Oblíbené hry

Shopaholic Paris

12.8.2011
95%
Hra - Shopaholic Paris
Video se načítá
V této hře se vám můžou splnit všechny vaše sny. Dostanete se na ulice Paříže a každý den dostanete k dispozici kreditku s určitým počtem peněz. Tyto peníze pak můžete utratit v obchodech za co budete chtít. Ať už toužíte po novém účesu nebo po luxusních botách - nic není problém. V této hře bohužel…

Billabong Beachwear

14.8.2014
86%
Hra - Billabong Beachwear
Video se načítá
Připravte tuto krásnou modelku na velkou přehlídku oblečení od Billabong! Napřed jí musíte nalíčit a učesat, aby mohla na molo. Vyberte jí to, co jí posle vás nejvíce sluší, samozřejmostí budou i módní doplňky.

SD-PongHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
73%
Hra - SD-Pong
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou postřehovku na styl ping-pongu. Vždy, když odrazíte míček, tak dostanete 10 bodů. Pokud se vám podaří prostřelit obranu soupeře, dostanete bodů 100!

Bomb It 5

25.5.2013
93%
Hra - Bomb It 5
Video se načítá
Máme tu páté pokračování super hry Bomb It. Styl hry je pořád stejný položit co nejvíce bomb a tím zneškodnit všechny protivníky v poli. Po každém vyhrané hře si můžete koupit různé oblečky na svoji postavičku. Můžete si vybírat i obtížnost hry, kdyby vám přišla moc lehká.
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Art Pad

28.4.2014
86%
Hra - Art Pad
Video se načítá
Chceš si něco nakreslit? V této hře můžeš bez problémů. Vyber si barvu, velikost štětce i množství barvy. Vyzkoušet můžeš také moderní cákance nebo psaní. Vše je jen na tobě!

Papa Louie

16.9.2015
86%
Hra - Papa Louie
Video se načítá
Vydejte se s kuchařem na nebezpečnou cestu, kde budete muset krotit zlou zeleninu, abyste na šli dobrou pizzu. Sbírejte po cestě peníze, solničky a pepřenky!

Vlak

13.4.2013
85%
Hra - Vlak
Video se načítá
Vlak je jednoduchá hra, původně fungující pod systémem DOS. Díky dnešním možnostem ji můžeme mít i na webu a vy si tak můžete tuhle pecku zahrát. Vaším hlavním úkolem je pomocí vlaku sbírat objekty a suroviny. Pokud stisknete pravý ALT+Enter, tak si hru můžete zvětšit na celou obrazovku. Co dělat,…

Bomb It 2

23.5.2011
76%
Hra - Bomb It 2
Video se načítá
Velmi povedená oddechová hra pro jednoho či dva hráče. V této hře máte za úkol porazit zbývající nepřátele. K nepřátelům se probojujete tak, že pomocí bomb, které můžete pokládat, zničíte bludiště. Cestou můžete sbírat různé bonusy, které vám pomohou k dosažení vítězství.

Shopaholic New York

4.5.2013
98%
Hra - Shopaholic New York
Video se načítá
Oblíbená série her plných nakupování, módy a krásy Shopaholic je opět tady a tentokrát Vás zavede do ulic jednoho ze světových center módy - New Yorku. Užijte si ty nejluxusnější obchody, ve kterých budete moct vybírat z pestré nabídky super obleční, bot, šperků, kabelek nebo i účesů. Jediným…

Totally Spies šachy

12.8.2012
87%
Hra - Totally Spies šachy
Video se načítá
Agentky Totally Spies se vrhly do další bitvy s padouchy. Aby je mohly zajmout musí skočit na jejich pole na hrací ploše. Musí se jim to ale podařit dříve, než skočí oni k nim. Každá z agentek může skákat jinak a v každém tahu vždy vyberete jednu z nich a její pohyb. Podaří se Vám zajmout všechny…

Spinning For Love

25.10.2015
55%
Hra - Spinning For Love
Video se načítá
Celá hra je založena na náhodě, ale i vašem kole, které vám vylosuje účes, oblečení a boty. Myslíte si, že vyberete správné a chlapce, podle svých představ?

Bone Sniffer

19.11.2011
84%
Hra - Bone Sniffer
Video se načítá
Ve hře Bone Sniffer budete muset tentokrát zapojit své logické myšlení, jedině tak můžete získat pro tohoto pejska kost, kterou mu ukradli. Procházejte jednotlivými částmi hry, ve kterých musíte vždy splnit určitý úkol a najít řešení situace.

Bomb It 7NÁŠ TIP

21.3.2014
89%
Hra - Bomb It 7
Video se načítá
Zahrajte si další skvělý díl hry Bomb It. V novém díle si budete moci vyzkoušet nové bonusové vybavení, které vám při hře padá. Dále budete moci vaši postavičku i obléci do pěkného oblečku.

Tom and Jerry Bomberman

14.3.2012
78%
Hra - Tom and Jerry Bomberman
Video se načítá
Zahrajte si super hru s Tomem a Jerrym v hlavních rolích. Můžete hrát sami v kůži Jerryho proti počítači Tomovi, nebo se utkat s kamarádem. Pohybovat se budete v zastavěném hracím poli. Překážky ničíte bombami a samozřejmě si chcete co nejrychleji probojovat cestu k nepříteli, abyste ho mohli také…

GROW Nano Vol3

29.11.2013
69%
Hra - GROW Nano Vol3
Video se načítá
Abyste dosáhli nejvyšších úrovních ve všech aspektech, musíte zvolit správný postup. To je tedy cílem ve hře GROW Nano Vol3. Dokážete najít pouze jednu správnou variantu, abyste dotáhli vývoj na nejvyšší úroveň.

Grow Park

29.8.2015
73%
Hra - Grow Park
Video se načítá
Cílem hry je vybudovat co nejvíce vyvinuté společenství. Jak budete stavět jednotlivé prvky, tak budete muset doufat, aby se co nejvíce vyvinuly. Kdo dosáhne největší vyspělosti?

Grow Valley

2.1.2012
74%
Hra - Grow Valley
Video se načítá
Grow Valley je zajímavá hra s pěknou grafikou, kde budete zvelebovat jedno krásné údolíčko. Postupným klikáním na různé ikony pod obrázkem vytvoříte lidské sídlo se všemi továrnami, elektrárnami i silnicí. Podle pořadí, v jakém ikony zvolíte, bude vypadat výsledek. Objevíte všechny varianty?

Avie: Christmas Style

6.1.2014
88%
Hra - Avie: Christmas Style
Video se načítá
Prožijte společně s Avie Vánoce, přes které zažívá mnoho dobrodružství. Pomozte jí nakoupit nové oblečení a vybrat pěkného domácího miláčka. Dokážete obejít všechny obchody a získat, co nejvíce předmětů?

Avie Halloween Style

19.11.2013
83%
Hra - Avie Halloween Style
Video se načítá
Mladá a krásná Avie se chystá na Halloween a neví co na sebe. Tak jí pomozte vybrat to nejlepší jen pro ni. Budete mít i více úkolů jako pomáhat kamarádovi v laboratoři, budete moci si udělat nové nehty nebo se fotit v parku. Nečekejte a zkuste si tuto hru.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.