některá z agentek upadne.…

Amusix Flute

1.1.2013
78%
Hra - Amusix Flute
Video se načítá
Hráli jste někdy na flétnu? Ne? Tak máte jedinečnou příležitost si to vyzkoušet. Ze začátku hrajete jednoduché tóny, ale každým kolem začínají být tóny těžší. Když neuděláte ani jednu chybu, tak obdržíte zlatou hvězdu. Dokážete je vyhrát všechny?

President Slacking

27.11.2013
76%
Hra - President Slacking
Video se načítá
Sara se pro tentokrát stala prezidentkou. Tato práce je velmi důležitá, a proto by se neměla ničím jiným zabávat. Ale jaký by to byl život bez zábavy? Pomoz Sarah s odreagováním při házení na koš, pusinkování malých dětí, ježdění v autě a zajímavém psaní. Nicméně musíš to dělat tak, aby že tě při…

Valentine Surprises

28.2.2014
72%
Hra - Valentine Surprises
Video se načítá
Někteří z nás prostě sv. Valentýna neslaví a nemají nijak zvlášť v oblibě. Takový případ je i Thomas, který neustále sleduje svou přítelkyni, zda nevyrábí něco na Valentýna. Pomozte Sarah s vytvořením věci na Valentýna, tak aby vás Thomas neviděl.
Hra - Elsa's Ice Bucket Challenge
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem vyzdobit krásný altánek. Dejte si pořádně záležet!
Hra - Frozen Elsa and Anna Hairstyles
Video se načítá
Je tu další hra na téma Frozen - Ledové království. Můžeš učesat Elsu i Annu a vymyslet jim zbrusu nový účes. Jaký bude?

Rapunzel Hairstyle

7.4.2013
86%
Hra - Rapunzel Hairstyle
Video se načítá
Užijte si tuto super kadeřnickou hru inspirovanou pohádkou Na vlásku. Právě dlouhé krásné vlasy princezny budete mýt, sušit a česat, abyste pak mohli popustit uzdu své fantazii při stříhání, barvení a vytváření nejrůznějších účesů. Je jen na Vás, jestli princezně necháte vlasy dlouhé, nebo ji…

Valentine's Day Hairdos

18.2.2014
75%
Hra - Valentine's Day Hairdos
Video se načítá
Připravte tuto milou slečnu na Valentýna tím, že jí uděláte krásný účes. Na výběr máte tři možnosti, ze kterých si můžete vybrat. Pak už jen stačí postupovat podle návodu.
Hra - Peppa Pig - New House Decor
Video se načítá
Zahrajte si další hru s prasátkem Pepou. Vašim úkolem bude rozmístit nábytek a jiné drobnosti v domě, který si Pepa postavil. Uděláte prasátku příjemný domov?

Papas Hot Doggeria

8.12.2012
95%
Hra - Papas Hot Doggeria
Video se načítá
Staňte se majitelem stánku s hot-dogma a obslužte každého zákazníka, který vás navštíví tak, aby byl spokojen. Každý zákazník bude mít jiné přání a vy se ho budete muset snažit, co nejlépe splnit. Čím úspěšnější totiž budete, tím vyšší tuzér dostanete.

Papa´s Pancakeria

15.4.2012
92%
Hra - Papa´s Pancakeria
Video se načítá
Je tady další z restaurací Papa´s, tentokrát specializovaná na palačinky. Přijímejte specifické objednávky, smažte správně palačinky a ozdobte je podle přání zákazníka. Nakonec bude Váš kuchařský výkon ohodnocen a podle toho také dostanete peníze. V každém dalším levelu bude víc ingrediencí a tím i…

Flirt on the Beach

11.11.2012
95%
Hra - Flirt on the Beach
Video se načítá
Vyzkoušejte si, jak dobré jste ve flirtování v této výborné hře. Budete se procházet po pláži a lovit kluky. Vždycky když na nějakého volného narazíte, kliknete na něj a on se do Vás za chviličku zamiluje. Občas ale budete muset čelit silné konkurenci a svého vyvoleného si ulovit rychlým klikáním.

Barbie Summer Princess

13.9.2014
63%
Hra - Barbie Summer Princess
Video se načítá
Pomozte Barbie s výběrem krásných šatů a doplňků na pláž, kde chce lidi oslnit.

Barbie Halloween Princess

10.11.2014
68%
Hra - Barbie Halloween Princess
Video se načítá
I Barbie se letos chystá na Halloween. Vyberte jí pro tento rok nový kostým. Rozhodnete se pro romantický nebo strašidelný?

Dress my Baby

15.8.2011
77%
Hra - Dress my Baby
Video se načítá
Ve hře Dress my Baby je vaším úkolem oblékat miminko. Není to však pouze na vás, musíte děťátko obléct podle toho co se mu líbí, jinak bude plakat. Abyste postoupili do dalšího levelu, musí být vaše miminko šťastné.

First Car Kiss

11.11.2013
70%
Hra - First Car Kiss
Video se načítá
Zamilovaný pár si vyjel limuzínou na romantickou večeři, vaším úkolem bude je správně na tuto chvíli oháknout! Záleží jen na vás, jak budou vypadat.

Public Park Dating

26.3.2013
70%
Hra - Public Park Dating
Video se načítá
Zamilovaný pár si vyšel na rande do parku a na Vás teď je, abyste pro oba vybrali to nejlepší oblečení i účesy. Zvolte z mnoha možností triček, kalhot, bund i doplňků a pro slečnu navíc třeba i některé z pěkných šatů. Jak jim to nakonec bude spolu slušet?

Neil the Nail

30.3.2012
95%
Hra - Neil the Nail
Video se načítá
Hra Neil the Nail určitě potěší každého, a to nejen svou pěknou grafikou, ale i velmi dobrou hratelností. V této hře se stanete malým hřebíčkem, který je ohrožován množstvím nepezpečných kladiv a jiných nástrojů. Překonejte všechny nástrahy a pomozte vašim přátelům - ostatním hřebíčkem.

Barbie White Swan Bride

23.11.2014
58%
Hra - Barbie White Swan Bride
Video se načítá
Barbie se má zúčastnit svatby, která se má konat v duchu labutě. Pomozte jí v tomto stylu vybrat šaty a doplňky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.